Gebruikt GPRS aan meer stroom?

Gebruikt GPRS aan meer stroom? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Bij bossprefs kun je GPRS aan en uit zetten. Gebruikt de iPhone nou meer stroom als ik hem aan zet? Dus puur als het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 July 2008, 23:56
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard Gebruikt GPRS aan meer stroom?

Hallo,

Bij bossprefs kun je GPRS aan en uit zetten. Gebruikt de iPhone nou meer stroom als ik hem aan zet? Dus puur als het aanstaat en er geen gebruik van wordt gemaakt.

Alvast bedankt,

Marco Snels
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 July 2008, 12:13
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

Ik dacht dat als je gprs uit zette hij toch aan bleef staan altijd
Of is dit nou nogsteeds het geval ?
Maar als de gprs echt uit zou kunnen zou dit wel stroom besparen
alleen ik weet niet hoe weinig dat bespaard
  #3  
Oud 5 July 2008, 15:11
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Met bossprefs kan je idd de gprs helemaal uitzetten heb ik vernomen, maar als je iPhone op lock staat, schakelt hij Wi-Fi en gprs automatisch uit totdat je hem weer unlocked heb ik ook ergens op dit forum gelezen.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #4  
Oud 6 July 2008, 12:37
iMick's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2008
Berichten: 303
Stuur een bericht via Skype™ naar iMick Send a message via twitter to iMick
Standaard

gprs ook ?
Dat van Wi-Fi dat weet ik kan je zelf zien dat die dan weer paar sec nodig
heeft om Wi-Fi in te schakellen.
Nu ik er over nadenk mischien dat dat dan ook de reden dat je de iPhone
niet op standbye kunt doen zonder dat die stopt met downloaden
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 laad niet op aan stroom JNR42 iPhone algemeen 2 3 May 2011 18:11
Gebruikt de iPhone oplader stroom als je iPhone er niet aan hangt? TriXal0ne iPhone accessoires en onderdelen 2 23 April 2010 18:47
Foutmelding: IPhone gebruikt te veel stroom?! yourphone iPhone algemeen 4 9 April 2009 16:54
Iliberty+ gebruikt maar installer vergeten aan te vinken vjdb Archief 1 25 April 2008 18:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:29.