Iphone in Boot loop

Iphone in Boot loop discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb het volgende probleem: na een programma te hebben ge´nstalleerd blijft de iPhone 3gs ios 4.0 steeds opnieuw booten. Nu weet ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 August 2010, 12:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Exclamation Hoe ip adres achterhalen van iphone

Beste mensen,

Ik heb het volgende probleem: na een programma te hebben ge´nstalleerd blijft de iPhone 3gs ios 4.0 steeds opnieuw booten. Nu weet ik wat te doen om via ssh in mn iphone te komen, maar daar heb je het ip adres voor nodig.

Weet iemand hoe ik achter dat ip adres kom? Misschien een soort van geschiedenis van ip adressen?
Ik kom niet verder dan het bootlogo.

Ik zou blij zijn als iemand er mij mee kan helpen.

Groeten
melvin

Laatst gewijzigd door meller14; 25 August 2010 om 14:32. Reden: onderwerp verkeerd
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 August 2010, 15:32
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Even in je router kijken bij aangesloten apparaten, bij mij in de router staat heel netjes "iPhone - 192.168.1.nogwat"
Mocht dit niet zo zijn kan je volgens mij op de doos het macadres van je iPhone vinden en deze in de lijst van je router opzoeken.

Hoop dat het je lukt.
  #3  
Oud 25 August 2010, 17:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Standaard

oke ik zal eens gaan kijken.
alvast bedankt voor je hulp
  #4  
Oud 25 August 2010, 20:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robijnv Bekijk bericht
Even in je router kijken bij aangesloten apparaten, bij mij in de router staat heel netjes "iPhone - 192.168.1.nogwat"
Mocht dit niet zo zijn kan je volgens mij op de doos het macadres van je iPhone vinden en deze in de lijst van je router opzoeken.

Hoop dat het je lukt.
Het is me helaas niet gelukt, ik baal hier erg van.
er staat bij mij op de doos geen mac adres, wel IMEI, serial en nog wat nummers
zou je ook bij t-mobileicon kunnen vragen voor het mac adres?
of bestaat er een tooltje om achter oude ip adressen te komen?
  #5  
Oud 25 August 2010, 20:06
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2010
Berichten: 51
Standaard

Gebruik iFunbox geen SSH nodig gebruik ik ook.
  #6  
Oud 25 August 2010, 20:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shaquille Bekijk bericht
Gebruik iFunbox geen SSH nodig gebruik ik ook.
Gedaan maar er word niets weergegeven, m'n iPhone ligt via usb kabel aan de lader maar reboot gewoon de hele tijd, het appeltje verdwijnt gewoon niet. ook niet als ik hem op start in safe mode.

Ik had MyWi geprobeerd te installeren toen daarna kwam het probleem.
Nu staat er op internet wel een soort oplossing
Citaat: "BEFORE INSTALLING:
Write down your iDevice's IP address.

AFTER INSTALLING:
If you get a boot loop, ssh into your phone using winscp or cyberduck, with the address you wrote down before installing.
Once you can view the file system, navigate to /Library/MobileSubstrate/ and add ".bak" the then end of MobileSubstrate.dylib.

this will essentially activate your device in safe mode, as it has disabled the use of dynamic libraries.
once you are here, uninstall MyWi from Cydia/Rock.

remove ".bak" from the end of the MobileSubstrate dylib to put everything as it was."

ik moet dus mijn ip adres weten van mijn iphone?
  #7  
Oud 25 August 2010, 20:22
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Dat wat ik tikte over op de doos was inderdaad niet juist, het is het imei nummer en serial.
Ik vraag me eigenlijk af of je iPhone al verbinding heeft met je netwerk tijdens het opstarten, aangezien hij steeds reboot zal de verbinding toch steeds moeten wegvallen?
Heb je toevallig shsh geupload via cydia? In dat geval kan je hem in DFU zetten en 4.0.1 erop zetten.
Heb je dat niet zal je nog even moeten proberen via bovenstaande programma's of naar 4.0.2 en nog niet kunnen jailbreaken/unlocken.
  #8  
Oud 25 August 2010, 20:33
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2010
Berichten: 51
Standaard

ALs je iFunbox gebruikt heb je geen wachtwoord nodig hoor hij moet wel
herkend worden door iTunes tenminste bij mij.
  #9  
Oud 25 August 2010, 20:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Standaard

dat zou ik idd ook graag willen, mijn jailbreak doet er niet meer toe.
Maar Itunes ziet mn iPhone niet, dus idd ik denk dat het netwerk dan ook niet meer opstart?
en bedoel je ssh of shsh, want dat zegt me niets.
  #10  
Oud 25 August 2010, 20:49
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2010
Berichten: 51
Standaard

Ik bedoel SSH
Herkent je computer dan wel je iPhone?
  #11  
Oud 25 August 2010, 20:49
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meller14 Bekijk bericht
dat zou ik idd ook graag willen, mijn jailbreak doet er niet meer toe.
Maar Itunes ziet mn iPhone niet, dus idd ik denk dat het netwerk dan ook niet meer opstart?
en bedoel je ssh of shsh, want dat zegt me niets.
Waarschijnlijk heb je het dan niet gedaan, in cydia is er een "make my life easy" knop (oid) dan worden gegevens opgeslagen op de servers van cydia waardoor je nog 4.0.1 kan signen en installeren, sinds vorige week kan je geen 4.0.1 meer installeren omdat apple de firmware niet meer signed, met bovenstaande truc kan je het wel.
Als je dit niet meer kan zal ik als ik jou was je iPhone in DFU zetten en gewoon herstellen via iTunes, je iPhone zal het weer gewoon doen, alleen zonder jailbreak en unlock.
  #12  
Oud 25 August 2010, 20:59
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2010
Berichten: 51
Standaard

Je kan toch nog via Tinyumbella je SHSH opslaan en dan herstellen met 4.0
firmware
  #13  
Oud 25 August 2010, 23:54
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shaquille Bekijk bericht
Ik bedoel SSH
Herkent je computer dan wel je iPhone?
nee dat is denk ik nou ook het probleem, zodra de iphone leeg is van het steeds rebooten krijgt het stroom van mn pc, maar Itunes ziet niets, geen iphone geen onbekend apperaat ofzo.

nu heb ik wel in apperaat beheer gekeken, maar zo handig ben ik nou ook weer niet om te zien hoe of wat...

Dus je kunt op die manier niet met ssh, Itunes of, die ik dan gebruik winSCP erin komen.

ik zal de website even geven van die mywi programma: HackStore: MyWi 4.4.4 *Crack* | HS Repo
  #14  
Oud 26 August 2010, 10:18
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Het klopt niet dat je 4.0.1 SHSH nog kan opslaan met Make My Life Easier. Als je nu op Make My Life Easier drukt slaat ie de 4.0.2 SHSH blob op, want 4.0.1 wordt niet meer signed.

Als ie niet voorbij het Appletje komt zit er niks anders op dan herstellen via Recovery of DFU (volgens mij). Heb je vˇˇr 19 augustus je SHSH blobs opgeslagen van 4.0.1, dan kun je na het herstellen weer downgraden naar 4.0.1 voor een JB. Heb je de SHSH niet opgeslagen (of na 19 augustus) dan ben je iig de JB en softwarematige unlockmogelijkheid kwijt.

Laatst gewijzigd door glaantje; 26 August 2010 om 10:23.
  #15  
Oud 29 August 2010, 13:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door glaantje Bekijk bericht
Het klopt niet dat je 4.0.1 SHSH nog kan opslaan met Make My Life Easier. Als je nu op Make My Life Easier drukt slaat ie de 4.0.2 SHSH blob op, want 4.0.1 wordt niet meer signed.

Als ie niet voorbij het Appletje komt zit er niks anders op dan herstellen via Recovery of DFU (volgens mij). Heb je vˇˇr 19 augustus je SHSH blobs opgeslagen van 4.0.1, dan kun je na het herstellen weer downgraden naar 4.0.1 voor een JB. Heb je de SHSH niet opgeslagen (of na 19 augustus) dan ben je iig de JB en softwarematige unlockmogelijkheid kwijt.
Hoe zet je het dan in recovery, want als je bedoeld met home en power button tegelijk een tijdje indrukt dan kom ie ook niet voorbij het appeltje.
Het grootste probleem is dat itunes niets herkent.
En in USB view ziet hij ook geen iPhone, alleen dat dat het wel stroom geeft aan de iphone. Hoe moet ik dit oplossen?

In mijn eerdere post staat een soort quote van een website van dat programmaatje wat je moest doen als ie in een bootloop kwam, je ip adres (van te voren, en wat ik dus had vergeten) op te schrijven.
En dan vervolgens met een ssh programma in te telefoon te komen om een paar bestanden te verwijderen. HackStore: MyWi 4.4.4 *Crack*
onderaan ergens
  #16  
Oud 5 September 2010, 11:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Standaard

mensen ik heb het bovenstaande probleem nog steeds, weet iemand nog een oplossing?
gr
  #17  
Oud 5 September 2010, 11:50
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Je moet hem in DFU mode zetten. Staat hier op de site in de wiki uitgelegd!
  #18  
Oud 5 September 2010, 12:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2010
Berichten: 9
Standaard

Bedankt glaantje, ik had niet goed gekeken.
nu heb ik nog een vraagje kan je de telefoon in dfu mode benaderen met ssh?
ik wil namelijk een paar boot verstorende files verwijderen.
Ik zou zeer blij zijn want ik kom er net achter dat ik geen back up heb. ???
vreemd, zou dit kunnen omdat itunes opnieuw is ge´nstalleerd?

Laatst gewijzigd door meller14; 5 September 2010 om 13:08.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone Loop area08.rst iPhone algemeen 5 30 April 2011 12:47
iPod touch: Ipod Touch 4G 4.1 boot loop rushhour Jailbreak 4 28 December 2010 21:25
iPhone 3G: Iphone blijft in boot loop zitten na crashende unlock tj2307 Unlock 1 1 October 2010 13:53
iPhone: Update 4.1 boot loop diederikb Jailbreak 6 14 September 2010 19:46
Iphone in de Loop BjornBorg Unlock [archief] 1 7 December 2007 20:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:57.