Iphone 3G denkt dat koptelefoon erin zit

Iphone 3G denkt dat koptelefoon erin zit discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Uit de speaker van mijn komt geen geluid meer als ik muziek afspeel, via de koptelefoon komt er nog wel geluid uit. Als ik gebeld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 August 2010, 20:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2010
Berichten: 3
Thumbs down Iphone 3G denkt dat koptelefoon erin zit

Uit de speaker van mijn komt geen geluid meer als ik muziek afspeel, via de koptelefoon komt er nog wel geluid uit. Als ik gebeld word hoor ik het belsignaal nog wel via de speaker, maar tijdens het gesprek werken de microfoon en de speaker beide niet. Nu denk ik dat mijn Iphone denkt dat mijn koptelefoon er nog in zit omdat als ik op de harware volume regelaar druk, staat er: Belsignaal (koptelefoon) terwijl er normaal alleen belsignaal stond. Nu denk ik dat dit probleem komt doordat ik dacht dat de koptelefoon er niet goed inzat, terwijl dat wel zo was, en ik er toen nog eens extra hard op drukte. Misschien is er nu binnen in iets verbogen of zo. Weet iemand wat ik nu nog kan doen, is er nog een oplossing voor dit probleem?
Ik heb al geprobeerd:
- Koptelefoon er een paar keer in en uit halen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 August 2010, 20:14
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 29
Standaard

Probeer gewoon eens de iPhone te rebooten. Als dat niet lukt, probeer een DFU restore te doen.
  #3  
Oud 27 August 2010, 20:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kwinten Bekijk bericht
Probeer gewoon eens de iPhone te rebooten. Als dat niet lukt, probeer een DFU restore te doen.
Reboot heb ik inmiddels al gebprobeerd, hielp niet.
  #4  
Oud 27 August 2010, 20:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2010
Locatie: Katwijk
Berichten: 8
Stuur een bericht via MSN naar jelle1110
Standaard

bij mij helpte het om ene paar keer een koptelefoon er in er stoppen er er uit te halen
  #5  
Oud 27 August 2010, 21:47
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jelle1110 Bekijk bericht
bij mij helpte het om ene paar keer een koptelefoon er in er stoppen er er uit te halen
dit is idd de enige oplossing.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #6  
Oud 27 August 2010, 22:34
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Harde reset misschien en idd in en uit doen net zo lang tot het werkt of je er bij neer valt. Keer of wat goed hard blazen in aansluiting misschien anders
  #7  
Oud 27 August 2010, 23:27
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 May 2010
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eentje Bekijk bericht
Harde reset misschien en idd in en uit doen net zo lang tot het werkt of je er bij neer valt. Keer of wat goed hard blazen in aansluiting misschien anders
Blazen zou ik sterk afraden. Als ik het goed voor heb, zit de vochtigheidssensor in de headphone poort. Als je gaat blazen ga ja sowieso wat speeksel meeblazen. Niet zo'n goed idee dus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3G denkt dat koptelefoon aangesloten is Roborob iPhone algemeen 4 8 June 2010 15:38
iPhone geef aan dat de verkeerde sim erin zit zipzip iPhone algemeen 2 29 March 2010 21:43
iPhone denkt dat headset er nog in zit baass Archief 3 4 September 2009 14:19
iPhone denkt dat headset erin zit desmodus iPhone algemeen 8 13 July 2009 14:51
iPhone denkt dat koptelefoon er in zit DaveyY Archief 3 11 February 2009 10:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:10.