Geen geluid bij filmpjes afspelen

Geen geluid bij filmpjes afspelen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb geen geluid als ik bv. filmpjes afspeel op YouTube . Bij andere applicaties of instellingen werkt mijn geluid wel nog normaal. Hoe kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 September 2010, 18:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2010
Berichten: 43
Question Geen geluid bij filmpjes afspelen

Ik heb geen geluid als ik bv. filmpjes afspeel op YouTube.
Bij andere applicaties of instellingen werkt mijn geluid wel nog normaal.
Hoe kan ik dit oplossen/instellen zodat ik wel geluid heb bij filmpjes?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 September 2010, 10:37
DirkRas's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2008
Berichten: 21
Stuur een bericht via Instant Messenger naar DirkRas Stuur een bericht via Skype™ naar DirkRas Send a message via twitter to DirkRas
Standaard

Hier hetzelfde probleem op 3G, vooral bij filmtrailers vanuit andere applicaties. Iemand een idee?
  #3  
Oud 11 September 2010, 10:41
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Ik neem aan dat de balk onder de playknoppen niet helemaal dicht staat?
  #4  
Oud 11 September 2010, 14:23
DirkRas's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2008
Berichten: 21
Stuur een bericht via Instant Messenger naar DirkRas Stuur een bericht via Skype™ naar DirkRas Send a message via twitter to DirkRas
Standaard

Ik krijg geen balkje te zien voor het geluid, alleen beeldweergaveknoppen? Zal proberen om eens een screenshot te posten.
  #5  
Oud 11 September 2010, 17:57
DirkRas's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2008
Berichten: 21
Stuur een bericht via Instant Messenger naar DirkRas Stuur een bericht via Skype™ naar DirkRas Send a message via twitter to DirkRas
Standaard

Nu heb ik de iPhone herstart en het probleem is plots opgelost. Bizar fenomeen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen geluid bij opgenomen filmpjes op de PC maikel_cc Muziek, foto & video 0 30 March 2011 14:07
Foto: ik kan geen filmpjes ontvangen en afspelen die ik via sms krijg sweetmarrie Muziek, foto & video 5 26 December 2010 11:39
Probleem met afspelen van filmpjes Goerez iPhone algemeen 3 16 February 2010 11:42
Geen scrollbar bij afspelen muziek kruipolie Archief 3 3 January 2010 22:48
Filmpjes geen beeld of geen geluid mathijsp iPhone algemeen 0 12 May 2009 01:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:56.