Simcard knippen

Simcard knippen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iphonegebruikers, Ik krijg vanavond mijn iPhone 4. Echter ben ik no niet in het bezit van een microsim kaart. Wie heeft een simlockknipper en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 September 2010, 15:47
law law is offline
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Locatie: Waalwijk
Berichten: 1
Standaard Simcard knippen

Hallo iphonegebruikers,

Ik krijg vanavond mijn iPhone 4. Echter ben ik no niet in het bezit van een microsim kaart. Wie heeft een simlockknipper en wil mijn Simcard knippen. Dan kan ik gelijk mijn iPhone gebruiken. Ik woon in de buurt van Tilburg. Alvast bedankt voor de hulp.

Groetjes, Robert
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 November 2010, 23:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2010
Berichten: 9
Standaard

dat is niet zo moeilijk man ik heb mijn ben simkaart uitgeknip en doet al 3 weken perfect.

gwn op een afbl afhalen van het internet uitprinten en dat op je ouwe sim plakken met behoud van de chip. plastic can weg simknipper niet eens nodig zie youtube voor filmpjes~!!
  #3  
Oud 4 November 2010, 00:12
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2010
Berichten: 2
Standaard

ok cool thanx Robert
  #4  
Oud 4 November 2010, 08:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Je Kunt ook bij je provider de sim voor een microsim ruilen. Zover ik weet zijn deze nu overal beschikbaar.
  #5  
Oud 4 November 2010, 08:42
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.687
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
Je Kunt ook bij je provider de sim voor een microsim ruilen. Zover ik weet zijn deze nu overal beschikbaar.
Wel veiliger omdat te doen, zo sloop je iig je simkaart niet, als het misgaat.
  #6  
Oud 4 November 2010, 11:05
joyciie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Brabant!!
Berichten: 104
Standaard

Ja mij is het knippen dus niet gelukt! haha..
Ik kreeg men foon.. heb men simkaart verknipt..
Helaas herkenende men IPhone 4 hem niet.. moest ik er alsnog 1 gaan kopen a 10 euro ofzo..
  #7  
Oud 4 November 2010, 21:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 20
Standaard

Mh heb een bedrijfs abbo en moet wachten op de microsim. Moet je gewoon knippen en de chip mijden?
  #8  
Oud 5 November 2010, 12:25
Santiago's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CirroX Bekijk bericht
Mh heb een bedrijfs abbo en moet wachten op de microsim. Moet je gewoon knippen en de chip mijden?
Even zoeken op internet naar een microsim template, dan kan je die uitprinten en de stappen volgen die op de template staat. Echter gaat het heel vaak mis (ook bij mij ging het mis).
  #9  
Oud 5 November 2010, 13:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2010
Berichten: 9
Standaard

Als je de chip mijdt is het te doen ik heb een paar afbeeldingen toegevoegd van mijn sim

T-mobile Locked?? Ben werkt er op !!!




Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg IMG_0001.jpg‎ (61,7 KB, 44x gelezen)
Bestandstype: jpg IMG_0005.jpg‎ (56,4 KB, 26x gelezen)
Bestandstype: jpg IMG_0006.jpg‎ (41,6 KB, 29x gelezen)
Bestandstype: jpg IMG_0007.jpg‎ (34,2 KB, 31x gelezen)

Laatst gewijzigd door polat-58-; 5 November 2010 om 13:19.
  #10  
Oud 21 December 2010, 10:01
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard

Ik heb een hi prepaid en deze heeft geen micro-sim.(na een half uur bellen).
Kan ik deze wel knippen/snijden?
Alvast bedankt
  #11  
Oud 21 December 2010, 17:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Berichten: 31
Send a message via twitter to silverjax
Standaard

Je kunt alle soorte simkaarten gewoon knippen, maakt niet uit welke provider
  #12  
Oud 21 December 2010, 17:19
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 629
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mad Hankey Bekijk bericht
Ik heb een hi prepaid en deze heeft geen micro-sim.(na een half uur bellen).
Kan ik deze wel knippen/snijden?
Alvast bedankt
Ik heb mijn hi prepaid simkaart bijgeknipt, op het oog. Ik had wel als voorbeeld een T-Mobile microsim, en heb met een schaar de Hi-kaart bijgeknipt.

En hij werkt prima!
Ik heb ook een simkaart van 3 Hong Kong en een Duitse simkaart van Fonic "behandeld", die doen het ook.

EDIT: kijk op deze pagina: http://www.iphoneclub.nl/78067/micro...pen-beginners/

Laatst gewijzigd door remundo7000; 21 December 2010 om 17:26.
  #13  
Oud 22 December 2010, 12:32
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 March 2010
Berichten: 95
Standaard

Moet je hem net als de T-mobile dwars door de chip heen knippen?
Ik heb mijnde denk ik al verknooid namelijk
  #14  
Oud 22 December 2010, 15:21
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 629
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mad Hankey Bekijk bericht
Moet je hem net als de T-mobile dwars door de chip heen knippen?
Ik heb mijnde denk ik al verknooid namelijk
Ik heb niet door de chip heen geknipt! Maar er schijnen twee soorten chips te zijn (ook dat nog). De "makkelijke" variant is klein, en alle microsimkaarten hebben die chip. De moeilijke is groter, en nodigt uit om er door heen te knippen. Maar als het goed is past de chip net helemaal op het microsim-oppervlak.

Maar goed, als je hem echt hebt verkloot kun je altijd nog een microsim kopen bij je provider.

EDIT: lijkt je simkaart op de kaart uit deze youtube-video?

En misschien helpt dit: http://www.johnbenson.net/How_to_Con...t_Cleaver.html

Laatst gewijzigd door remundo7000; 22 December 2010 om 16:41.
  #15  
Oud 23 December 2010, 00:22
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2010
Berichten: 19
Standaard

wat geeft je tel aan als je je sim kaart verknipt hebt? Dus als je het niet goed heb gedaan. Ik heb de mijne ook zelf geknipt en dan geeft die gelijk in itunes aan dat die niet compatible is ofzo.... en als ik de simkaart erin doe dan krijg je gelijk het itunes stekkertje te zien.
  #16  
Oud 1 January 2011, 23:22
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 49
Standaard

Heb een vraagje over die microchip hoe kan ik mijn contacten uit mijn. Iphone kopieren naar mijn nieuwe microchip?mvg niki
  #17  
Oud 1 January 2011, 23:24
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 629
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vespresso Bekijk bericht
Heb een vraagje over die microchip hoe kan ik mijn contacten uit mijn. Iphone kopieren naar mijn nieuwe microchip?mvg niki
Je contacten staan in de iPhone, niet op de simkaart!
  #18  
Oud 1 January 2011, 23:50
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remundo7000 Bekijk bericht
Je contacten staan in de iPhone, niet op de simkaart!
Dat weet ik maar mijn microsim is nieuw en dus leeg nu wil ik mijn contacten in mijn iphone kopieren op mijn microsym gaat dit? Mvg niki
  #19  
Oud 2 January 2011, 12:46
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 629
Standaard

Nee, de iphone werkt niet met contacten op de sim. Het enige dat je kan doen is contacten van de oude sim in het geheugen van de iphone importeren.
Maar je kan contacten naar de iphone synchriniseren vanaf je computer, bijvoorbeeld met outlook. Het kan ook met gmail.
  #20  
Oud 2 January 2011, 23:15
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remundo7000 Bekijk bericht
Nee, de iphone werkt niet met contacten op de sim. Het enige dat je kan doen is contacten van de oude sim in het geheugen van de iphone importeren.
Maar je kan contacten naar de iphone synchriniseren vanaf je computer, bijvoorbeeld met outlook. Het kan ook met gmail.
ok maar ik heb een carkit in de auto en die leest je contacten uit je sim dus ik moet een methode vinden waar ik mijn contacten op mijn oude simkaart kan kopieren naar mijn nieuwe microsim ? Mvg niki
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Simcard Data/gprs/3g in Israel MacF Internet in buitenland (roaming) 1 29 March 2010 10:40
Geen simcard geinstalleerd heraldr iPhone algemeen 0 19 July 2009 15:59
iPhone 3G: 3G met Turbo simcard karta Unlock 7 2 November 2008 20:20
No Simcard Installed Robert M. iPhone algemeen 2 20 February 2008 17:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:38.