Gedeelte van touchscreen werkt niet

Gedeelte van touchscreen werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik heb vanochtend mijn iphone van os4.0 naar 3.1.2 gedaan. Sinds dat ik er redsn0w overheen heb laten lopen doet het stukje van als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 September 2010, 15:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 144
Stuur een bericht via MSN naar sentmen Stuur een bericht via Skype™ naar sentmen Send a message via twitter to sentmen
Standaard Gedeelte van touchscreen werkt niet

Hallo,

ik heb vanochtend mijn iphone van os4.0 naar 3.1.2 gedaan. Sinds dat ik er redsn0w overheen heb laten lopen doet het stukje van als ik mijn toegangscode moet invullen niet. Als ik mijn pincode van mijn sim intik doet hij huet ook niet en als ik op twitter de d of de x in wil tikken als ik hem liggend heb werkt dat ook niet. Wat is het probleem en hoe los ik dit op?

Met vriendelijke groet,
Sentmen.

EDIT: Als ik wil schuiven (op een internet pagina) dan werkt dat wel. Dus ik denk dat het wel aan de software ligt.

Laatst gewijzigd door sentmen; 23 September 2010 om 15:31.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 September 2010, 15:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sentmen Bekijk bericht
Hallo,

ik heb vanochtend mijn iphone van os4.0 naar 3.1.2 gedaan. Sinds dat ik er redsn0w overheen heb laten lopen doet het stukje van als ik mijn toegangscode moet invullen niet. Als ik mijn pincode van mijn sim intik doet hij huet ook niet en als ik op twitter de d of de x in wil tikken als ik hem liggend heb werkt dat ook niet. Wat is het probleem en hoe los ik dit op?

Met vriendelijke groet,
Sentmen.

EDIT: Als ik wil schuiven (op een internet pagina) dan werkt dat wel. Dus ik denk dat het wel aan de software ligt.
clean install je telefoon...
Geen reserve kopie terugzetten, nog niet jailbreaken.

Als je telefoon het dan perfect doet, dan is het software, anders mag je het wel hardwarematig beginnen zoeken.
  #3  
Oud 23 September 2010, 15:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 144
Stuur een bericht via MSN naar sentmen Stuur een bericht via Skype™ naar sentmen Send a message via twitter to sentmen
Standaard

Ik heb hem vanochtend wel open gemaakt omdat hij niks meer deed. Kan het zijn dat ik het kabeltje ben vergeten goed erin te doen? Of moet ik het hele beeldscherm vervangen? Want ik heb 3 kabeltjes erin gedaan. Maar is het meteen 1 defect of is het nu gewoon een kwestie van open maken, kabeltjes eropnieuw 1 doen. Wat denken jullie?
  #4  
Oud 23 September 2010, 16:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Als het scherm op bepaalde plaatsen niet meer reageert op je vingers en het ligt aan de hardware dan is de digitizer (voor een deel) kapot.
  #5  
Oud 23 September 2010, 23:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 144
Stuur een bericht via MSN naar sentmen Stuur een bericht via Skype™ naar sentmen Send a message via twitter to sentmen
Standaard

Ik heb het probleem helemaal opgelost. Ik heb mijn iphone open gemaakt. Alle stekkertjes eruit gehaald, daarna alle stekkertjes eropnieuw ingedaan, toen nog een keer stevig aangedrukt. En nu loopt hij weer perfect.

Allemaal bedankt voor de informatie!
Groeten Sentmen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gedeelte scherm werkt niet Berwin iPhone algemeen 3 18 August 2010 03:28
Deel van touchscreen werkt niet Sjupan iPhone algemeen 17 23 September 2009 19:34
iPod gedeelte werkt niet correct Endness iPhone algemeen 2 21 April 2009 17:03
Onderste gedeelte van scherm werkt niet meer! Jeroenj Archief 1 17 July 2008 19:56
Phone gedeelte werkt niet Rabin20 Archief 1 12 April 2008 11:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:53.