Paar vraagjes

Paar vraagjes discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) -Als ik een telnr. indruk. gaat dit gepaard met een vreselijk geluidje. Is er een mogelijkheid om dit uit te schakelen? -Heb ook al gemerkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 February 2008, 19:09
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard Paar vraagjes

-Als ik een telnr. indruk. gaat dit gepaard met een vreselijk geluidje.
Is er een mogelijkheid om dit uit te schakelen?

-Heb ook al gemerkt dat als ze me opbellen en daarna het gesprek beÔndigen, mijn iPhone zichzelf weer mooi vergrendeld zoals het hoort.
Maar als ik hem daarna zelf ontgrendel, dan zit ik meteen in mijn contacten. Heeft nog iemand dit probleem?

-Is het ook normaal dat als je belt je scherm helmaal "uitvalt"?

Sorry voor de vele vragen, maar wou het toch graag even weten.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2008, 19:22
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: Mierlo
Berichten: 146
Send a message via twitter to Mauske
Standaard

Een kijkje in je gebruiksaanwijzing zou al helpen...

- De geluidjes zijn niet uit te schakelen volgens mij....
- Je iPhone komt na het ontgrendelen in de laatste stand terug.
Dus vergrendel jij hem in het contact venster, kom je daar weer tevoorschijn als
je ontgrendelt.. Dat hoort zo en is geen probleem
- En ja het is normaal dat je scherm uitvalt, da's een soort van energie saver.
Gaat je toch niet lukken je scherm te lezen als je je iphone aan je oor hebt !

Grtz
  #3  
Oud 19 February 2008, 19:27
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Als het beeldscherm "uitvalt" dan beweeg je hem even en doet ie het weer....


.......en volgende keer ff beter zoeken, had je makkelijk kunnen vinden in bijvoorbeeld je handleiding
__________________
Iphone 3G 16GB WIT simlock-vrij..!!!!
  #4  
Oud 19 February 2008, 21:20
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 331
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
-Als ik een telnr. indruk. gaat dit gepaard met een vreselijk geluidje.
Is er een mogelijkheid om dit uit te schakelen?
Ga naar instellingen - geluiden en helemaal onderaan vindt je e mogelijkheid
om de toetsenbord klik aan en uit te stellen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
-Heb ook al gemerkt dat als ze me opbellen en daarna het gesprek beÔndigen, mijn iPhone zichzelf weer mooi vergrendeld zoals het hoort.
Maar als ik hem daarna zelf ontgrendel, dan zit ik meteen in mijn contacten. Heeft nog iemand dit probleem?

-Is het ook normaal dat als je belt je scherm helmaal "uitvalt"?
Ja .... dat is niet alleen normaal maar ook geniaal.
Dan kun je namelijk niet met je oor dingen activeren tijdens het bellen,


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Sorry voor de vele vragen, maar wou het toch graag even weten.
Jammer dat je je niet meer interesseert voor de werking van je iphone.
Zo zul je nooit al die mogelijkheden ontdekken die dit apparaat heeft.
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
  #5  
Oud 19 February 2008, 21:31
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Als ik een telnr. indruk. gaat dit gepaard met een vreselijk geluidje.
Is er een mogelijkheid om dit uit te schakelen?
ja dit gaat, is geen probleem.


-Heb ook al gemerkt dat als ze me opbellen en daarna het gesprek beÔndigen, mijn iPhone zichzelf weer mooi vergrendeld zoals het hoort.
Maar als ik hem daarna zelf ontgrendel, dan zit ik meteen in mijn contacten. Heeft nog iemand dit probleem?
is normaal ja, niks vanaan trekken.

-Is het ook normaal dat als je belt je scherm helmaal "uitvalt"?
dit is de proximity sensor, die merkt als je iphone tegen je oor houd, en daardoor je scherm uitschakeld voor stroom besparing en niet gekozen aanrakingen op toetsen terwijl je beld.

Sorry voor de vele vragen, maar wou het toch graag even weten.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #6  
Oud 19 February 2008, 21:32
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macron Bekijk bericht
Ga naar instellingen - geluiden en helemaal onderaan vindt je e mogelijkheid
om de toetsenbord klik aan en uit te stellen



Ja .... dat is niet alleen normaal maar ook geniaal.
Dan kun je namelijk niet met je oor dingen activeren tijdens het bellen,




Jammer dat je je niet meer interesseert voor de werking van je iPhone.
Zo zul je nooit al die mogelijkheden ontdekken die dit apparaat heeft.
hij bedoeld telefoon toetsen als je een nr intypt, nie een sms geloof ik.
  #7  
Oud 19 February 2008, 23:18
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

inderdaad, ik bedoel de telefoontoetsen bij het intypen van een nummer.

Citaat:
Ga naar instellingen - geluiden en helemaal onderaan vindt je e mogelijkheid
om de toetsenbord klik aan en uit te stellen
Deze had ik wel al gevonden, maar dat bedoelde ik dus niet.


Citaat:
- Je iPhone komt na het ontgrendelen in de laatste stand terug.
Als ze me bellen staat hij in standby, dus op het SpringBoard.
Dus als ik inhaak hoort hij toch ook terug te gaan naar het SpringBoard en niet naar mijn contacten.

Laatst gewijzigd door Bomans; 19 February 2008 om 23:21.
  #8  
Oud 20 February 2008, 07:30
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Als je wordt gebeld, wordt de telefoonapplicatie geopened zodat je kan opnemen of weigeren. Hier gaat hij naar terug, maar goed, het maakt niet uit wat er open stond.
Hij gaat gewoon als je bent gebeld en je haalt m uit standby naar je telefoonapp. Voor zover ik weet is daar niets aan te doen.
  #9  
Oud 20 February 2008, 09:24
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bedankt voor het antwoord, lijkt mij een logische verklaring.

Iemand die nog kan helpen met het geluid uitzetten bij nummer intoetsen?
  #10  
Oud 20 February 2008, 09:38
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Bedankt voor het antwoord, lijkt mij een logische verklaring.

Iemand die nog kan helpen met het geluid uitzetten bij nummer intoetsen?
Je kunt handmatig de bestanden aanpassen als je inlogt op je iPhone. Het verwijderen van de bestanden werkt misschien ook. Maak wel eerst een backup van die bestanden !
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #11  
Oud 20 February 2008, 09:45
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Daar had ik ook al aan gedacht, maar hoopte dat het anders kon.
Misschien iemand die kan helpen hoe dat moet, want daar begin ik niet graag zomaar aan.
  #12  
Oud 20 February 2008, 12:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
Daar had ik ook al aan gedacht, maar hoopte dat het anders kon.
Misschien iemand die kan helpen hoe dat moet, want daar begin ik niet graag zomaar aan.
Maak een SSH verbinding met je iPhone. (WinSCP bv.)
Ga naar: /System/Library/Audio/UISounds
Rename dtmf-0.caf t/m dtmf-star.caf naar dtmf-0.caf_BACKUP of dtmf-0.caf_ORGINIAL daarna je iphone rebooten.
  #13  
Oud 20 February 2008, 12:28
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bedankt, ga ik vanavond eens proberen!
  #14  
Oud 20 February 2008, 17:04
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bedankt, het werkt.
Heb het "shuttergeluid" van de camera ook maar meteen uitgezet.
  #15  
Oud 20 February 2008, 19:23
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

k heb andere tonen erin gezet dan de standaard tonen, dit is dan ook al veel leuker.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
paar vraagjes over internet.. m1chelle92 T-Mobile 9 26 March 2011 09:55
Paar vraagjes longneck iPhone algemeen 5 1 January 2011 20:19
webapp, paar vraagjes. psp2000sam iPhone Apps 2 23 January 2010 16:10
paar vraagjes Overlord iPhone algemeen 2 18 June 2009 13:04
Paar vraagjes = ) killerspons Archief 10 1 April 2008 15:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:15.