Chinese Iphone.

Chinese Iphone. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Deze Apps werken inderdaad! (bedankt man!) Er is alleen wel iets heel vreemds gaande, als ik met mijn neppe Iphone verbinding probeer te maken, valt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 12 December 2010, 16:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Deze Apps werken inderdaad! (bedankt man!)

Er is alleen wel iets heel vreemds gaande, als ik met mijn neppe Iphone verbinding probeer te maken, valt mijn internet van huis helemaal weg. Ik moet dan de router van het stroom afhalen en weer op het stroom aanzetten en hij doet het weer. De Iphone brengt dus een storing met zich mee, dit heeft ook waarschijnlijk met Wi-Fi en met me Safari te maken...

Heeft iemand enig idee of daar een goede oplossing voor is!

Mvg,

Jeffrey en weer alvast bedankt!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 12 December 2010, 16:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Tja, het is een beetje moeilijk om daar iets over te zeggen van hieruit. Het kan aan vanalles liggen, de beveiligingsinstellingen, een incompatibiliteit met een bepaalde router, een IP-adresconflict,...

De applicatie die ze Safari hebben genoemd is overigens Opera Mini 4.2. Dat is nog een oude versie, normaal zou je de laatste versie (Opera Mini 5.1) redelijk gemakkelijk moeten kunnen installeren. Hier kan je die downloaden (je hebt het *.jar bestand nodig).
  #23  
Oud 12 December 2010, 17:17
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Alweer bedankt!

Over het internet is inderdaad lastig te vinden. Idee over bepaalde settings die het misschien kunnen verbeteren.

Het .jar bestand kan ik ook via de telefoon erop zetten? Aangezien het internet er nog niet op werkt!

Mvg,

Jeffrey
  #24  
Oud 12 December 2010, 17:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Ja, dat moet normaal gaan. Je kan eens kijken of het wel werkt als je je Wi-Fi-netwerk (tijdelijk!) instelt als onbeveiligd draadloos netwerk. Als test dus! Zorg ervoor dat je daarna de beveiliging terug aanzet.
  #25  
Oud 12 December 2010, 18:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Hoe krijg ik dit jar bestand geinstalleerd? Heb hem naar een map gesleept, maar ik kan hem dan niet openen, dit is niet mogelijk? Via Itunes wordt hij namelijk ook niet herkend, dit logisch omdat het geen officiele is.

Het internet ga ik binnenkort is proberen! IS toch ook weer een onderneming...

Jeffrey
  #26  
Oud 12 December 2010, 18:09
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Volgens de website:

- Copy to your phone's memory 'Java' folder.
- Turn on your phone and find 'Java' icon on menu.
- Press 'listed' and select file you copied.
- Press 'OK' to install.
- Select 'installed' and select your application.
  #27  
Oud 12 December 2010, 18:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Alle stappen komen me bekend voor...

Alleen de eerste stap niet, namelijk er is helemaal geen Java Folder aangemaakt...

Is het mogelijk om dit zelf te doen? Of kan ik dit ergens anders vinden!

Mvg,

Jeffrey

Edit: Java is dus wel geinstalleerd en ik kan ook listed etc doen... alleen die map om het in te plaatsen is er niet
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Inhoud Iphone 1.jpg‎ (76,0 KB, 14x gelezen)

Laatst gewijzigd door Jeffah92; 12 December 2010 om 18:27.
  #28  
Oud 12 December 2010, 18:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Ik zou gewoon een map met de naam 'Java' aanmaken, ja.
  #29  
Oud 12 December 2010, 18:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

We zijn alweer een stukkie verder, door het mapje te maken komt het inderdaad bij het programma te staan. Als ik het dan probeer te installeren, laadt hij heel even en dat zegt hij installed failed...

Heb je hier ook nog een oplossing voor super man!

Jeffrey
  #30  
Oud 12 December 2010, 18:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Zie je dat Opera Mini start (komt er een Opera logo in beeld)? Of verschijnt hij gewoon nooit bij "Installed"? Die melding zou namelijk kunnen komen door het feit dat je geen internet hebt.
  #31  
Oud 12 December 2010, 19:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

nee geen enkel logo...
Er komt eerst te staan installing Please wait en meteen daarna installation failed.

Mvg,

Jeffrey
  #32  
Oud 12 December 2010, 19:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Een melding van het OS dus (en geen scherm zoals deze). Vreemd, zou normaal gewoon moeten gaan. Je zou kunnen proberen met de ingebouwde Opera Mini-webbrowser ("Safari") naar m.opera.com te gaan en van daar uit de installatie te doen. Maar uiteraard gaat dit enkel wanneer je internetverbinding hebt.
  #33  
Oud 12 December 2010, 19:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Nee, dat beeld krijg ik in eerste instantie bij versie 4.2 en een uiteindelijke foutmelding.

Helaas mocht het met de beveiliging eraf, ook niet werken... Een vreemde situatie.

Wat trouwens ook apart is, m'n computer herkend d iPhone alleen als deze uitgeschakeld staat, dit is toch ook geen normale gang van zaken?

Als laatste bepaalde settings bij Wi-Fi kunnen de foutmeldingen met Wi-Fi ook niet oplossen?

Mvg,

Jeffrey
  #34  
Oud 12 December 2010, 20:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Nee, dat beeld krijg ik in eerste instantie bij versie 4.2 en een uiteindelijke foutmelding.
OK, dat is duidelijk.

Citaat:
Helaas mocht het met de beveiliging eraf, ook niet werken... Een vreemde situatie.
Inderdaad, heel vreemd. Maar er zijn nog dingen we kunnen proberen. Welke type router heb je juist? Dan kan ik je wat gerichter proberen te helpen.

Citaat:
Wat trouwens ook apart is, m'n computer herkend de iPhone alleen als deze uitgeschakeld staat, dit is toch ook geen normale gang van zaken?
Bij de nep iPhones wel. Ik vermoed dat het OS geen functie heeft om het geheugen tegelijk door de computer en door de applicaties te laten gebruiken, waardoor de computer pas toegang krijgt wanneer het apparaat is uitgeschakeld (zelfde systeem als bij sommige MP3-spelers).

Citaat:
Als laatste bepaalde settings bij Wi-Fi kunnen de foutmeldingen met Wi-Fi ook niet oplossen?
Die zin zal je even moeten herformuleren, want die snap ik even niet
  #35  
Oud 12 December 2010, 21:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Router is een E-tech wlrt03.

Het probleem is dat als ik hem elke keer op start me internet dus ook wegvalt. Vrij irritant, maar daar is dus voorlopig nog niks aan te veranderen!

Met de laatste zin bedoel ik, is er een bepaalde Wi-Fi setting waardoor ik misschien wel verbinding kan krijgen!

Ik hoor het wel weer!

Want de helpdesk is hier niks bij!

Jeffrey
  #36  
Oud 12 December 2010, 21:26
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Die is redelijk middeleeuws, ondersteund enkel 802.11b (11Mbit). Heb je de laatste firmware daarvoor? Dat is versie 1.45.15 (2004). Ik ben alleszinds niet verbaasd dat het ding crasht...
  #37  
Oud 12 December 2010, 21:36
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.472
Standaard

Is er iemand die weet wat deze hele lange draad met "Jailbreak" te maken heeft ???
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #38  
Oud 12 December 2010, 21:37
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 25
Standaard

Niets. Een move naar iPhone Klonen en killers zou wel op zijn plaats zijn.
  #39  
Oud 12 December 2010, 22:54
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

De drivers van m'n modem geupgrade, maar helaas ook hier geen resulaat mee.

Overigens met mijn Iphone 3G origineel! Kan ik wel verbinden etc..

Andere ideeen om dit probleem op te lossen?

Mvg,

Jeffrey
  #40  
Oud 12 December 2010, 22:56
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.952
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FezzFest Bekijk bericht
Niets. Een move naar iPhone Klonen en killers zou wel op zijn plaats zijn.
Inderdaad. Had ik even gemist...

Alsnog gedaan.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 5 opgedoken op Chinese reclameposter 020 Chat en geruchten 4 14 May 2011 15:07
chinese iphone mercedes270cdi iPhone algemeen 4 14 April 2011 15:10
chinese iphone humperdinc Koopinformatie Rest van de wereld 2 23 November 2008 17:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:50.