iPhone werkt niet op losse wekker vanwege toegangscode

iPhone werkt niet op losse wekker vanwege toegangscode discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Deze week ben ik bij een nieuwe werkgever begonnen en heb via Microsoft Exchange mijn werkmail op mijn iPhone. Dit heb ik nodig, maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 January 2011, 17:42
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 11
Standaard iPhone werkt niet op losse wekker vanwege toegangscode

Hoi,
Deze week ben ik bij een nieuwe werkgever begonnen en heb via Microsoft Exchange mijn werkmail op mijn iPhone.
Dit heb ik nodig, maar gevolg is dat ik verplicht ben een toegangscode in te stellen. Dit zit blijkbaar in de verplichting die de werkgever stelt, want bij eerdere werkgever was deze verplichting er niet.

Echter, nu komt het probleem, door deze toegangscode kan mijn iPhone niet aangaan wanneer mijn wekker (niet iPhone, maar losse Philips) af behoort te gaan.

Hoe kan ik dit oplossen, want beide, mail van werk en wekker om op tijd op werk te zijn, heb ik nodig.

Wie kan mij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 January 2011, 18:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Wenen, Oostenrijk
Berichten: 244
Stuur een bericht via ICQ naar Frits Stuur een bericht via MSN naar Frits Stuur een bericht via Skype™ naar Frits
Standaard

Beetje dom misschien, maar zet in de nacht je email uit, sta je op zet je het aan, terwijl je onder de dousche staat heb je je email binnen ;-)
  #3  
Oud 4 January 2011, 20:20
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Nee dat werkt niet, daarvoor moet ik account verwijderen. Ook al werkt het, dan gaat dit absoluut een keer mis, dit vergeet je een keer om uit te zetten.
En geloof niet dat het niet kan, maar heb geen flauw idee hoe.
  #4  
Oud 4 January 2011, 20:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Locatie: Haarlem
Berichten: 78
Standaard

Dat kan geheel geautomatiseerd met SBSchedule (wel een gejailbreakte iPhone vereist)
  #5  
Oud 4 January 2011, 20:36
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2009
Berichten: 11
Standaard

Maar en het werkt niet en heb en wil geen jailbreak. Moet wel zeggen dat het een interessant programma is, maar ja, is helaas geen oplossing.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan me iphone niet activeren, zit een toegangscode op Quirijnm iPhone algemeen 0 14 October 2010 18:51
Toegangscode werkt niet!? LuukeB iPhone algemeen 7 25 May 2010 00:21
Locate werkt niet meer vanwege mindere ontvangst? Fritzie iPhone algemeen 0 22 July 2008 14:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:43.