GSMnummers van Iphone 3G naar Iphone 4

GSMnummers van Iphone 3G naar Iphone 4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Zo dadelijk komt er iemand om mijn Iphone 3G over te kopen, nu heb ik echter in mijn Iphone veel gsm nummers staan die niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 04-01-11, 18:02
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Berichten: 2
Standaard GSMnummers van Iphone 3G naar Iphone 4

Zo dadelijk komt er iemand om mijn Iphone 3G over te kopen, nu heb ik echter in mijn Iphone veel gsm nummers staan die niet op mijn simkaart staan. Moet ik die nu allemaal nog overtypen en in mijn simkaart steken of kan ik ze ergens op Itunes ofzo opslagen zodat ze in mijn Iphone 4 worden gezet zodra ik deze inplug?

Of is er een manier om op te Iphone mijn nummers op mijn sim te zetten ipv op de gsm zelf?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-01-11, 18:04
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 621
Standaard

Als de twee iPhones gejailbreaked zijn is dat heel makkelijk. Is de 3G gejailbreaked? En ga je de 4 jailbreaken?
  #3  
Oud 04-01-11, 18:05
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2010
Berichten: 2
Standaard

De 3G is niet gejailbreaked.. De 4 ga ik misschien jailbreaken, dat weet ik nog niet..
  #4  
Oud 04-01-11, 18:07
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: May 2010
Berichten: 621
Standaard

Ik weet alleen de manier waarbij alle twee de iphones gejailbreaked moeten worden.
De ene om dat bestand eruit te halen, en de ander om dat bestand erin te stoppen.
  #5  
Oud 04-01-11, 20:20
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Nou draai ik geen windows maar je kan toch ook gewoon je iPhone syncen met outlook?
  #6  
Oud 04-01-11, 21:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Maak even een tijdelijk Mobile Me account aan (= gratis voor 1 maand).

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone van USA naar Curacao naar Nederland LabTeov iPhone algemeen 4 22-10-11 03:38
probleem met laden van Navigon van pc naar iphone jeroenstaal40 iTunes 5 27-05-11 22:33
iPhone: 1015 melding bij upgrade van gejailbrakete iPhone van 3.1.3 naar 4.2.1 kaasdebaas Jailbreak 0 05-02-11 22:54
Hoe met iPhone 4 van FW 4.0 naar FW 4.0.1 zonder naar 4.0.2 te gaan? Jensengels iPhone algemeen 7 17-08-10 18:39
Windows: Foto's van PC naar iPhone: naar camera roll ipv naar photo library? ICB iTunes 0 02-07-10 10:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:02.