iPod touche sygrnoseren

iPod touche sygrnoseren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedendag ik heb gister mijn iPod touch 3G verkocht alles deed het hier prima toen hebben we hem hier hersteld, hij ging naar huis enz ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 January 2011, 11:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 103
Standaard iPod touche sygrnoseren

Goedendag ik heb gister mijn iPod touch 3G verkocht alles deed het hier prima toen hebben we hem hier hersteld, hij ging naar huis enz

Maar nu kreeg ik te horen dat hij geen Wi-Fi thuis heeft dus hij kan nu niet zijn iTunes account koppelen aan zijn iPod (instellingen > store) maar hij kring in de iTunes programma op Windows elke keer de melding dat zijn pc of iPod niet bemachtigt is om apps te syncen. Hoe kunnen wij dit probleem oplossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 January 2011, 12:20
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Een hard reset, maar vermits hij niet meer van jou is (?) laat het zoeken aan de andere over .
  #3  
Oud 8 January 2011, 12:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Kubbie92 Bekijk bericht
Een hard reset, maar vermits hij niet meer van jou is (?) laat het zoeken aan de andere over .
Ik heb hem verkocht aan een goeie maat van me dus laat hem niet stikken ;P. We hebben nu via Instellingen -> Algemeen -> Herstel instellingn en dan wis alle inhoud en instellingen gedaan.

Hopelijk wil itunes nu wil de apps syncen zonder steeds de melding over machtigingen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is erik1995 iPhone algemeen 3 7 October 2010 16:35
Touche screen werkt half garta Archief 7 6 July 2008 13:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:19.