Locatiefunctie bij GoogleMaps

Locatiefunctie bij GoogleMaps discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Bedoelt ie niet dat hij kan kijken welke towers er in de buurt zijn en deze dan via wifi opzoekt? Dit klopt namelijk want toen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 23-03-08, 17:06
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2.029
Standaard

Bedoelt ie niet dat hij kan kijken welke towers er in de buurt zijn en deze dan via Wi-Fi opzoekt? Dit klopt namelijk want toen mijn iPhone nog locked was en ik dus geen gprs toegang had kon ie ze wel opzoeken door Wi-Fi... Vreemd ja... Maar wel waar

Greetz, Stiruam
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 25-03-08, 02:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 28
Standaard

bij mij werkte dit eerst helemaal niet (1.1.3), maar ik heb even gedaan wat er hier staat en nu werkt het top. Nauwkeurigheid is natuurlijk wat anders..

IPhone: Enable Faux-GPS Feature in Jailbroken 1.1.3 iPhone
  #23  
Oud 26-03-08, 09:21
Peter's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Antwerpen - Belgi
Berichten: 432
Standaard

ik gebruik ook enkel Wi-Fi en het werkt, maar hij zit er inderdaad wel 2km naast. Maar toen ik in NY was was hij heel nauwkeurig, in de apple store op 5th avenue zat hij er raak op.
  #24  
Oud 26-03-08, 09:41
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 333
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter Bekijk bericht
Maar toen ik in NY was was hij heel nauwkeurig, in de apple store op 5th avenue zat hij er raak op.
en laat je daar nou toevallig ook nog moeten wezen


n.b. ik woon - weliswaar afgelegen - ca 400 meter van een kpn mast en die geeft geen enkele sjoege op navizon.

het lijkt dus wel of het navizon systeem meerder masten nodig heeft en dan een "kruisbepaling maakt". in drukbevolkte gebieden werkt het nl. wel.
  #25  
Oud 26-03-08, 10:29
» iPhone UK 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 44
Stuur een bericht via MSN naar meidan
Standaard

waarom heeft iedereen het over edge instellingen, dat wordt in Nederland toch helemaal niet ondersteund?:s
  #26  
Oud 26-03-08, 10:38
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

GPRS wordt als Edge weergegeven op de iPhone
  #27  
Oud 05-04-08, 00:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie65 Bekijk bericht
Forum.bericht wat je zegt is onzin: Hij zoekt op welke zendmasten/Wi-Fi stations in de buurt zitten aan de hand van de id's, en dan moet hij via een internet verbinding de lokatie van de masten opzoeken.
Als je denkt dat het niet zo is, moet je mij vertellen waar de database in de telefoon zit met de id's van de masten en de lokaties.....
Daarnaast heeft hij en edge/Wi-Fi verbinding nodig om de kaart van de locatie te downloaden....
Ik heb een 16GB met 114 en unlokecd met iplus 2.0b
Maar mijn locatie functie uit google maps werkt niet...
Iemand enig idee of oplossing?
  #28  
Oud 05-04-08, 09:49
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 982
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door herbie65 Bekijk bericht
Forum.bericht wat je zegt is onzin: Hij zoekt op welke zendmasten/Wi-Fi stations in de buurt zitten aan de hand van de id's, en dan moet hij via een internet verbinding de lokatie van de masten opzoeken.
Als je denkt dat het niet zo is, moet je mij vertellen waar de database in de telefoon zit met de id's van de masten en de lokaties.....
Daarnaast heeft hij en edge/Wi-Fi verbinding nodig om de kaart van de locatie te downloaden....
Onzin? Onzin? Lees je eigen schrijfsel eens goed.

Er is geen database in de iPhone nodig (zou niet eens passen) De GSM masten vertellen netjes waar ze staan (cordinaten) en voor Google Maps is dat voldoende.

Kun je simpel testen door ergens te gaan staan waar geen openbare Wi-Fi stations zijn dan zul je zien dat je een plaatsbepaling op basis van GSM mast(en) krijgt.

En voor een Internetverbinding is overigens geen Wi-Fi nodig! Ga eens naar een stil plekje (Veluwe o.i.d.) waar geen huizen/bedrijven zijn en druk op locate me. Zul je zien dat je via Edge/GRPS de lokatiebepaling krijgt.

Laatst gewijzigd door forum.bericht; 05-04-08 om 09:52.
  #29  
Oud 06-04-08, 11:21
jamboman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Krideri Bekijk bericht
Ik heb een 16GB met 114 en unlokecd met iplus 2.0b
Maar mijn locatie functie uit google maps werkt niet...
Iemand enig idee of oplossing?
Als je eerst ff pro LocateMe instaleert. ff runnen, en daarna werkt je google maps wel. LocateMe is bovendien nog eens veel nauwkeuriger.
  #30  
Oud 06-04-08, 13:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jamboman Bekijk bericht
Als je eerst ff pro LocateMe instaleert. ff runnen, en daarna werkt je google maps wel. LocateMe is bovendien nog eens veel nauwkeuriger.

Zit die LocateMe in de algemene sources? Of moet ik er eentje toevoegen?
  #31  
Oud 06-04-08, 21:03
jamboman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Krideri Bekijk bericht
Zit die LocateMe in de algemene sources? Of moet ik er eentje toevoegen?
Bij mij zat LocateMe onder Utilities en de package is van PolarBearFarm.com.
  #32  
Oud 06-04-08, 21:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 982
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Krideri Bekijk bericht
Zit die LocateMe in de algemene sources? Of moet ik er eentje toevoegen?
Ga naar Google Maps (icoontje met kaarten) en klik op de linkerknop onderaan.
  #33  
Oud 06-04-08, 22:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door forum.bericht Bekijk bericht
Ga naar Google Maps (icoontje met kaarten) en klik op de linkerknop onderaan.

Zover wist ik het ook. Maar dat is nu net het probleem die functie werkt niet en vandaar mijn vraag... Wat kan ik eraan doen.
Ik las intussen dat ik nog een LocateMe functie via de installer moet installeren en dat het dan wel werkt.
  #34  
Oud 06-04-08, 22:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jamboman Bekijk bericht
Bij mij zat LocateMe onder Utilities en de package is van PolarBearFarm.com.

Is dat de repo of gewoon de site?
  #35  
Oud 06-04-08, 22:46
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: limburg
Berichten: 55
Stuur een bericht via MSN naar timm6545
Standaard

Bij mij werkt het ook niet!
Hij vind bij mij gemiddeld 5 gsm zendmasten ,maar geeft daarna steeds de melding DB read failed terwijl ik gewoon Wi-Fi en Edge van Kpn aan heb en werkend heb??
Dus ik snap het allemaal niet hoe ik dit ,aan de gang moet krijgen, ik heb ook Navizon geprobeerd en uiteraard Google maps zelf maar niks werkt.
Of zou het aan Kpn liggen dat die hun masten niet bekend maken?
  #36  
Oud 06-04-08, 22:50
jamboman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Krideri Bekijk bericht
Is dat de repo of gewoon de site?
Locatie bepalen zonder firmware 1.1.3 met LocateMe Nieuws iPhoneclub.nl

Laatst gewijzigd door jamboman; 06-04-08 om 22:55.
  #37  
Oud 06-04-08, 23:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jamboman Bekijk bericht

Heb ik gevolgd ik heb de repo in mijn sources staan (Ste Packaging, http://psmxy.org/iphone-...)

Maar zegt "Error Package download failed: can't find host!"
  #38  
Oud 06-04-08, 23:31
jamboman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Krideri Bekijk bericht
Heb ik gevolgd ik heb de repo in mijn sources staan (Ste Packaging, http://psmxy.org/iphone-...)

Maar zegt "Error Package download failed: can't find host!"
Wat een pech

-http://www.soneso.com/iphone/ toevoegen in source
-even terug naar home
-dan bij installer zoeken naar LocateMe (best in all packages)

van @ Grample
  #39  
Oud 07-04-08, 10:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard

verwijderen aub (dubbel post)

Laatst gewijzigd door Krideri; 07-04-08 om 11:13.
  #40  
Oud 07-04-08, 10:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 123
Standaard

verwijderen aub (dubbel post)

Laatst gewijzigd door Krideri; 07-04-08 om 11:13.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Googlemaps Romy69 iPhone algemeen 2 16-06-10 19:32
googlemaps 1.1.3 gerard_ztt iPhone algemeen 24 22-01-08 22:42

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:01.