Inzoomen scherm met activeren

Inzoomen scherm met activeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, ik heb een iPhone 3GS met de nieuwste software. Helemaal geen problemen tot nu: Toen ik vanmorgen mn iPhone pakte en het beginscherm ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 January 2011, 16:33
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2011
Berichten: 2
Standaard Inzoomen scherm met activeren

Hallo iedereen,

ik heb een iPhone 3GS met de nieuwste software. Helemaal geen problemen tot nu: Toen ik vanmorgen mn iPhone pakte en het beginscherm zag was dit scherm helemaal ingezoomd. Dus je ziet nu delen van het scherm en de knop Ontgrendel zie je niet. Ik heb het volgende al gedaan: resetten, dus met de home knop en de aan/uit tegelijkertijd uitzetten. Werkt niet. En ik heb in itunes de software hersteld en dan weer de reservekopie gebruikt, werkt ook niet..

Help..?!

Groet,

Liz
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 January 2011, 17:30
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 158
Standaard

Herstellen zonder reservekopie..
  #3  
Oud 13 January 2011, 17:30
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 August 2010
Berichten: 52
Standaard

met drie vingers drie keer op het scherm tikken
  #4  
Oud 13 January 2011, 17:33
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Is misschien niet nodig: kun je wel met je vinger door het scherm heen slepen dus als je je vinger op het scherm hebt staan en je sleept ergens heen, is dit wel mogelijk? Want dan zit 't 'm gewoon in je instellingen. Dan ga je naar instellingen > algemeen > toegankelijkheid en dan kijk je bij zoomen en de-activeer je deze!
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #5  
Oud 13 January 2011, 17:34
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Of wat paul zegt, kan ook. Dat is de kortere weg..

EDIT: Sorry ik had m'n vorige post moeten EDIT'en, dit had ik niet door!

Laatst gewijzigd door iWiefring; 13 January 2011 om 17:34. Reden: Foutje..
  #6  
Oud 13 January 2011, 20:26
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2011
Berichten: 2
Standaard

Herstellen zonder reservekopie was in dit geval de oplossing. Dank voor alle reacties!!
  #7  
Oud 12 July 2011, 14:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 12 July 2011
Berichten: 1
Standaard

Bedankt voor de Tip!
Ik had hetzelfde probleem.
  #8  
Oud 12 July 2011, 14:12
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Ik vind herstellen een beetje een omslachtige manier om een functie uit te schakelen...

__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #9  
Oud 12 July 2011, 17:15
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Hoe moeilijk kan het zijn om 3x te tikken met 3 vingers en dan vervolgens naar het instellingenmenu te navigeren om de functie uit te schakelen? Herstellen is inderdaad zoals hierboven gezegd wel erg omslachtig.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone activeren met AT&T laudyterbraak iPhone algemeen 4 23 May 2010 16:10
iPhone activeren met jailbreak aaffies Archief 3 21 January 2010 20:39
Problemen met activeren.. Funkel iPhone algemeen 6 12 October 2009 18:22
iPhone 3G: problemen met activeren Shorty007 Unlock 7 9 November 2008 19:48
videocamera en inzoomen suzuki62 Archief 34 15 June 2008 21:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:38.