! HELP ! Telefoonnummer met iPhone bellen via link waarin een (0) verwerkt staat?

! HELP ! Telefoonnummer met iPhone bellen via link waarin een (0) verwerkt staat? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Het werkt niet wanneer ik met mijn iPhone via een (hyper)link (op bijvoorbeeld een website met contactgegevens of e-mail) een telefoonnummer wil bellen met hierin ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29-01-11, 11:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 1
Standaard ! HELP ! Telefoonnummer met iPhone bellen via link waarin een (0) verwerkt staat?

Het werkt niet wanneer ik met mijn iPhone via een (hyper)link (op bijvoorbeeld een website met contactgegevens of e-mail) een telefoonnummer wil bellen met hierin verwerkt:

(0)

dus, haakje openen 0 haakje sluiten


HOE OP TE LOSSEN?

Om het probleem goed te begrijpen lees onderstaand voorbeeld ajb aandachtig, thanx!

VOORBEELD:

(Hyper)link is: +31 (0)20 123 45 67

Gaat de iPhone bellen:

+31 020 123 45 67

Dit gaat dus niet!

iPhone zet het nummer fout om!

iPhone zou het telefoonnummer moeten omzetten naar onderstaand telefoonnummer en dit nummer moeten bellen:

+31 20 123 45 67



Laatst gewijzigd door DuckyDuck007; 29-01-11 om 11:49.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30-01-11, 22:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 37
Standaard

Jammer genoeg ook last van.. Wat ik meestal doe is copy-pasten naar Notities en daar de nul eruit slopen.. en weer terug copy-pasten naar de Telefoon-app
  #3  
Oud 13-04-11, 17:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Locatie: Almelo
Berichten: 35
Standaard

En dat is alles??

Dit is toch gewoon een bug in de iOS?
Hoe brengen we dit onder de aandacht van Apple?
  #4  
Oud 13-04-11, 17:24
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.988
Standaard

Je kunt je aanmelden bij Apple als ontwikkelaar. En dan heb je een mogelijkheid om bugs door te geven.
Anders moet je eens kijken op het forum van Apple.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #5  
Oud 13-04-11, 23:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 188
Standaard

Ik vind het eerder een fout van de beheerder van de gegevens op de site. Haakjes midden in een telefoonnummer kan helemaal niet, want zonder haakjes zou er ook een normaal nummer moeten staan.
ofwel, + 31 876 5432 zou hetzelfde resultaat moeten hebben als 020 876 5432 of 876 5432 met een vaste telefoon in de hoofdstad.

Maar de nul eruit halen via copy paste is een prima oplossing.
Is een beetje een probleem waarvan de oplossing honderd keer meer energie kost dan de workaround.
  #6  
Oud 14-04-11, 21:06
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2010
Locatie: Winterthur
Berichten: 30
Stuur een bericht via MSN naar takis Send a message via twitter to takis
Standaard

Ik kan melden dat dit een probleem is waar niet alleen mijn Iphone maar ook de blackberry en mijn e72 last van hebben. Ligt aan de site beheerder niet aan de telefoonproducent.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gezocht: app waarin ik een logboek kan bijhouden Maaike_22 iPhone Apps 0 05-02-11 00:50
Tweet een Link vanuit Safari (bookmarklet) Aries iPhone Apps 0 29-07-10 01:26
Windows: waar staat de map met fotoos die itunes gebruikt voor een back up dixowan iTunes 0 20-05-10 02:24
Autohouder waarin iPhone MET ifrogz protector kan? Hautje iPhone accessoires en onderdelen 2 22-09-08 17:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:06.