Met 2 contacten TEGELIJK bellen??

Met 2 contacten TEGELIJK bellen?? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, ik vraag me af of ik met 2 mensen tegelijk kan bellen? Ik heb namelijk Vodafone. Heb het al geprobeert, tijdens het bellen met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 01-03-08, 16:54
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 28
Standaard Met 2 contacten TEGELIJK bellen??

Hey, ik vraag me af of ik met 2 mensen tegelijk kan bellen? Ik heb namelijk Vodafone. Heb het al geprobeert, tijdens het bellen met persoon 1, persoon 2 toe te voegen aan het gesprek. En dan op het "Merge" button te drukken, maar het enige wat dan gebeurd is dat persoon 1 op hold staat en je alleen met persoon 2 kan bellen. Of omgedraaid.. niet met allebei tegelijk!?

Heeft iemand ervaring? Let me know! Zou namelijk wel vet zijn!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 01-03-08, 17:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Vlaams Brabant
Berichten: 46
Standaard

Dit is een dienst die je kan aanvragen bij je provider.
Ik had dit vroeger met mobistar. Ik weet wel niet of dit betalend is of niet.

Gtz.
  #3  
Oud 02-03-08, 14:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard

Met een KPN abonnement lukt dit in elk geval wel. ik dacht tot maximaal 5 personen tegelijk
  #4  
Oud 02-03-08, 14:43
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Je moet duogesprek aanzetten bij vodafone, ga eens bij instellingen naar Telefoon > Sim Applications (Speciaal in NL)
Dan kies je daar weer Instellingen, DuoGesprek > AAN
volgens mij moet hij het dan doen, heb het zelf nog niet getest tho.
  #5  
Oud 04-03-08, 00:14
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 82
Standaard

Ik heb geen sim appl in mijn settings
__________________
SDDU
  #6  
Oud 04-03-08, 03:07
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
Ik heb geen sim appl in mijn settings
Instellingen -- telefoon ---speciaal --- instellingen

dan kiezen voor Duogesprek
  #7  
Oud 04-03-08, 17:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door k-the-ripper Bekijk bericht
Instellingen -- telefoon ---speciaal --- instellingen

dan kiezen voor Duogesprek
++

Als ik dat doe krijg ik een melding dat deze actie niet uitgevoerd kan worden.

Ik heb een vodafone abbo
  #8  
Oud 04-03-08, 17:53
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 403
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dsimons Bekijk bericht
++

Als ik dat doe krijg ik een melding dat deze actie niet uitgevoerd kan worden.

Ik heb een vodafone abbo
Dan moet je bij de telecomprovider Vodafone zijn, denk ik.
  #9  
Oud 04-03-08, 17:58
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 36
Standaard

Ik heb ook vodafone en duogesprek 'aan' bij mijn instellingen.
Kreeg de melding 'ok' na een aantal seconden.

Of het inderdaad werkt heb ik nog niet kunnen proberen,maar ik neem aan dat het wel goed zit.
Ik heb het niet apart aangevraagd bij vodafone, alleen maar instelling op iphone gedaan.

(iPhone 1.1.3 -BL 3.9)

Laatst gewijzigd door k-the-ripper; 04-03-08 om 18:06.
  #10  
Oud 07-03-08, 15:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 82
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door k-the-ripper Bekijk bericht
Ik heb ook vodafone en duogesprek 'aan' bij mijn instellingen.
Kreeg de melding 'ok' na een aantal seconden.

Of het inderdaad werkt heb ik nog niet kunnen proberen,maar ik neem aan dat het wel goed zit.
Ik heb het niet apart aangevraagd bij vodafone, alleen maar instelling op iphone gedaan.

(iPhone 1.1.3 -BL 3.9)
Bij mij lukt het nu ook.
  #11  
Oud 08-03-08, 19:47
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 4
Standaard

Ook al getest? Ben hier ook wel benieuwd naar, maar google geeft dit:

Duogesprek - Zet even iemand in de wacht bij een tweede beller

Niets meer dan wisselgesprek dus, of begrijp ik het verkeerd?
  #12  
Oud 13-03-08, 12:56
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Amp. Bekijk bericht
Je moet duogesprek aanzetten bij vodafone, ga eens bij instellingen naar Telefoon > Sim Applications (Speciaal in NL)
Dan kies je daar weer Instellingen, DuoGesprek > AAN
volgens mij moet hij het dan doen, heb het zelf nog niet getest tho.
Werkt, thnx !
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bluetooth bellen en GPS tegelijk Harley4 iPhone algemeen 2 22-12-10 18:40
Iphone aansluiten op autoradio en tegelijk bellen? joel017 iPhone algemeen 5 21-07-09 15:08
bellen en internetten tegelijk Gonzo iPhone algemeen 10 18-01-09 00:20
contacten maken tijdens het bellen. locolost iPhone algemeen 8 29-05-08 00:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:48.