foutcode 1013

foutcode 1013 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) beste allemaal, ik heb alle oplossingen gelezen en kom tot hosts. heb ingevoerd als in vorige berichten, maar bij mij verschijnt na proberen op te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 March 2011, 17:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 28 February 2011
Berichten: 4
Standaard foutcode 1013

beste allemaal,
ik heb alle oplossingen gelezen en kom tot hosts.
heb ingevoerd als in vorige berichten, maar bij mij verschijnt na proberen op te slaan: controleer of juiste pad en juiste bestandsnaam zijn ingevoerd.
heb #127.0.0.1 gs.apple.com gedaan, maar wil niet lukken.Ik gebruik iphone zakelijk en kan nu niets!!
aub hulp
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 March 2011, 17:36
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 821
Standaard

Waarschijnlijk heb je vista of 7. Sleep de host file naar je bureaublad. Maak de wijzigingen en sleep de host file daarna terug en overschrijf de orginele.
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #3  
Oud 1 March 2011, 17:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 28 February 2011
Berichten: 4
Standaard

beste jemmie,
dank je voor je snelle reaktie. heb inderdaad vista.
eh, hoe sleep ik naar bureaublad (sorry ben helaas verre van kenner!)
hoor graag

heb net hosts gesleept en veranderd, maar nogsteed code 1013...
wat kan ik nog doen?

Laatst gewijzigd door King1987; 1 March 2011 om 20:46. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #4  
Oud 1 March 2011, 18:41
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.193
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jobint Bekijk bericht
heb net hosts gesleept en veranderd, maar nogsteed code 1013...
wat kan ik nog doen?
In de Windows CLI (cmd) het volgende ingeven:

Code:
ipconfig /flushdns
of die Vista machine opnieuw opstarten dan is de DNS-cache ook leeg.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #5  
Oud 1 March 2011, 19:56
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 93
Standaard

Zet voor alle regels waar "gs.apple.com" in voorkomt een #.
Daarna iTunes afsluiten en opnieuw opstarten.

Error 1013 zou nu weg moeten zijn.

Succes
  #6  
Oud 1 March 2011, 20:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 28 February 2011
Berichten: 4
Standaard

heb vista opnieuw gestart, helaas geen resultaat.

ik heb maar 1 regel met "#127.0.0.1 gs.apple.com" en die heb ik er zelf in gezet.
itunes afgesloten, opnieuw herstel gedraaid, maar nog steeds 1013.
Wat doe ik verkeerd??
  #7  
Oud 1 March 2011, 21:08
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Probeer het is met een andere pc
  #8  
Oud 1 March 2011, 21:12
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 93
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jobint Bekijk bericht
heb vista opnieuw gestart, helaas geen resultaat.

ik heb maar 1 regel met "#127.0.0.1 gs.apple.com" en die heb ik er zelf in gezet.
itunes afgesloten, opnieuw herstel gedraaid, maar nog steeds 1013.
Wat doe ik verkeerd??
Er staat verder geen enkele regel tussen met een ander ip adres gevolgd door gs.apple.com!!?? (Is dit wel het geval dan ook daarvoor # zetten).

Hoe is deze error onstaan eigenlijk, heb je iets met tinyUmbrella gedaan?
  #9  
Oud 1 March 2011, 21:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 28 February 2011
Berichten: 4
Standaard

op imac geprobeerd, geen resultaat.
ontstaan: ca. week geleden telkens meldingen van 'u kunt niet bellen of gebeld worden'. na uit en aan zetten weer verholpen(ik dacht dat het aan t-mobile lag) tot 2 dagen geleden toen met melding 'herstel via itunes of apple/nl/support..'
herstel gedaan en er verscheen 1013.
heb geen tiny umbrella gebruikt of uberhaupt iets.

nog steeds met handen in het haar...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone4 kan niet meer hersteld worden (foutcode 1013) iphonedennis iPhone algemeen 82 17 November 2011 20:47
Alle iDevices: Error 1013 iSacAt Jailbreak 161 6 April 2011 20:17
foutcode 1013 herstelmodes iphone 4 Mad Hankey iTunes 2 12 January 2011 12:49
error 1013 op iphone 4 v-DEZ Archief 3 10 January 2011 18:27
fout melding 1013 help help gooddiesel iPhone algemeen 2 9 October 2010 13:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:38.