Error 1013

Error 1013 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, na het installeren van een app (kwe ni meer welk) liep de iphone vast. Iphone werkte ni meer, heb dat via Itunes een repair ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 13 August 2008, 00:44
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Berichten: 1
Standaard Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan 1013

Hoi, na het installeren van een app (kwe ni meer welk) liep de iphone vast. Iphone werkte ni meer, heb dat via Itunes een repair gedaan met succes met de laatste upgrade. Nu wou ik terug downgraden en hier liep het terug mis.
Iphone kan ik nog in recovery zetten en word herkent door Itunes maar terug een repair uitvoeren lukt ni meer, krijg melding " De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1013) "

Opstarten van de iphone krijg je een scrollende tekst te zien met "BSD root: md0, major 2, minor 0 "

weet er iemand raad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 August 2008, 15:47
» iPhone US 4GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Berichten: 2
Standaard

Heb je die fout gekregen na het downgraden van itunes van 7.7 naar 7.5?

Want ik heb die fout ook gekregen. Heb dan itunes 7.7 erop gezet. En dan de custom 2.0 genstalleerd.

Liquide
  #3  
Oud 25 September 2008, 00:25
Kiterzone's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Berichten: 26
Stuur een bericht via Skype™ naar Kiterzone
Standaard

Hier krijg ik een zelfde foutmelding met een 16GB 3G. Ik probeer via Itunes 8 de 2.0.2 5c1 erop te zetten. Weet iemand raad? Thanks
  #4  
Oud 25 September 2008, 13:36
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 February 2008
Berichten: 2
Standaard iPhone restore lukt niet - 1013

Hallo,

Ik heb sinds gisteren m'n iPhone en deze toen geupgrade naar 2.1
Hierna heb ik QuickPWN geinstalleerd en alles deed 't prima. Vanmorgen na het bezoeken van 'n site deed m'n telefoon gedeelte het niet meer. Als ik op m'n telefoon knopje drukte zag ik 't nummerieke toestenbord en kon niets aantikken en Telefoonboek sloot na 4 sec. ofzo weer.
Als angst om de snel iPhone gebruiker te zijn, die niet meer kon bellen heb ik 'm met wat hulp via DVU gerestored, maar nu krijg ik aan 't einde van de herstelprocedure de foutmelding 1013 te zien.
Wat moet ik doen????

Dank u!
  #5  
Oud 25 October 2008, 13:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 6
Standaard

Hoi Kiterzone,
Is het al gelukt om 2.0.2 te installeren?
  #6  
Oud 8 December 2008, 22:15
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 8
Standaard Error 1013, kan niet meer restoren

Ik heb een restore uitgevoerd en die mislukte helemaal op het einde waarna ik error 1013 kreeg. Mijn iPhone startte daarna opnieuw op en ik kreeg een pijl en het itunes logo te zien (zonder emergency call optie, restore scherm dus veronderstel ik?). iTunes vertelde me dan dat het een iPhone in restore modus gevonden had en dat ik moest restoren, heb dit dan ook gedaan en weer liep het mis op het einde van de restore en weer kreeg ik error 1013. Ik heb dit proces enkele malen herhaald maar niets hielp

Ik ben een beetje ten einde raad, mijn iPhone ligt nu in de winkel waar ik hem gekocht heb aan het wachten tot iemand van Mobistar die komt ophalen. Hij ligt daar ondertussen al een week :s Hopelijk duurt het niet te lang voor ze hem komen ophalen en herstellen. Weet iemand misschien nog een oplossing voor mijn probleem? Dan kan ik die misschien ook even proberen in de winkel, anders ligt hij daar toch maar te wachten op een Mobistar-medewerker, en die werken blijkbaar niet te snel
  #7  
Oud 8 December 2008, 22:29
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Had je hem niet gewoon in DFU mode kunnen zetten dan? Zo te lezen stond hij in recovery mode, dat gaat niet altijd goed met restoren.
  #8  
Oud 8 December 2008, 22:35
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 8
Standaard

ik heb dat meerdere malen geprobeerd, maar het lukte niet om vn restore naar dfu mode te gaan

Zijn er meerdere manieren om in DFU mode te geraken? kan iemand die mss in detail beschrijven?

Laatst gewijzigd door SgtPepper; 8 December 2008 om 22:40.
  #9  
Oud 8 December 2008, 22:49
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Volgens mij moet het altijd mogelijk zijn om de iPhone in DFU te krijgen.

Hoe ik het doe is:
1 iPhone aansluiten op computer
2 iPhone uitzetten
3 De power en home knop voor 10 seconden indrukken
4 power knop lost laten en de home knop net zo lang ingedrukt houden totdat de computer zegt een iPhone in recovery mode te hebben gevonden. Dit is meestal rond 10 15 seconden.
  #10  
Oud 8 December 2008, 22:50
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Volgens mij moet het altijd mogelijk zijn om de iPhone in DFU te krijgen.

Hoe ik het doe is:
1 iPhone aansluiten op computer
2 iPhone uitzetten
3 De power en home knop voor 10 seconden indrukken
4 power knop lost laten en de home knop net zo lang ingedrukt houden totdat de computer zegt een iPhone in recovery mode te hebben gevonden. Dit is meestal rond 10 15 seconden.
is het scherm dan zwart of met itunes en pijl logo?
  #11  
Oud 8 December 2008, 22:51
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Scherm is zwart in DFU mode.
  #12  
Oud 8 December 2008, 22:55
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Scherm is zwart in DFU mode.
bij mij toont hij dan gewoon terug het itunes logo met die pijl als ik het probeer
  #13  
Oud 8 December 2008, 22:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Kun je de iPhone wel uitzetten als hij aangesloten is op de computer of herstart deze automatisch?
  #14  
Oud 8 December 2008, 23:00
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ControlSje Bekijk bericht
Kun je de iPhone wel uitzetten als hij aangesloten is op de computer of herstart deze automatisch?
hij herstart automatisch
  #15  
Oud 8 December 2008, 23:06
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Ik heb dit ook een keer gehad. Toen lukte het me niet om de iPhone in DFU te krijgen. Een restore gaf toen ook een foutmelding (welke fout weet ik nu even niet).
Het probleem kon ik toen oplossen door de iPhone op een OSX computer aan te sluiten i.p.v. een PC. Toen kon ik hem zonder in DFU mode te zetten gewoon restoren.

Als je een PC in de buurt hebt zou je die kunnen proberen.

EDIT
Wat je ook kunt proberen is de laatste firmware downloaden maar dan niet via iTunes. Daarna een Alt-restore uitvoeren en het bestand handmatig selecteren


Laatst gewijzigd door ControlSje; 8 December 2008 om 23:10. Reden: Toevoeging
  #16  
Oud 8 December 2008, 23:09
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2008
Berichten: 8
Standaard

zal ik eens proberen, bedankt!
  #17  
Oud 3 January 2009, 02:33
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, als ik handmatig de gejailbreakde firmware 2.1 of 2.2 erop zet krijg ik error13 of 1013.
Itunes heb ik opnieuw geinstalleerd, firmware ook opnieuw gedownload.
Ik heb het al met WinPwn geprobeert, maar tevergeefs.

Please help.

Iphone 3g 8gig
Itunes 8.0.2
Firmware 2.1 en 2.2
  #18  
Oud 3 January 2009, 02:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

als je toevallig met macos x de nieuwste update gedownload heb dan ga je hem niet in dfu krijgen zonder eenusb hub of die andere oplossing
  #19  
Oud 3 January 2009, 10:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bako Bekijk bericht
als je toevallig met macos x de nieuwste update gedownload heb dan ga je hem niet in dfu krijgen zonder eenusb hub of die andere oplossing
Ik ga je toch vriendelijk te verzoeken geen halve oplossingen meer te geven, je leest ten eerste niet goed, de gebruiker heeft windows. En ten tweede "of die andere oplossing" is toch geen oplossing?

maar goed, @ crocrop:

Je moet je iPhone in DFU mode zetten (wiki ) en dan herstellen in iTunes. Daarna Quickpwn2.2 gebruiken om te jailbreaken. Moet lukken lijkt mij zo!

Succes
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #20  
Oud 3 January 2009, 13:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Ik ga je toch vriendelijk te verzoeken geen halve oplossingen meer te geven, je leest ten eerste niet goed, de gebruiker heeft windows. En ten tweede "of die andere oplossing" is toch geen oplossing?

maar goed, @ crocrop:

Je moet je iPhone in DFU mode zetten (wiki ) en dan herstellen in iTunes. Daarna Quickpwn2.2 gebruiken om te jailbreaken. Moet lukken lijkt mij zo!

Succes
ik heb over SgtPepper
en er staat bij zijn profiel tog duidenlijk dat hij een mac heeft en die andere oplossing weet ik niet want ik begrijp niet veel van javascripts
Reageren

Labels
1013, 3.1, baseband, bootloader, corrupt, error, quickpwn, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1013 error bij 4.3->4.3.1 (geen jailbreak) boen001 Jailbreak 4 31 March 2011 20:12
error 1013 op iphone 4 v-DEZ Archief 3 10 January 2011 18:27
iPhone: iPhone 4 herstel error 1013 FCU4ever Jailbreak 2 24 December 2010 19:07
Windows: iPhone 4 Error 1013 na update naar 4.2.1 amex iTunes 2 23 November 2010 22:42
Error 1013 op iPhone 3GS aeger Archief 1 18 January 2010 23:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:39.