Error 1013

Error 1013 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) is het al opgelost?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 4 January 2009, 16:11
iTim's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Geleen
Berichten: 203
Standaard

is het al opgelost?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 6 January 2009, 20:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 January 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 5
Standaard

Ik krijg dezelfde melding, heel irritant! Als eerst krijg ik de melding:
"Itunes heeft een Iphone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet de Iphone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met Itunes."
Als ik herstel dan gaat het bijna goed totdat de melding:
"De iPhone iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (13)"

Wat ik ook doe, aanknop en home teglijk indrukken, aanknop loslaten etc, niets helpt. Ik heb geen jailbreaker etc want ik heb dit ding net aangeschaft, maar kom dus niet verder dan dit
Nog even en ik gooi dat ding in de prullenbak
  #23  
Oud 6 January 2009, 20:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Zet de telefoon in DFU. zie wiki voor uitleg. Dan weer herstellen met laatste firmware. Treur niet.....uiteindelijk komt het goed.
  #24  
Oud 1 February 2009, 18:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Berichten: 11
Standaard FW 2.2.1 en error 1013 en jailbreak

Vandaag geprobeerd om de jailbreak te doen.
Van FW 2.1 eerst naar FW 2.2.1. gegaan nadat ik uiteraard eerst een backup had gemaakt in Itunes.
Vervolgens de software gedownload (QP 22-1 en iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw).
Ik stuit op problemen bij het stappenplan:
Bij [Shift] en [Herstellen] gaat hij aan de slag, ik selecteer het ipsw bestand en het herstelproces begint. Aan het einde ergens blijft hij hangen en geeft een fout: 1013.
Ik moet de Iphone herstellen vanaf Itunes (dus alles kwijt) voordat Itunes de Iphone herkent. De Iphone zelf blijft in modus (Itunes icoon en usb-stekker) zitten.
Vervolgens hersteld en back up gedraaid.
Nog eens geprobeerd het jailbreak-proces te doorlopen, maar hetzelfde gebeurt me. Nu tot drie keer toe.

Wie weet wat er aan de hand kan zijn?

Dank.

Gozo
  #25  
Oud 1 February 2009, 18:04
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Je wilt naar 2.2.1 en je gebruikt de FW van 2.2. Verder heb je de 2.2.5 versie nodig van quickpwn. Als je dit allemaal hebt moet het lukken.
Ik zie dat je een 1e generatie iPhone hebt en hoor je hier niet eens je vragen te stellen. Of heb ik het mis qua iPhone?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #26  
Oud 1 February 2009, 18:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Berichten: 11
Standaard

Als het gaat is, is in ieder geval mijn profiel aangepast, want het is een 3G toestel. dank voor de kritische noot.

Ik zal inderdaad even verder moeten kijken wat de software aangaat. Vreemd, want ik dacht dat ik de software gedownload had van de "hulp" posting voor de 2.2.1 firmware.
  #27  
Oud 1 February 2009, 19:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2008
Berichten: 11
Standaard

Moderators zijn toch onmisbaar! De Iphone loopt weer als een zonnetje, jailbreak en fw 2.2.1 en wel.

Dank!!
  #28  
Oud 2 February 2009, 15:42
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 68
Stuur een bericht via MSN naar wouterstorre
Standaard

help mijn iphone slaat vastkan alleen nog slide for emergency...
op itunes zegt hij alleen nog maar sim-kaart in iphone word niet ondersteund...
ik perongeluk de update uitgevoert...
ben echt al 2 dagen aan het zoeken wie kan mij helpen???
ik ben geen computeriemand..
heb al 2programma's gekocht en werkt bij mij niet(zal wel aan mij liggen.)
  #29  
Oud 3 February 2009, 12:34
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 68
Stuur een bericht via MSN naar wouterstorre
Standaard

niemand die mij kan helpen???
het lukt me nog steeds niet...
itunes blijft nu aangeven dat simkaart niet compatibel is...

hoop dat iemand reageert....
  #30  
Oud 3 February 2009, 13:55
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2008
Berichten: 230
Standaard

je had niet moeten updaten naar 2.2.1 die is nog niet unlocked..
en VRESELIJK dom dat je programmas KOOPT om je iphone te unlocken. je zult moeten wachten todat er een nieuwe yellowsn0w uitkomt..
  #31  
Oud 3 February 2009, 15:45
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 68
Stuur een bericht via MSN naar wouterstorre
Standaard

ja ik weet het het was ook dom want allebei de software werkt niet...
ik heb hem nu weggebracht en zal dan dus ook niet meer updaten..
krijg hem morgen terug.
wel een goede leer alleen een beetje erg duur!!
  #32  
Oud 18 February 2009, 00:34
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 134
Standaard error code 1013 itunes

heeft iemand een oplossing voor het probleem dat ik bij het restoren naar 2.2 van een iphone 3G error code 1013 krijg? zowel in gewone restore modus als in de DFU restore modus?
ik heb al met verscheidene iphones geprobeerd en blijf dezelfde fout krijgen.
ook heb ik al op verscheidene usb poorten geprobeerd, itunes herinstalleerd en pc heropgestart.
heel raar probleem!!!
  #33  
Oud 18 February 2009, 00:37
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 February 2009
Berichten: 5
Standaard

Start op het moment dat je deze error krijgt QuickPwn en jailbreak je telefoon.
  #34  
Oud 18 February 2009, 00:41
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 134
Standaard

ongelofelijk maar het werkt dus!
heel hard bedankt!

ff ter verduidelijking:
ik denk wanneer dat je die 1013 krijgt dat het toestel een 2.2.1 is.
ik heb dit uitvoerig getest!
bij een 2.2 of 2.1 krijg ik totaal geen error 1013, vanaf het toestel geupdate is naar 2.2.1 krijg ik altijd die error 1013!

Laatst gewijzigd door King1987; 18 February 2009 om 11:16. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #35  
Oud 18 February 2009, 12:42
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2009
Berichten: 83
Standaard

Ik krijg ook die error, en volgens mij is de firmware te nieuw, weet iemand wanneer er een unlock voor 2.2.1 komt?

mrgoolie, Ik heb ook een 3g 16gb, gekocht op 9 februari, wanneer heb jij je telefoon gekocht? had je toen firmware 2.2.1 en baseband 02.30.00?

Laatst gewijzigd door King1987; 18 February 2009 om 12:44. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #36  
Oud 19 February 2009, 00:19
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mrgoolie Bekijk bericht
ff ter verduidelijking:
ik denk wanneer dat je die 1013 krijgt dat het toestel een 2.2.1 is.
ik heb dit uitvoerig getest!
bij een 2.2 of 2.1 krijg ik totaal geen error 1013, vanaf het toestel geupdate is naar 2.2.1 krijg ik altijd die error 1013!
fout 1013 staat voor een verkeerde firmware ten opzichte van je baseband, dus je bevindingen zijn juist!

Probeer je 2.2 op een iphone te zetten die de baseband 02.30.03(2.2.1) heeft dan zal je altijd de foutmelding krijgen, dat wil nog niet automatisch zeggen dat het hele procces mislukt is!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #37  
Oud 22 February 2009, 09:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 22 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem.
Ik heb ook gelezen dat als je de 1013 krijgt je Quickpwn moet starten. Als ik echter Quickpwn start (op mac osx) dan detecteert hij mijn iphone niet. Ik kan Quickpwn dus helemaal niet gebruiken.
  #38  
Oud 23 February 2009, 10:19
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 134
Standaard

ik gebruik windows. na ik die error krijg en na dat ik quicpwn opstart zegt quicpwn wel dat ik 10 seconde de power en home knop moet induwen gevolgd door 2 seconden de home button in te duwen. dan herkent quickpwn men iphone.
misschien kan je dit eens proberen mcvg?
  #39  
Oud 23 February 2009, 10:54
» Ik heb geen iPhone [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 February 2009
Berichten: 12
Standaard

Ik heb ook 2.2.1 en kreeg die error ook geloof ik, maar als je gewoon die guide volgt die hier ergens op de site staat komt het goed!
  #40  
Oud 25 February 2009, 23:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 May 2008
Locatie: noordwijk
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
fout 1013 staat voor een verkeerde firmware ten opzichte van je baseband, dus je bevindingen zijn juist!

Probeer je 2.2 op een iphone te zetten die de baseband 02.30.03(2.2.1) heeft dan zal je altijd de foutmelding krijgen, dat wil nog niet automatisch zeggen dat het hele procces mislukt is!
Weet jij hoe je dit wel kan oplossen? als ik jailbreak en vervolgens yellowsnow erop zet krijg ik na reboot nog steeds geen netwerk. Als ik dan herstel met custom firmware 2.2 in itunes krijg ik weer fout 1013!~!
Reageren

Labels
1013, 3.1, baseband, bootloader, corrupt, error, quickpwn, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1013 error bij 4.3->4.3.1 (geen jailbreak) boen001 Jailbreak 4 31 March 2011 20:12
error 1013 op iphone 4 v-DEZ Archief 3 10 January 2011 18:27
iPhone: iPhone 4 herstel error 1013 FCU4ever Jailbreak 2 24 December 2010 19:07
Windows: iPhone 4 Error 1013 na update naar 4.2.1 amex iTunes 2 23 November 2010 22:42
Error 1013 op iPhone 3GS aeger Archief 1 18 January 2010 23:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:36.