Error 1013

Error 1013 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door PeRzY Weet jij hoe je dit wel kan oplossen? als ik jailbreak en vervolgens yellowsnow erop zet krijg ik na reboot ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 26 February 2009, 17:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeRzY Bekijk bericht
Weet jij hoe je dit wel kan oplossen? als ik jailbreak en vervolgens yellowsnow erop zet krijg ik na reboot nog steeds geen netwerk. Als ik dan herstel met custom firmware 2.2 in itunes krijg ik weer fout 1013!~!
Komt dus omdat je op 2.2.1 zit. Met de baseband 2.30.03. Daar werkt Yellowsn0w niet mee. En als je restored naar 2.2 met een custom firmware krijg je die melding omdat 2.2 niet met baseband 2.30.03 werkt. En die Baseband kun je niet downgraden, dat is onmogelijk. Ik heb hem wel op 2.2 draaien met baseband 2.30.03, maar ja.....daar werkt evengoed geen Yellowsn0w op.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 20 March 2009, 03:27
Data's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 70
Standaard

Ja idd is het al opgelost, ik zit hier namelijk met het zelfde probleem, error 1013 , heb ook al van alles geprobeerd ( mac osx ) heb 10.5.1 en niet 10.5.6 waardoor dat dfu verhaal niet zou lukken, heb namelijk net hiervoor al een andere 3g geunlocked en dat ging wel gewoon goed .

Wat ik ook doe ik blijf de error 1013 krijgen en kom er niet doorheen, heb al geprobeerd om alle versies te restoren tot en met 2.1 , natuurlijk niet 2.2.1 want dan zit je vast met die baseband ;-).

Krijg dus netjes een zwart scherm dan kan ik herstel kiezen met option in gedrukt kies ik dan de 2.2 firmware ( om later te kunnen quickpwnen ) dan gat itunes ze werk doen en zie ik het appel logo met daaronder een progress bar, dus geen draaiend osx symbool, en als ie dan bijna klaar is aan het eind dan geeft ie de error en start ie weer op in restore mode ipv dfu.

Ik weet het ff niet meer. Alles wat ik tot nu toe vind met de zoek functie is mensen met hetzelfde probleem maar geen oplossingen.

Laatst gewijzigd door Data; 20 March 2009 om 03:40.
  #43  
Oud 20 March 2009, 23:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 23
Standaard

Ik heb nu hetzelfde wanneer ik een iPhone (niet van mij) probeer te restoren naar de originele 2.2. Ik weet dus niet welke software versie erop stond. Zou het kunnen dat ik de melding krijg omdat de huidige versie 2.2.1 is?
De iPhone werd me gegeven toen hij vast leek te zitten bij het booten. Hij staat nu in DFU mode en ik kan er verder niets mee, hij zou gejailbreaked moeten zijn maar dat proces kan ook wel mislukt of halverwege afgebroken zijn, wie zal het zeggen met die iPhone prutsers

Any ideas of moet ik het maar opgeven en gewoon 2.2.1 origineel erop zetten?
  #44  
Oud 20 March 2009, 23:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als je foutcode 1013 hebt--> quickpwn 2.2.5 opstarten, krijg je een een popup met je moet je iPhone resetten. Met de instructie hoe (iets van 15 seconden power en home button indrukken) en dan start hij weer op
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #45  
Oud 20 March 2009, 23:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rderuiter Bekijk bericht
Ik heb nu hetzelfde wanneer ik een iPhone (niet van mij) probeer te restoren naar de originele 2.2. Ik weet dus niet welke software versie erop stond. Zou het kunnen dat ik de melding krijg omdat de huidige versie 2.2.1 is?
De iPhone werd me gegeven toen hij vast leek te zitten bij het booten. Hij staat nu in DFU mode en ik kan er verder niets mee, hij zou gejailbreaked moeten zijn maar dat proces kan ook wel mislukt of halverwege afgebroken zijn, wie zal het zeggen met die iPhone prutsers

Any ideas of moet ik het maar opgeven en gewoon 2.2.1 origineel erop zetten?
ligt er aan heb je een unlock nodig of niet
zo ja dan moet je niet updaten
  #46  
Oud 21 March 2009, 00:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 23
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Als je foutcode 1013 hebt--> quickpwn 2.2.5 opstarten, krijg je een een popup met je moet je iPhone resetten. Met de instructie hoe (iets van 15 seconden power en home button indrukken) en dan start hij weer op
Dat was ik vergeten te melden: QuickPwn lijkt de iPhone helemaal niet te herkennen, er gebeurt simpelweg niets.
En unlocken was inderdaad eigenlijk wel de bedoeling.
  #47  
Oud 21 March 2009, 00:12
Data's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Berichten: 70
Standaard

Dat wou ik ook net zeggen , zolang de iPhone in restore of DFU modus staat ziet pwange de Phone helemaal niet, dus dat werkt ook niet helaas.
  #48  
Oud 13 April 2009, 20:19
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

hee dit werkt idd thanks altijd die fout meldingen ook weer. vergeet steeds welke voor wat is
  #49  
Oud 17 April 2009, 16:45
AndyMan8's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 39
Standaard

Dat heb ik ook maar dan lukt het wel om te restoren met 2.2.1 terwijl ik wou downgraden naar 2.2

Iemand een idee?
  #50  
Oud 7 May 2009, 19:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

ik heb alles gedaan wat jij allemaal heb geschreven.
Ik heb hem eerst recovered deed ie njiet en daarna ook in DFU mode gezet
en dat deed ie ook niet.

Ik moet nu eigenlijk weten wat mijn 1ste stap is wat ik moet gaan doen.
Mijn iphone 3g 16gb de firmware is gewoon orgineel 2.2
Verder heb ik niks gedaan, ik kan nu helemaal niks met mijn iphone
hij geeft alleen maar die usb-kabel die naar itunes verwijst

kan jij mij alsjeblieft helpen ?
  #51  
Oud 7 May 2009, 19:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

ik heb hetzelfde probleem als die van iedereen.
heb de niewste update, maar mijn iphone werkt niet meer.
krijg alleen die ene usb-verbinding plaatje op het scherm
heb recover-mode gedaan en ook de dfu


kan iemand mij aub helpen ?
  #52  
Oud 7 May 2009, 20:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vidiii Bekijk bericht
ik heb alles gedaan wat jij allemaal heb geschreven.
Ik heb hem eerst recovered deed ie njiet en daarna ook in DFU mode gezet
en dat deed ie ook niet.

Ik moet nu eigenlijk weten wat mijn 1ste stap is wat ik moet gaan doen.
Mijn iphone 3g 16gb de firmware is gewoon orgineel 2.2
Verder heb ik niks gedaan, ik kan nu helemaal niks met mijn iphone
hij geeft alleen maar die usb-kabel die naar itunes verwijst

kan jij mij alsjeblieft helpen ?
Druk 15 seconden op de home en sleepknop en daarna de iPhone weer aanzetten met de sleepknop. Zo kan de iPhone resetten en zou het weer moeten doen.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #53  
Oud 7 May 2009, 21:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2007
Locatie: Almere
Berichten: 1
Standaard

Pfff. I heb hier dus ook uren mee zitten prutsen. iPhone 3.0 bleef maar rebooten naar Recovery mode (paars scherm met 'connect to iTunes' logo). Uiteindelijk heb ik op mijn iMac Leopard opnieuw geinstalleerd op een externe disk, om weer een pre-10.5.6 versie te hebben en een oude iTunes (7.4.2 stond op de DVD). iTunes gestart, iPhone geconnecteerd en zonder enige restore of wat dan ook was mijn iPhone ineens weer 'normaal'.
  #54  
Oud 7 May 2009, 21:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

Dan doet ie het nog steeds, en had dat al uitgeprbeert, het heeft tottaal geen effect, als ik de dmu mode doe, is ie helemaal zwart, ( dat klopt )
en daarna was ie wit, en kwam de apple logo weer, maar tijdens herstellen, was ie weer bij de 50% weer vastgelopen ( eror 1013 )
  #55  
Oud 7 May 2009, 22:24
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vidiii Bekijk bericht
Dan doet ie het nog steeds, en had dat al uitgeprbeert, het heeft tottaal geen effect, als ik de dmu mode doe, is ie helemaal zwart, ( dat klopt )
en daarna was ie wit, en kwam de apple logo weer, maar tijdens herstellen, was ie weer bij de 50% weer vastgelopen ( eror 1013 )
Heb je al geprobeerd om na die foutmelding QuickPwn te starten? In de handleiding van QuickPwn staat nl. iets van 'accept the error and run QuickPwn'.
Evt. met behulp van een USB-hub gezien het feit dat je met OSX werkt.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #56  
Oud 7 May 2009, 23:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

wat is quikpwn dan ?
  #57  
Oud 8 May 2009, 08:28
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Zoeken naar: quickpwn, daarmee kun je je iPhone jailbreaken. Lees je eens rustig in zou ik zeggen.
  #58  
Oud 8 May 2009, 08:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

is dat niet unlocken van je iphone, maar dat wil ik helemaal niet.
Want dan heb ik geen garantie meer,

andere mensen hebben me deze adviezen gegeven":

- synchronisiren met itunes 7.4 ( oude versie
en dan de iphone gaa herstellen


- Of iphone firmware 2.2 installeren < ik weet niet of dit illegaal is
  #59  
Oud 8 May 2009, 16:19
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vidiii Bekijk bericht
is dat niet unlocken van je iphone, maar dat wil ik helemaal niet.
Want dan heb ik geen garantie meer,

andere mensen hebben me deze adviezen gegeven":

- synchronisiren met itunes 7.4 ( oude versie
en dan de iphone gaa herstellen


- Of iphone firmware 2.2 installeren < ik weet niet of dit illegaal is
Neen, dat is niet unlocken. Dat doe je met Yellowsn0w.
Hoewel in je profiel staat dat je een iPhone 2g hebt, spreek je in een eerdere post over een 3G. Nogmaals: probeer nu gewoon even QuickPwn, wie weet is daarmee je probleem al opgelost.
  #60  
Oud 8 May 2009, 16:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik heb al mijn iphone opgestuurt bij t-mobile,
maar had jij dit 1013 error code ook.
Reageren

Labels
1013, 3.1, baseband, bootloader, corrupt, error, quickpwn, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1013 error bij 4.3->4.3.1 (geen jailbreak) boen001 Jailbreak 4 31 March 2011 20:12
error 1013 op iphone 4 v-DEZ Archief 3 10 January 2011 18:27
iPhone: iPhone 4 herstel error 1013 FCU4ever Jailbreak 2 24 December 2010 19:07
Windows: iPhone 4 Error 1013 na update naar 4.2.1 amex iTunes 2 23 November 2010 22:42
Error 1013 op iPhone 3GS aeger Archief 1 18 January 2010 23:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:39.