Error 1013

Error 1013 discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 fout 1013 staat voor een verkeerde firmware ten opzichte van je baseband , dus je bevindingen zijn juist! Probeer je ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 9 May 2009, 14:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
fout 1013 staat voor een verkeerde firmware ten opzichte van je baseband, dus je bevindingen zijn juist!

Probeer je 2.2 op een iphone te zetten die de baseband 02.30.03(2.2.1) heeft dan zal je altijd de foutmelding krijgen, dat wil nog niet automatisch zeggen dat het hele procces mislukt is!
Ik heb beetje hier door gelezen, maar ben er nog niet helemaal in thuis. Ik heb die versie 2.2.1 maar wil hem wel graag jailbreaken maar krijg die 1013 fout. Hoe kan ik dit dan oplossen? Sorry als het hier ergens al staat, maar kon het zo snel niet vinden.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 9 May 2009, 15:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

ik zoiu het niet doen als ik jouw was, kan je iphone kapot laten gaan
Ik heb de mijne opgestuurd weer naar t-mobile
kreeg ook elke keer die foutmelding ( 1013 )

kan jij ook niet met je iphone naa je eigen menu gaan ?
  #63  
Oud 9 May 2009, 17:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vidiii Bekijk bericht
ik zoiu het niet doen als ik jouw was, kan je iphone kapot laten gaan
Ik heb de mijne opgestuurd weer naar t-mobile
kreeg ook elke keer die foutmelding ( 1013 )

kan jij ook niet met je iphone naa je eigen menu gaan ?
Jawel ik heb m gewoon met iTunes herstelt en reserve kopie terug gezet.. En toen was alles weer goed. Maar het wordt dus afgeraden?
  #64  
Oud 9 May 2009, 17:28
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

maar toen je je iphone had hersteld kwam die gewoon weer naar de
iphone menu zelf ?
  #65  
Oud 9 May 2009, 17:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Ja, alles deed het gewoon zoals ervoor...
  #66  
Oud 9 May 2009, 18:50
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 38
Standaard Erroe 1013...hier de oplossing

ik had firmware 3.0 beta 4 geinstalleerd maar ik kreeg mijn carrier niet te zien.
Dus ik wou terug gaan naar 2.2.1 maar lukt niet want ik kreeg kwa melding Error 1013.

Na wat zoeken op google kwam ik dit tegen:

On a Windows Computer
1) open itunes
2) get iphone in DFU mode
3) select restore iphone (using the original 2.2.1 firmware, not the custom one)
4) let iphone do the restart process until you get ERROR 1013
5) close itunes
6) open quickpwn. you will get a message saying to hold power and home for 15 seconds. do it exactly like that hold the power and home for 15 secs.
7) turn on iphone by holding power button for 2 secs
8) open itunes and BINGO iphone is recognize and activated

werkt perfect en alles doet het weer.
mijn baseband is wel aangepast naar 04.26.04!!
lijkt wel sneller en stabieler te werken maargoed dat ben ik.

hoop dat jullie er wat aan hebben.
__________________
iPhone 5 S [16GB] 7.0.4
  #67  
Oud 9 May 2009, 19:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

raar, weet je wat het is ik heb deze iphone als cadeau gekregen van mijn oom, mischien heeft hij iets met het software gedaan, (geunlockt bijvoorbeeld). ik waarschuw je alsvast ervoor, als je gewoon gaat unlocken, met je orginele software op je iphone, dat moet je echt niet doen, je moet dan eerst je iphone downgraden, maar zal ik niet gaan doen als ik jouw was,
  #68  
Oud 11 May 2009, 20:43
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Berichten: 7
Standaard Error 1013

Beste mensen,

Ik heb een probleem (althans, zo lijkt het):

Ik wil mijn Iphone jailbreaken. Ik heb nu de originele 2.2.1 firmware. Als ik, volgens de tutorial van quickpwn naar 2.2 wil downgraden, krijg ik de 1013 error. Ik heb hierover gelezen op de site, alleen er worden zoveel dingen gezegd, dat ik niet meer weet wat ik moet doen. Ik heb in ieder geval gezien dat je, als je die foutmelding krijgt, quickpwn kan starten en hem kan jailbreaken. Klopt dit? (en kan iemand eventueel duidelijk uitleggen hoe, mijn begrijpend lezen laat me zo nu en dan in de steek)

En mocht ik toch niet tevreden zijn met de jailbreak, neem ik aan dat ik mijn iphone altijd kan herstellen in itunes naar de originele staat?

Alvast bedankt!
  #69  
Oud 11 May 2009, 20:45
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je hoeft niet te downgraden naar 2.2.
Je kunt gewoon de nieuwste Quickpwn versie gebruiken om hem te activeren en eventueel te unlocken.
  #70  
Oud 11 May 2009, 20:50
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Berichten: 7
Standaard

Dat is makkelijk! Misschien handig om dat even in de tuturial van jullie wiki te zetten

Ik ga het proberen!

EDIT:

Waar kan ik die nieuwste versie vinden? (wat is uberhaubt de nieuwste?) Bvd
  #71  
Oud 11 May 2009, 20:52
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Downloads
  #72  
Oud 11 May 2009, 20:52
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dat kan je hier vinden



EDIT
Destiny was me voor

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #73  
Oud 11 May 2009, 21:08
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Berichten: 68
Stuur een bericht via MSN naar wouterstorre
Standaard

thnx!!!
ik heb een nieuwe unlockt iphone en had wel op mijn oude iphone een jailbreak maar die was gelockt!
nu gaan we eens even jailbreaken!
  #74  
Oud 11 May 2009, 22:15
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2009
Berichten: 7
Standaard

Gelukt! Super bedankt iedereen!
  #75  
Oud 31 May 2009, 12:54
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Als je foutcode 1013 hebt--> quickpwn 2.2.5 opstarten, krijg je een een popup met je moet je iPhone resetten. Met de instructie hoe (iets van 15 seconden power en home button indrukken) en dan start hij weer op

dit werkt niet, geeft wel die melding maar werkt vervolgens niet?!
  #76  
Oud 31 May 2009, 13:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fidel Bekijk bericht
Ik heb ook 2.2.1 en kreeg die error ook geloof ik, maar als je gewoon die guide volgt die hier ergens op de site staat komt het goed!

heb je een link?
  #77  
Oud 31 May 2009, 13:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jeremiah Bekijk bericht
dit werkt niet, geeft wel die melding maar werkt vervolgens niet?!
Met alle respect, maar waarschijnlijk niet lang genoeg home-button en powerbutton vast gehouden
  #78  
Oud 31 May 2009, 13:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Met alle respect, maar waarschijnlijk niet lang genoeg home-button en powerbutton vast gehouden

nee je moet tijdens de foutmelding dat wat jij zegt doen!

toch bedankt king1987
  #79  
Oud 31 May 2009, 14:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Berichten: 14
Standaard

ik heb trouwens me iphone binnen gekregen na 2 weken,
maar ze konden het niet repareren, ik heb het aan iemand geggeven,
die er veel verstand heeft, als hij het ook niet kan maken, dan ga ik doen wat jij tegen mij had gezegd, quickpwn 2.2.5 instaleren, en dan de iphone met je mac verbinden en thats it ? toch ?

ik heb trouwens al die quickpwn 2.2.5 geinstaleert, en het is gelukkig een dmg bestand, dat is voor mijn mac, alleen nog wachten als mijn iphone terug is, en dank je wel nog voor je reactie
  #80  
Oud 3 June 2009, 21:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 193
Standaard

Wat is nou de oplossing?

Ik heb precies het zelfde probleem als de TS.

Mijn iPhone was gewoon up to date maar vond hem traag en zat vol troep van Cydia. Ik heb hem in DFU mode gezet en aangesloten op mijn iMac die ook up-to-date is.

Net op het einde foutmelding 1013. Op mijn Macbook zonder updates zelfde verhaal, op mijn PC met een oude iTunes ook de foutmelding

ALT restore werkt ook niet.

Mijn baseband is 3.0 omdat ik hem ooit had geupdate naar 3.0 maar aangezien ik geen BETA tester was kon ik hem niet activeren.
Heb hem toen ook gerestored maar de baseband bleef 3.0

wie weet de oplossing?

Laatst gewijzigd door iDavid; 4 June 2009 om 00:45.
Reageren

Labels
1013, 3.1, baseband, bootloader, corrupt, error, quickpwn, update


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1013 error bij 4.3->4.3.1 (geen jailbreak) boen001 Jailbreak 4 31 March 2011 21:12
error 1013 op iphone 4 v-DEZ Archief 3 10 January 2011 19:27
iPhone: iPhone 4 herstel error 1013 FCU4ever Jailbreak 2 24 December 2010 20:07
Windows: iPhone 4 Error 1013 na update naar 4.2.1 amex iTunes 2 23 November 2010 23:42
Error 1013 op iPhone 3GS aeger Archief 1 19 January 2010 00:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:59.