Dropdown via statusbar?

Dropdown via statusbar? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb er nergens iets over kunnen vinden vandaar even hier mijn tip/opmerking. mijn iPhone is jb maar ik weet niet of het standaard iets ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 March 2011, 19:25
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 270
Send a message via twitter to Leonk
Standaard Dropdown via statusbar?

ik heb er nergens iets over kunnen vinden vandaar even hier mijn tip/opmerking.

mijn iPhone is jb maar ik weet niet of het standaard iets is wat de iphone 4 kan want mijn 3GS kan het niet (die is standaard 4.2.1)

als ik van boven naar beneden over de status bar wrijf komt er een doorzichtig dropdown menu met daarin keuze voor mijn mail,gemiste oproepen, voicemail en nog wat.

zal straks eens proberen er een foto van te maken dan zal ik die er hier bijzetten.

Weet iemand waar het vandaan komt en of het ergens is in te stellen? (zal zelf ook nog verder zoeken)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 March 2011, 19:55
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 270
Send a message via twitter to Leonk
Standaard

Zojuist gevonden . Het zit in activator. Dat word volgens mij ge´nstalleerd tijdens jb
  #3  
Oud 10 March 2011, 20:07
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

Volgens mij moet je dan LockInfo hebben en dan de optie InfoShade instellen als wrijven over de statusbalk.
__________________

  #4  
Oud 14 March 2011, 14:15
VerCouter's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar VerCouter
Standaard

hoe stoer!

was de naam van lockinfo al kwijt. denk zal even op forum kijken.. eerste die ik aanklik haha dankje
__________________
iPad Mini 32GB Wi-Fi
iPhone 5 16GB Transparant
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
statusbar verdwenen addonobbe iPhone algemeen 4 23 July 2012 11:27
Statusbar vastgelopen JailbreakerPro Archief 5 22 May 2011 23:07
nieuw icoon in de statusbar? laurensnr1 Archief 1 1 February 2011 13:16
Circel in de statusbar Econz iPhone algemeen 4 19 April 2010 11:50
Statusbar lockscreen Konfu Jailbreak apps en thema's 4 10 December 2008 18:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:57.