Ipod Touch 4G 4.3

Ipod Touch 4G 4.3 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een klein probleempje met IOS 4.3. als ik een nieuwe app installeer of update, dan krijg je zo'n cirkelend ding boven in de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 March 2011, 18:43
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2010
Berichten: 2
Standaard Ipod Touch 4G 4.3

Ik heb een klein probleempje met IOS 4.3.
als ik een nieuwe app installeer of update, dan krijg je zo'n cirkelend ding boven in de status bar. die begint dan te pixelen en raar te doen.
en ook als een app, bijv. tweetdeck vastloopt begint heel de statusbar raar te doen.

hebben meer iphone/ipod gebruikers dit probleem ook?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 March 2011, 19:51
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coolriku Bekijk bericht
Ik heb een klein probleempje met IOS 4.3.
als ik een nieuwe app installeer of update, dan krijg je zo'n cirkelend ding boven in de status bar. die begint dan te pixelen en raar te doen.
en ook als een app, bijv. tweetdeck vastloopt begint heel de statusbar raar te doen.

hebben meer iphone/ipod gebruikers dit probleem ook?
Ja ik heb dit probleem ook, ook als ik m'n toegang's code verkeerd intypt, zoe ik ook horizontale strepjes!
  #3  
Oud 16 March 2011, 19:54
» iPod touch 32GB (v5) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Richard980 Bekijk bericht
Ja ik heb dit probleem ook, ook als ik m'n toegang's code verkeerd intypt, zoe ik ook horizontale strepjes!
dankjewel voor de reactie, dus ik ben niet de enige met dat probleem
  #4  
Oud 16 March 2011, 20:06
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coolriku Bekijk bericht
dankjewel voor de reactie, dus ik ben niet de enige met dat probleem
En ik heb problemen FaceTime, ik heb ook op mijn website gezet dat het geen aanrader is niet update naar iOS 4.3.
Reageren

Labels
ios 4.3, ipod touch 4g


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is erik1995 iPhone algemeen 3 7 October 2010 16:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:14.