toetsenbordklik en vergrendelgeluiden verdwenen!

toetsenbordklik en vergrendelgeluiden verdwenen! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn toetsenbordklik, vergendelgeluiden, klik bij het maken van foto's en tonen bij het intoetsen van een telefoonnummer zijn weg. De instellingen bij 'geluiden' staan nog ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 March 2008, 00:23
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 10
Unhappy toetsenbordklik en vergrendelgeluiden verdwenen!

Mijn toetsenbordklik, vergendelgeluiden, klik bij het maken van foto's en tonen bij het intoetsen van een telefoonnummer zijn weg. De instellingen bij 'geluiden' staan nog goed.

Mogelijk komt dit doordat ik wat applicaties heb geprobeerd?

Belangrijker, hoe los ik dit op???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 March 2008, 00:43
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 88
Standaard

In het slechtste geval is het de hardware, maar het zou inderdaad ook iets kunnen zijn wat je recent hebt ge´nstalleerd. Zat daar iets bij dat specifiek met audio te maken had?
  #3  
Oud 11 March 2008, 01:03
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2007
Berichten: 105
Standaard

Heb je de phone al eens uit en aan gezet?
  #4  
Oud 11 March 2008, 09:24
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 10
Standaard

Aan en uit gezet heb ik gedaan.

Ik weet niet precies meer wanneer het geluid opeens weg was, maar volgens mij gebeurde dit na het installeren van de nes emulator en tetris.(maar dit weet ik niet zeker)

Een oplossing iemand, of zal ik de hele iPhone moeten restoren?
  #5  
Oud 11 March 2008, 09:26
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Heb je al geprobeerd om die apps weg te halen ?

Gekke vraag maar staat hij niet toevallig op trilstand ?
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #6  
Oud 11 March 2008, 09:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2007
Berichten: 246
Standaard

Misschien denk je iPhone dat de headset erin zit. Ben je daar misschien mee in de weer geweest?
  #7  
Oud 11 March 2008, 09:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 29
Standaard

Probeer eens instellingen => algemeen => geluidseffecten en vink daar eens BEIDE aan.
  #8  
Oud 11 March 2008, 10:52
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 10
Standaard

Wat ik heb gedaan is alle fabrieksinstellingen terug gezet en applicaties verwijderd. Nu werkt het weer gewoon.

Bedankt voor jullie hulp!!!!!!

Topic kan gesloten worden
  #9  
Oud 11 March 2008, 11:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Limboland
Berichten: 99
Stuur een bericht via Instant Messenger naar pdreissen Stuur een bericht via MSN naar pdreissen Stuur een bericht via Skype™ naar pdreissen
Standaard

Jep heb dit eens meegemaakt toen ik iPiano of Iano geinstalleerd had. Die gooide ook me hele geluid eruit.
  #10  
Oud 11 March 2008, 12:46
Lau's schermafbeelding
Lau Lau is offline
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Locatie: Breda
Berichten: 138
Standaard

Ook ik heb dit meegemaakt. Bleek wat stof in de headphone jack te zijn. Een paar keer de headphone stekker er in en er uit gehaald en toen was alles weer goed. Volgens mij blijft de iPhone in de headset mode steken.
Na die ene keer nooit meer meegemaakt.
__________________

  #11  
Oud 12 March 2008, 21:29
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 48
Standaard

Ik heb niet 1.1.4 ge´nstalleerd,heb dit probleem nu ook voor(geen toetsenbordklik, vergendelgeluiden,enz).Ik heb juist BSD subsstem 2.1 ge´nstalleerd,dat is alles.Alle instellingen van geluid staan juist.
Hoe zet ik alles terug naar fabrieksinstellingen?
  #12  
Oud 18 March 2008, 19:43
ANGER&'s schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door predatork Bekijk bericht
Wat ik heb gedaan is alle fabrieksinstellingen terug gezet en applicaties verwijderd. Nu werkt het weer gewoon.

Bedankt voor jullie hulp!!!!!!

Topic kan gesloten worden

Heb je alles eraf gehaal of allen de app's die met geluid te maken hadden.

Graag iets meer info AUB
  #13  
Oud 20 March 2008, 16:04
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lau Bekijk bericht
Ook ik heb dit meegemaakt. Bleek wat stof in de headphone jack te zijn. Een paar keer de headphone stekker er in en er uit gehaald en toen was alles weer goed. Volgens mij blijft de iPhone in de headset mode steken.
Na die ene keer nooit meer meegemaakt.
Ik had zojuist precies hetzelfde.. Ik kon ook niets horen via mijn telefoon behalve als ik met de headset gebruikte of de telefoon op speaker zette.
En elke keer als ik mijn headset aansloot begon hij mijn playlist af te spelen

Maar blazen, de headset erin en eruit en het was weer geod.. erg apart
  #14  
Oud 27 January 2009, 12:29
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik heb sinds enkele dagen ook het probleem met de vergrendelgeluiden en aanverwanten. Ik heb nochtans de laatste dagen geen nieuwe apps. geinstalleerd.
Het werkte van de ene op de andere dag niet meer. Heb restore naar fabrieksinstellingen gedaan. (Met als gevolg dat ik al mijn muziek en films die er op stonden niet meer heb, maar tot daar aan toe). Al 20 keer de headset in en uit geplugd, maar helaas, het wil maar niet lukken. Moet ik ALLE applicaties er uit gooien? Heeft er nog iemand suggesties?
By the way: ik heb de iPhone nu drie maand, is officieel gekocht, alles volgens het boekje gedaan, ik doe er geen gekke dingen mee en toch is die al 2x in "freeze" gegaan. Dankzij dit forum telkens weer uitgeraakt.
Ik ben een redelijke apple addict (gezien mijn grafische achtergrond) maar ... sorry hoor, de iPhone stelt mij toch wel teleur. Het is altijd wel iets met dat ding.
Hopelijk kan er iemand mij helpen. Groetjes.
  #15  
Oud 23 June 2009, 17:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik had hetzelfde probleem en ben hier terecht gekomen. Nog voordat ik alle acties ben gaan ondernemen ontdekte ik dat de schakelaar voor het belsignaal uit stond. Waarschijnlijk per ongeluk tegenaan gekomen of zo. Dat zie je niet meteen als je iPhone in een hoesje zit. Nadat ik die had ingeschakeld deed alles het weer. Ik meld het maar, misschien kan iemand er z'n voordeel mee doen.
  #16  
Oud 28 October 2009, 21:42
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2009
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevries50 Bekijk bericht
Ik had hetzelfde probleem en ben hier terecht gekomen. Nog voordat ik alle acties ben gaan ondernemen ontdekte ik dat de schakelaar voor het belsignaal uit stond. Waarschijnlijk per ongeluk tegenaan gekomen of zo. Dat zie je niet meteen als je iPhone in een hoesje zit. Nadat ik die had ingeschakeld deed alles het weer. Ik meld het maar, misschien kan iemand er z'n voordeel mee doen.
Thnx Jandevries50; dat was de oorzaak bij mij ook!
  #17  
Oud 28 January 2010, 08:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2010
Berichten: 3
Standaard toetsbord en vergrendel geluid

Ja inderdaad , dat was bij mij het probleem Thanxs
  #18  
Oud 22 April 2010, 22:20
RvA RvA is offline
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 April 2010
Berichten: 1
Standaard

HŔhŔ dit scheelt me weer een beetje flippen en het voorkomt deleten van al je Apps... Het was idd het mute knopje. Thx voor je hulp!
  #19  
Oud 25 April 2010, 22:05
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Locatie: Wouterswoude
Berichten: 14
Standaard

Ik heb dat nog niet geprobeert met de headset maar ik heb hier al een tijdje last van en als ik hem dan weer reboot doet ie het weer even! Heb laatst al een complete restore gedaan maar heeftniks geholpen! Iemand nog en idee? Ik ga eerst dat van die headset eens proberen!
  #20  
Oud 13 June 2013, 00:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2013
Berichten: 1
Standaard iPad 3

De vergrendelgeluiden en toetsenbordklik hoor ik niet meer. Ze zijn wel ingeschakeld. Hoe kan dit?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps verdwenen Ann1 iPhone Apps 4 23 December 2010 16:45
Cydia verdwenen.. Mittt Jailbreak apps en thema's 16 29 December 2009 18:58
agenda verdwenen sandra@femmedesign.nl Archief 3 20 July 2009 20:52
Cydia verdwenen mullie Jailbreak apps en thema's 15 9 August 2008 15:00
Instellingen verdwenen!! Funnyplay Archief 4 17 July 2008 10:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:40.