Verschil digitizer iPhone 2G en iPhone 3G

Verschil digitizer iPhone 2G en iPhone 3G discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb nog een iPhone 2G liggen die een kapot scherm geeft. Overlaatst heb ik het scherm van mijn 3G vervangen met een nieuwe digitizer. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-06-11, 20:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 4
Standaard Verschil digitizer iPhone 2G en iPhone 3G

Ik heb nog een iPhone 2G liggen die een kapot scherm geeft. Overlaatst heb ik het scherm van mijn 3G vervangen met een nieuwe digitizer. Nu is de vraag of ik deze (had er 2 liggen) kan gebruiken in de iPhone 2G.

Op het net kom ik veelal tegen dat je een ander moet kopen via een bepaalde website maar ik vraag me af of dit niet louter uit commercile redenen is?


groetjes
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 03-06-11, 18:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: Nijverdal
Berichten: 15
Standaard

Nee, De digitizer van de 3G kan niet in de 2G. Dit komt doordat de LCD en Digitizer bij de 2G aan elkaar vast zitten gelijmd. Bij de 3G zit dit allemaal los van elkaar.

Dit houdt dus in dat als je een nieuwe scherm in je 2G wil, dat je dan een setje moet kopen waar de LCD en Digitizer al aan elkaar vastzitten.
  #3  
Oud 03-06-11, 18:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 4
Standaard

ik heb nochtans een set gekocht voor mijn 3G vorige week en daar was het glas ook aan de digitizer gelijmd... dus als dit ook het geval is bij de 2G zoals u zegt...
  #4  
Oud 03-06-11, 18:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: Nijverdal
Berichten: 15
Standaard

Bij de 3G zal het dan het glas aan de Digitizer vast zijn gelijmd, ik heb het over dat de Digitizer, de LCD en het glas allemaal 1 stuk is. Dus allemaal aan elkaar gelijmd.
  #5  
Oud 03-06-11, 18:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 4
Standaard

in dat geval zal ik dan toch een nieuwe set moeten aankopen (verdikke toch),...
  #6  
Oud 03-06-11, 18:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: Nijverdal
Berichten: 15
Standaard

Ik had exact hetzelfde probleem als jou.. Ik dacht ook wel even mijn kapotte Digitizer op te kunnen lossen met een nieuwe Digitizer. Alleen bleek dus dat dit allemaal 1 geheel is.
  #7  
Oud 03-06-11, 18:25
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 4
Standaard

ik vind het wel raar dat er op sommige sites dan wel een glass+digitizer aangeboden wordt... zonder het LCD display dan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G digitizer kopen ? onacceptable Koopinformatie Nederland 6 24-12-10 00:56
Ervaringen met nieuwe digitizer appelaar iPhone algemeen 5 09-10-10 20:58
problemen digitizer J05B iPhone algemeen 1 06-05-10 09:53
2g Digitizer vs Compleet scherm WesMul iPhone algemeen 2 28-03-10 19:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:44.