Fout 3002 met updaten naar ios5

Fout 3002 met updaten naar ios5 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb net mijn udid geregisterd bij een developer account, en toen ios 5 en itunes 10.5 gedownload bij het apple dev center. Als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 June 2011, 15:35
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 67
Standaard Fout 3002 met updaten naar ios5

Hallo,

Ik heb net mijn udid geregisterd bij een developer account, en toen ios 5 en itunes 10.5 gedownload bij het apple dev center. Als ik probeer te updaten met option+update, dan komt er een foutcode 3002.
Misschien weet een van jullie wat ik nu moet doen.

Alvast bedankt

Jelmer
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 June 2011, 15:45
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Had ik ook, updaten werkt niet, je moet hem herstellen naar iOS5. Ik heb daarna een back-up teruggezet, maar heb vanmiddag toch maar een nieuwe installatie gedaan zonder een back-up terug te zetten omdat dit wel wat problemen gaf naar mijn idee.
  #3  
Oud 7 June 2011, 15:45
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2008
Berichten: 148
Standaard

Uit ervaring met de beta's van iOS4, zul je moeten restoren en kun je geen update doen...
  #4  
Oud 7 June 2011, 19:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2009
Berichten: 4
Standaard

Ik zit er over te denken om mijn iPhone ook te updaten naar IOS5. Ik ken iemand die mijn UDID kan toevoegen. Maar is er iemand die serieuze problemen ondervindt met de beta versie? Vorig jaar met IOS4 ging alles (op wat kinderziekten na) prima behalve dan dat ik geen backup kon maken met iTunes. Is dat misschien nu weer het geval?
  #5  
Oud 8 June 2011, 17:11
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 67
Standaard

Ik heb gerestored en het werkte. IOS 5 is super! het notification center werkt top en lockscreen notifications ook. Soms is ie wat langzaam, maar voor de rest: super!
  #6  
Oud 8 June 2011, 19:55
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2010
Locatie: belgie (oostende)
Berichten: 6
Standaard

kzou zeggen als je de mogelijkheid hebt doen ,de beta is stabiel ik denk zelfs van niet meer terug naar 4.3.3 te gaan .super !
  #7  
Oud 8 June 2011, 20:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 January 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 199
Stuur een bericht via MSN naar Daros Send a message via twitter to Daros
Standaard

Kreeg ook 3002. Nu vanuit recovery mode gaat het wel goed.
  #8  
Oud 9 June 2011, 20:54
VerCouter's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Heerenveen
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar VerCouter
Standaard

Heb het zelfde gehad.. alleen doet die van mij nu HELEMAAL niets meer.. net kreeg ik nog af en toe een itunes logo met dat kabeltje maar nu helemaal niet meer.. compleet vast.. DFU werkt ook niet meer... iemand die mij kan helpen? want itunes ziet nu wel mn iphone 4 maar als ik dan op restore druk ( check for updates ziet die niet ) laad hij wel de nieuwe software maar dan krijg ik een error die unknown error heet en dan breek die mn update af.. ik wil van 4.3.3 naar ios 5.. ben dev..

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 9 juni 2011 om 21:02 ----------

EDIT: zojuist voor elkaar gekregen om weer beeld te krijgen.. als ik nu restore doe geeft hij aan dat ik die nieuwe software zoekt en hem dan installeerd.. software had ik al.. maar dan als de balk om te laden aan het einde is krijg ik weer een error op mn iTunes..

Error heet: unknown error occurred (1)
__________________
iPad Mini 32GB Wi-Fi
iPhone 5 16GB Transparant
Reageren

Labels
3002, beta, dev, ios, ios5


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Fout/error 29 bij updaten mrangelo iPhone algemeen 6 11 November 2010 20:24
iPhone: iPhone 4: 4.0 naar 4.01 error 3002 renedis Jailbreak 1 7 September 2010 13:59
iPhone: 3.1.3 met jailbreak updaten naar 4.0 marcoimt Jailbreak 14 25 August 2010 16:34
Mac OS X: 3002 Doblie iTunes 38 29 June 2010 22:47
Niet updaten fout 1604? bbaadd iPhone algemeen 6 9 September 2009 23:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:21.