Iphone herstelt niet - foutcode 1015

Iphone herstelt niet - foutcode 1015 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Vanmiddag viel mijn iphone 3G opeens uit. Toen ik hem wilde opstarten kreeg ik het icoontje dat de batterij lees was. Dat vond ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 July 2011, 19:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 8
Standaard Iphone herstelt niet - foutcode 1015

Hallo,

Vanmiddag viel mijn iphone 3G opeens uit. Toen ik hem wilde opstarten kreeg ik het icoontje dat de batterij lees was. Dat vond ik al vreemd, aangezien ik hem vannacht had opgeladen. Maargoed, toen ik weer thuis was heb ik m'n iphone direct in de oplader gezet. Echter, er was wat anders.

Toen ik de iphone een half uurtje in de oplader had staan en wilde opstarten, kreeg ik het itunes icoontje te zien met daaronder een stekkertje. De iphone moest dus herstelt worden. Toen ik dit wilde doen in itunes kreeg ik de foutmelding 1015. Ik heb al wat gezocht op internet, maar het werd mij niet duidelijk wat het probleem precies was. Dezelfde melding zou komen bij het installeren van de 3.1.3 update. Echter heb ik deze allang gehad en zit ik al ergens in de 4. Ik weet niet precies welke firmware er nu op zit. Dat kan ik nu niet meer zien.

Weet iemand hoe ik mijn iphone weer aan de praat krijg? Ik ben niet goed in al die technische termen, dus als het kan: houd het simpel

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 July 2011, 09:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 June 2011
Locatie: Steenokkerzeel, BelgiŽ
Berichten: 29
Send a message via twitter to BlankStar
Standaard

Het is iets kleins maar kan soms wonderen verrichten. Reset je iPhone door de home-knop en de power-knop samen een tiental seconden ingedrukt te houden tot de iPhone uitvalt. Probeer hem dan nog eens te herstellen met iTunes.
Kan ook nooit geen kwaad om je computer eerst eens te herstarten en alle programma's gesloten te laten met uitzondering van iTunes.
  #3  
Oud 14 July 2011, 20:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Ik heb het geprobeerd maar helaas heeft het niet geholpen. Ik blijf dezelfde foutmelding krijgen als ik m'n iphone wil herstellen.

Weet iemand anders hoe ik het kan oplossen>?
  #4  
Oud 21 July 2011, 17:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Een aantal dagen later lukte het wel om mijn iphone te herstellen. Helaas is het probleem nu nog niet opgelost. Het volgende krijg ik nu te zien:

Als ik mijn iphone aanzet zie ik op de achtergrond nogsteeds het icoontje van itunes en een stekkertje. Hetzelfde als ik wat zag voordat ik hem heb hersteld. Op de voorgrond stat nu: No SIM card installed. Met daaronder dat pijltje wat je naar rechts moet 'duwen' om hem te unlocken. Als ik hem wil unlocken gaat die naar het scherm voor emergency call.

Als ik vervolgens weer wil gaan unlocken krijg ik dezelfde foutmelding 1015.

Iemand enig idee hoe ik dit probleem kan oplossen?
  #5  
Oud 22 July 2011, 12:29
Guest-20161104111522
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Probeer je iPhone eens met een andere PC te herstellen? Dat lukt meestal.
  #6  
Oud 22 July 2011, 18:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7
Stuur een bericht via ICQ naar woeper Send a message via twitter to woeper
Standaard

Met tiny Umbrella geloop uit doe loop halen ....
  #7  
Oud 22 July 2011, 21:57
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guest-20161104111522 Bekijk bericht
Probeer je iPhone eens met een andere PC te herstellen? Dat lukt meestal.
Ik heb het geprobeerd en in eerste instantie leek het te lukken. Alles werd hersteld naar de fabrieksinstellingen. Toen ik hem vervolgens wilde synchroniseren om alle apps weer terug te krijgen kwam het probleem weer terug. Heb het nog een aantal keer geprobeerd, maar zit nog steeds met hetzelfde probleem.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 juli 2011 om 20:58 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door woeper Bekijk bericht
Met tiny Umbrella geloop uit doe loop halen ....
Ik begrijp niet echt wat daar staat!??
  #8  
Oud 22 July 2011, 22:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7
Stuur een bericht via ICQ naar woeper Send a message via twitter to woeper
Standaard

Sorry ;-( heb je met tiny umbrella al geprobeerd hem uit die boot loop te halen ?
  #9  
Oud 23 July 2011, 11:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7
Stuur een bericht via ICQ naar woeper Send a message via twitter to woeper
Standaard 1015

Deze fout ligt hem zeer zeker in het feit dat je baseband op een hoger niveau zit dan moet !
Welke versie probeer je te gebruiken van ios ?
Heb je ooit al een hogere versie gebruikt op die iphone ?
  #10  
Oud 23 July 2011, 20:09
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 6
Standaard

Beste mensen ik heb hetzelfde probleem nadat ik mijn iphone 3GS had geupdate en een backup had gemaakt niets aan de hand.
Meteen erachteraan mijn nieuwe Iphone 4 aangemeld en geregistreerd met itunes nog steeds niets aan de hand, maar toen ik de backup van de iphone 3GS wilde terugzetten op mijn iphone 4 begon de ellende.
De firmware van de iphone 4 liep achter op mijn backup (terwijl die backup al was bijgewerkt tot 4.3.4) vervolgens heb ik itunes laatste versie 10.4 maar geinstalleerd. Tervergeefs geen resultaat. Wat zaken onderzocht in dit forum en de host file al meerdere keren aangepast met en zonder # voor apple host.
Het enig wat er nu gebeurd is dat hij niet meer wil synchroniseren en daarbij krijg ik de geen melding maar stopt hij ineens terwijl de synchronisatie loopt.
Als ik vervolgens het nog eens wil proberen vind hij de iphone en of schijf niet meer.

Wie kan mij helpen wat te doen. Hij is dus niet gejailbreakt en ik draai onder Windows XP.
  #11  
Oud 24 July 2011, 11:19
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door woeper Bekijk bericht
Sorry ;-( heb je met tiny umbrella al geprobeerd hem uit die boot loop te halen ?
Nee. Hoe kan ik dat doen?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 juli 2011 om 10:20 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door woeper Bekijk bericht
Deze fout ligt hem zeer zeker in het feit dat je baseband op een hoger niveau zit dan moet !
Welke versie probeer je te gebruiken van ios ?
Heb je ooit al een hogere versie gebruikt op die iphone ?
Ik heb hem altijd direct geupdate zodra er een nieuwe ios versie beschikbaar was. Bedoel je dit met een 'hogere versie op de iphone'?
  #12  
Oud 24 July 2011, 11:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7
Stuur een bericht via ICQ naar woeper Send a message via twitter to woeper
Standaard

1.RESTORE je iphone 4 naar de standaard versie terug op de normale wijze
2.Doe geen restore maar zet hem op als een nieuw toestel
3. Activeer terug alle applicaties muziek etc ....
Als dit werkt help ik verder op de rest uit je backup te halen ....
  #13  
Oud 24 July 2011, 13:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door woeper Bekijk bericht
1.RESTORE je iphone 4 naar de standaard versie terug op de normale wijze
2.Doe geen restore maar zet hem op als een nieuw toestel
3. Activeer terug alle applicaties muziek etc ....
Als dit werkt help ik verder op de rest uit je backup te halen ....
Ik heb een iphone 3G. Geen 4.. Maakt dat nog wat uit?
  #14  
Oud 24 July 2011, 13:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7
Stuur een bericht via ICQ naar woeper Send a message via twitter to woeper
Standaard

maar nee .... update tot de laatste versie ... van de 3G ....
4.2.1 als ik mij goed herinner nee ?
Indien dit niet in orde komt start je je iphone op in DFU mode alvorens up te daten !
Das misschien nog de beste oplossing
Met de kabel verbonden aan je PC beide knoppen ingedrukt houden tot hij uitgaat.Op dat moment laat je zeker geen van beide knoppen los en tel je ongeveer 5 seconden en dan laat je ALLEEN de power buton los.
Na ongeveer 10 seconden zou je je itunes moeten zien opstarten met de info dat een iphone in restore mode is gevonden .... Je scherm van je iphone blijft dan kompleet zwart.
Doe nu gewoon "RESTORE" zonder meer en laat itunes je iphone upgraden !
  #15  
Oud 26 July 2011, 14:03
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 8
Standaard

@Woeper

Ik heb het gedaan zoals je zei. Iphone opstarten in restore mode en dan hersellen/restore.
Dit is eigenlijk hetzelfde als wat ik de hele tijd doe. Als ik mijn iphone opstart, zie ik het itunes icoontje met daaronder de kabel. Als ik hem vervolgens aansluit aan m'n computer, dan krijg ik ook direct het bericht dat de iphone herstelt moet worden. Dit is hetzelfde bericht als ik kreeg toen ik jou stappen volgde (dus opstarten in DFU mode). Ook nu herstelt die mijn iphone, maar als die klaar is krijg ik weer hetzelfde probleem en moet die weer herstelt worden...

Het komt er dus op neer dat mijn iphone constant herstelt moet worden, ook nadat die is herstelt in itunes. Ik krijg elke keer de volgende melding als de iphone wordt opgestart NA het herstellen: Itunes heeft een Iphone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze Iphone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met itunes.
  #16  
Oud 26 July 2011, 22:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7
Stuur een bericht via ICQ naar woeper Send a message via twitter to woeper
Standaard

Ok probeer dan is zonder te herstellen hem gewoon uit die lboot loop te halen met een ander tool ....

BV: The Firmware Umbrella - TinyUmbrella


Anders probeer je met deze tool !

damned ik kan hier geen file aanhangen .....

Staat op mijn website nu ....

http://www.woeper.be/RecovBoot.zip


Good luck ;-)
  #17  
Oud 27 July 2011, 11:02
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Berichten: 8
Standaard

Hoe moet ik RevocBoot gebruiken? Als ik het programmatje opstart kan ik niks doen..
  #18  
Oud 27 July 2011, 11:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7
Stuur een bericht via ICQ naar woeper Send a message via twitter to woeper
Standaard

recboot opstarten en dan je iphone verbinden ....
moet normaal dan de onderste knop zwart worden ......
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Itunes herstel niet foutcode 1015 Hoton iTunes 69 11 January 2013 20:15
iPad herstelt niet meer (foutmelding 1015) roeliej92 iPad algemeen 4 24 January 2011 01:46
iPhone: Iphone 3gs herstelt via itunes error 1015 iphonemk Jailbreak 3 18 December 2010 13:30
iPhone: foutcode 1015 na restore 3.1.3 memo06 Jailbreak 9 20 July 2010 12:04
iPhone herstelt niet! chapp iPhone algemeen 7 1 February 2009 20:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:16.