Itunes herstel niet foutcode 1015

Itunes herstel niet foutcode 1015 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) ik wilde een iphone 3g 16gb van een kennis herstellen tijdje bezig geweest maar lukt niet helaas geef foutcode 1015,iemand weet misschien wat? wilde eerst ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 July 2009, 18:09
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Veenendaal
Berichten: 81
Standaard Itunes herstel niet foutcode 1015

ik wilde een iphone 3g 16gb van een kennis herstellen tijdje bezig geweest maar lukt niet helaas geef foutcode 1015,iemand weet misschien wat? wilde eerst unlocken ging niet vandaar heb ik herstel geprobeerd.

Laatst gewijzigd door Hoton; 17 July 2009 om 18:18.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 July 2009, 00:07
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Kijk eens in deze post voor de oplossing van de foutmelding.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 18 July 2009, 00:55
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Veenendaal
Berichten: 81
Standaard

maar dat is voor 2g wat ik lees allemaal toch?
  #4  
Oud 18 July 2009, 07:58
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Yep, maar werkt ook voor de 3G. Wel even de juiste firmwareversie gebruiken, die is anders voor de 3G.
  #5  
Oud 18 July 2009, 14:36
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Veenendaal
Berichten: 81
Standaard

nee ,helaas ook niet gelukt,heb ook alles geprobeerd....... met jailbreaking redsnow 0.8,daarna 0.7 kom je terug naar iphone menu,maar moet je paar keer proberen.maar nog steeds herstelt niet !!!
  #6  
Oud 25 September 2009, 01:53
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 1
Standaard error 1015 usb/itunes logo in display

Ik heb een nieuwe iphone 3G 16 GB.
Toestel geeft enkel het usb/itunes logo display.
Heb geprobeerd om firmware 3.0 en 3.01 te instaleren. Maar beide geven onderstaande foutmelding.

De iphone kan niet worden hersteld
Er heeft zich een onbekende fourt voorgedaan (1015)

Bij aansluiten op itunes geeft hij continu aan dat je moet herstellen

Hoop dat iemand hier een oplossing voor heeft.

Laatst gewijzigd door vindhetonline; 25 September 2009 om 02:11.
  #7  
Oud 26 September 2009, 17:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Merksem
Berichten: 5
Standaard error 1600 en soms 1015 request for HELP!!!

Ik heb een iphone 3G met 2.2 firmware JB, itunes 8.2, windows.
Heb deze tijdens een upgrade eruit getrokken.
(daarna een scherm met een ventje die int russich/grieks tekstwolkje)
Itunes herkend mijn iphone niet meer
software version: n/a
Serial nr: n/a
Capacity: n/a
Als ik mijn iphone in DFU mode zet dan pas word ie terug herkent en kan ik gaan restoren maar krijg dezelfde foutmelding error 1600/1015.
Heb iedere custom firmware gedownload en geprobeerd.
HELP!!!
  #8  
Oud 26 September 2009, 17:24
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Fout 1600--> geen goede DFU. Uit ervaring weet ik dat naar 3.1 een goed DFU vereist. Gewoon een stopwatch erbij gebruiken dat je precies 10 seconden de powerbutton vast houd. Kijk voor meer info in de wiki qua tijden om hem in de juiste DFU te krijgen.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #9  
Oud 26 September 2009, 17:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Merksem
Berichten: 5
Standaard

Moet ik dan via QUICKPWN,redsnow,itunes restoren?
  #10  
Oud 26 September 2009, 17:28
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

iTunes. Je kan beter met een custom FW 3.1 herstellen. Weet niet of je een simlock hebt. Mocht je geen simlock hebben, gewoon lekker updaten in iTunes met de orginele FW
  #11  
Oud 26 September 2009, 17:33
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Merksem
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een simlock. Voor alle duidelijkheid gewoon 3.1 restoren in itunes?
  #12  
Oud 26 September 2009, 17:34
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fatshark Bekijk bericht
Ik heb een simlock. Voor alle duidelijkheid gewoon 3.1 restoren in itunes?
Als je ene simlock hebt: gebruik de Custom Firmware die hier op het forum staat van onze super moderator Destiny. Dan heb je geen BB update maar wel activatie. Dan kan je daarna nog gewoon ultrasn0w gebruiken om te unlocken. Doe jij nu gewoon updaten in iTunes ben je het bokje, moet je wachten op het dev-team tot de unlock er is.
  #13  
Oud 26 September 2009, 22:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Merksem
Berichten: 5
Standaard

ik krijg na DFU mode in itunes een keuze tussen de firmware (3.1) gedownload van Destiny. Na ongeveer 30 sec krijg ik weeral error 1600.
Ben je zeker dat ik 3.1 moet restoren?

THX,
  #14  
Oud 27 September 2009, 13:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Jep ben ik zeker van! Je staat alleen niet goed in DFU, anders krijg je die error niet. Misschien is het handig dat je ook de usb poort die direct op je moederboard zit gebruikt
  #15  
Oud 30 September 2009, 18:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2009
Locatie: landgraaf
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar dap1990
Standaard

ik heb precies hetzelfde probleem, mijn iphone hing (3g) en moest hem dus herstellen.
nu heb ik dus weer de orginele erop, maar wil hem weer graag jailbraken zodat ik mijn HI kaartje erin kan doen.
ik doe precies wat er staat bij redsn0w, maar geeft constant op t laats foutmelding 1015.
kan iemand mij helpen zodat ik hem weer kan jailbraken en simlock vrij kan maken?!
  #16  
Oud 15 October 2009, 19:53
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Locatie: Hasselt - Belgi
Berichten: 53
Stuur een bericht via Skype™ naar PieJi Send a message via twitter to PieJi
Standaard Oplossing?

Dit heb ik gevonden via Google! Ik ben het momenteel aan het proberen...

Citaat:
This is the easiest way I know about. I had the same error, and found the answer then experimented a bit. To be 100% sure this works, follow every step. Even the First One even through you have done it.

Step 1: Restore to 3.0 with iTunes 9.0 or higher.

Step 2: It will say Error 1015 and stuff. Never mind that, because OS3.0 is really properly loaded to your iPhone! Close iTunes.

Step 3: Hold power and home buttons for 15 seconds, then release both and press power button for 2 seconds.

Step 4: Jailbreak with redsn0w 0.8 or higher. To note the obvious, make sure to follow every single step in the redsn0w program! (Use the same .ispw as you used to restore!)

Step 5: Your done! If this did not work, start over from Step 1 again.
Bron: Iphone itunes error 1015?? - Yahoo! Answers
  #17  
Oud 15 October 2009, 20:06
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat zal waarschijnlijk niet helpen. Dat je error 1015 krijgt is heel normaal. iTunes kan namelijk je baseband niet downgraden. Download iRecovery en gebruik dat. je zult iig de volgende commando's in moeten typen:

setenv auto-boot true
saveenv
fsboot
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #18  
Oud 15 October 2009, 20:16
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Locatie: Hasselt - Belgi
Berichten: 53
Stuur een bericht via Skype™ naar PieJi Send a message via twitter to PieJi
Standaard

Hm, bij mij blijft hij steken op "Installing Activation Bundles" en het 'wiel' blijft draaien... Gaat het bij jullie?
  #19  
Oud 15 October 2009, 20:18
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Het kan wel even duren he.
Herstel anders nogmaals met de firmware waar je nu ook op zit. En daarna opnieuw proberen.
  #20  
Oud 2 November 2009, 19:57
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 14
Standaard

Hoe is het afgelopen PieJi?
Ik krijg namelijk hetzelfde dat hij blijft hangen bij Activation Bundles, een keer kwam hij er wel doorheen, maar toen kon ik cydia niet opstarten (of ja, hij sloot zich na 1 sec automatisch af)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: start niet meer op na herstel via itunes... ant1990 Unlock 0 18 January 2011 11:39
Windows: behoud baseband of niet na herstel in itunes ABKtje iTunes 2 15 October 2010 09:45
iPhone: foutcode 1015 na restore 3.1.3 memo06 Jailbreak 9 20 July 2010 12:04
Jailbreak wil niet, Itunes foutcode 23 help!! j0han1987 Archief 1 9 February 2010 12:01
Itunes 8 herstel, of niet? Sabberdesab Archief 1 24 November 2008 14:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:19.