Itunes herstel niet foutcode 1015

Itunes herstel niet foutcode 1015 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb hier een iPhone 3GS met 1015 foutcode. Al vanalles geprobeerd en geen beweging in te krijgen. :-s...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 18 March 2011, 21:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2007
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 130
Standaard

Ik heb hier een iPhone 3GS met 1015 foutcode.
Al vanalles geprobeerd en geen beweging in te krijgen. :-s
__________________
iPhone 4 32 Gig JB, iPad 3G 64Gig 4.2.1 JB, MacBookPro 17"

Laatst gewijzigd door Krideri; 18 March 2011 om 21:36.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 22 March 2011, 23:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2010
Locatie: Nergens
Berichten: 60
Standaard Iphone werkt niet

Ik heb het zelfde, fout 1015 alles al geprobeerd, maar niets werkt.
  #63  
Oud 26 March 2011, 17:40
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 March 2011
Locatie: nijmegen
Berichten: 4
Standaard

Hier staat precies hoe je je Iphone 3gs kunt herstellen van de error 1015

Last van Error 1015 na het unlocken van je Iphone 3gs? | IOS4.nl

Ik heb mijn eigen iphone ook via de Nederlands guide hersteld.
  #64  
Oud 28 March 2011, 15:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2011
Berichten: 5
Standaard

Hi, bedankt voor die link, werkt perfect!!

Echter, hoe kan ik ooit naar een officile 4.3.1 updaten. Ik hoef geen jailbrake en ik wil ook geen cydia en andere rotzooi op mijn iPhone (3Gs 16GB). Telkens als ik weer probeer te updaten naar 4.3.1 via iTunes dan gooit 'ie hem weer lekker in error 1015, kan ik weer van voren af aan beginnen. Om gek van te worden!
  #65  
Oud 13 April 2011, 23:39
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: Opwijk Belgie
Berichten: 2
Standaard

Hallo heb ook het probleem van recovery loop /apple logo loop en echt alles al geprobeerd.
Dit gebeurde allemaaal na een poging om te downgraden van 4.2.1 naar 3.2
De upgrade naar van 3.2 naar 4.2.1 was prima gelukt en was nodig om tomtom europe versie te laten draaien. maar de phone werd te traag en hing regelmatig.
downgrade is blijkbaar totaal mislukt , heb dit gewoon via shift restore in itunes geprobeerd.

geprobeerd om uit recovery loop te geraken : recboot, irecovery -s in cmd, tinyumbrella ,fixrecovery, qckpwn, libusb,alle mogelijke toetscombinaties, youtube instructie filmpjes.
Het probleem is ook dat itunes de phone op geen enkele manier herkend.

iphone 3g / windows vista en 7
Wie kan helpen is echt een crack !
  #66  
Oud 3 November 2011, 23:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik had dit probleem ook en ik heb het zo opgelost:

1. toevoegen aan hosts bestand (system32/drivers/etc): 74.208.10.249 gs.apple.com

2. restore met itunes via shift-herstellen (originele 4.3.5) , error 1015 volgt..

3. gebruik fixrecovery43, nu krijg je een wit scherm!, nu weer in DFU mode zetten.

4. jailbreak met redsnow 0.9.9b6, cydia en ipad baseband aanvinken, nu rustig wachten totdat alleen het apple logo voor lange tijd verschijnt!

5. Daarna met redsn0w 'just boot tethered right now'

Hierna werkt ie weer!

Let op: Er is nu nog alleen een tethered jailbreak voor 4.3.5. Dit betekent voor elke reboot moet je redsnow gebruiken met de optie 'just boot' ..
  #67  
Oud 3 February 2012, 17:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2012
Berichten: 1
Standaard

ik krijg mijn iphone 3g 8gb niet uit herstelmodus itunes geeft fout 1015 besturingssysteem is windows vista home premium en mijn itunes is 10.5.3? kan iemand mij aub helpen!!
  #68  
Oud 26 February 2012, 19:52
iphoonnoob's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 25
Standaard

Ik heb Tinyumbrella gebruikt om uit de herstelmodus te komen. Recboot kon dat niet (meer)

Ik zit zelf met het probleem dat zodra ik de telefoon (een iPhone 3G) uit de herstelmodus heb gekregen ik vervolgens de iPhone niet kan activeren.
"De SIM kaart in deze iPhone wordt niet ondersteund"

Ik heb al iliberty+ geprobeerd maar die komt niet echt ver.
Als ik f0recast gebruik dan krijg ik het volgende te zien.



Als ik op "use ultrasn0w" klik dan kom ik op een pagina uit waar ik kan kiezen uit PWNGEtool of redsn0w.
En volgens mij is dat iets wat niet meer met error 1015 te maken heeft

Laatst gewijzigd door iphoonnoob; 26 February 2012 om 20:04.
  #69  
Oud 11 January 2013, 17:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2013
Berichten: 2
Standaard

Ik had ook de fout 1015 en heb mn iphone 3g 8gb met een custom programma kunnen terug aan de praat krijgen en alles werkt behalve als ik mijn simkaart insteek krijg ik maar 1 blokje ontvangst en geen naam van de provider. berichte sturen of bellen kan ik niet help aub
  #70  
Oud 11 January 2013, 19:15
lacsap65's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Smetsjoni Bekijk bericht
Ik had ook de fout 1015 en heb mn iphone 3g 8gb met een custom programma kunnen terug aan de praat krijgen en alles werkt behalve als ik mijn simkaart insteek krijg ik maar 1 blokje ontvangst en geen naam van de provider. berichte sturen of bellen kan ik niet help aub
Waarschijnlijk is het geen nederlands toestel, dus met een simlock. Unlocken met Redsn0w in Cydia is een optie.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: start niet meer op na herstel via itunes... ant1990 Unlock 0 18 January 2011 10:39
Windows: behoud baseband of niet na herstel in itunes ABKtje iTunes 2 15 October 2010 08:45
iPhone: foutcode 1015 na restore 3.1.3 memo06 Jailbreak 9 20 July 2010 11:04
Jailbreak wil niet, Itunes foutcode 23 help!! j0han1987 Archief 1 9 February 2010 11:01
Itunes 8 herstel, of niet? Sabberdesab Archief 1 24 November 2008 13:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:57.