Itunes herstel niet foutcode 1015

Itunes herstel niet foutcode 1015 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb mijn iPhone misschien wel 10 x hersteld, maar dat was niet de oplossing. Loskoppelen en rebooten loste ook het probleem niet op. Alleen de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 9 April 2010, 23:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

Heb mijn iPhone misschien wel 10 x hersteld, maar dat was niet de oplossing. Loskoppelen en rebooten loste ook het probleem niet op. Alleen de tip van Robbie heeft me op het goede pad gebracht.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 10 April 2010, 20:28
maartentje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 23
Standaard

Na dat ik de code 1015 heb gehad heb ik blackra1n laten lopen.
Ontkoppeld, uitgezet, opnieuw aangekoppeld aan mijn mac en daar is tie weer!!!
Thnx Robbie
  #43  
Oud 13 April 2010, 22:22
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Thanks, ik had hetzelfde probleem, gehandeld volgens de hierboven omschreven methode en alles wordt weer teruggezet!!
__________________
IPhone 2G, IPhone 3G wit en 3GS wit MacBook en IMac.
Voor mij geen Windows. Officieel unlock via T-Mobile
  #44  
Oud 13 April 2010, 22:55
Nickert's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2010
Locatie: Waalwijk
Berichten: 24
Standaard

Had in het 4.0 topic ook een stukje gepost hoe je dit kunt oplossen:

https://forum.iculture.nl/f28/i...tml#post438194
  #45  
Oud 16 April 2010, 20:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Locatie: in een huis
Berichten: 34
Stuur een bericht via MSN naar rich156 Stuur een bericht via Yahoo naar rich156
Standaard

heeft ook voor mij gewerkt....os4 een weekje gedraaid maar de bugs waren wel heel duidelijk aanwezig. beta 2 maar weer een keer proberen. voor nu maar weer terug op 3.1.3.
  #46  
Oud 17 April 2010, 10:48
iPhone3G_Ol's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Locatie: Gent, Belgi
Berichten: 228
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iPhone3G_Ol Stuur een bericht via Skype™ naar iPhone3G_Ol Send a message via twitter to iPhone3G_Ol
Standaard

Ik heb bij 3.0 even dom geweest. Maar eigenlijk was het een mooie zet... Ik restorede ook gewoon en kreeg die error (ik wist dan wel al dat het recovery loop was). En dan ben ik vervolgens iPhone naar de MediaMarkt gaan brengen, die het probleem niet vonden en me een nieuwe gaven!
__________________
iPhone 3G 16GB White - iPad Wi-Fi+3G 64GB - MacBook Air 11'
  #47  
Oud 25 February 2011, 23:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard

goede avond , ik heb ook de zelfde probleem met code 1015, er wordt gezegd dat ik het moet restoren met de firmware 3.0.... maar hoe kan ik het doen want hestellen via de Itunes leek mij dat alles automatisch gaat en ik zie niet day ik de firmware kan kiezen, graag jullie antwoord dan kan ik iets wijzer van worden, hoop ik
  #48  
Oud 26 February 2011, 09:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tvtje Bekijk bericht
goede avond , ik heb ook de zelfde probleem met code 1015, er wordt gezegd dat ik het moet restoren met de firmware 3.0.... maar hoe kan ik het doen want hestellen via de Itunes leek mij dat alles automatisch gaat en ik zie niet day ik de firmware kan kiezen, graag jullie antwoord dan kan ik iets wijzer van worden, hoop ik
Wat heb je precies gedaan voordat je de foutcode kreeg?
Handig te weten voor ik je hopelijk advies kan geven.
  #49  
Oud 26 February 2011, 09:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard

Goede morgen, toen ik het gekregen heb was er alleen maar het teken van een ananas op het scherm als ik het aanzette, na het gebruikt van Redsn0w om het te rug te zetten ( DFU geloof ik, de laatste menu van het programma ) toen verschijnt eerst het Apple logo ( na 20 sec Home en Power knop vastgehouden ) daarna het teken dat ik het aan Iyunes moet koppelen, Itunes heeft het geprobeerd te herstellen maar elke keer als het bijna klaar was geeft het deze melding, ik ben een leek van Apple dus graag je uitleg wat ik precies moet doen.
  #50  
Oud 26 February 2011, 09:57
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

Nog niet geheel duidelijk.
Voordat je de melding kreeg, was je aan het herstellen, updaten of jailbreaken.

De ananas is een symbool dat je telefoon jailbroken is.

Je kunt via het forum wel een link vinden met de originele software welke je op je telefoon wilt hebben.
Met je Alt toets ingedrukt op herstel klikken in iTunes, geeft de mogelijkheid zelf aan te geven waar en welke restore iTunes moet gebruiken om de iPhone te herstellen.
  #51  
Oud 27 February 2011, 00:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard

Hallo, ik ben hele avond bezig geweest met verschillende firmware van de 3G maar het lukte gewoon niet , elke keer komt de rot melding weer, help. Deze telefoon heb ik gekregen en was al niet goed, met het ananas teken.
  #52  
Oud 27 February 2011, 10:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

Heb je de iPhone al eens losgekoppeld en opnieuw aangesloten?
Ben benieuwd welke melding hij dan geeft.
  #53  
Oud 27 February 2011, 23:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard code 1015

Eindelijk is het mij gelukt. Vanavond heb ik de iphone aan een oude laptop met XP en Itunes 9 erop geprobeerd en met Blackrain , done.Heren, dank jullie wel voor al adviezen en ik ben heel blij mee
  #54  
Oud 28 February 2011, 07:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard code 1015

Goede morgen, vanochtens vroeg de phone aan Itunes gekoppeld en het ging updaten naar 4.2.1, de melding kwam weer aan. Het leek erop dat ik niet meer kan updaten ? of is er nog een andere oplossing ?
  #55  
Oud 28 February 2011, 08:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

iTunes heeft echt wel de software genstalleerd, maar je moet de iPhone met een programmaatje even een schop geven zodat hij weer normaal opstart.

Heb dit zelf ook wel eens aan de hand gehad, maar ben ff de naam kwijt.

Ook Blackra1n wil wel eens helpen.
  #56  
Oud 28 February 2011, 13:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard code 1015

Werkt Blackra1n ook wel met de 4.2.1 ? dat ga ik vanmiddag even proberen.
  #57  
Oud 28 February 2011, 13:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

Ja hoor, geen probleem.
Lees anders voor gebruik even de eisen!
Moet je overigens altijd even doen.

Succes
  #58  
Oud 28 February 2011, 18:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard code 13

Goede middag, na het werk gelijk achter de laptop om firmware 4.2.1 te proberen maar deze keer heb ik code 13, ook bij het proberen met 4.1. wat is er niet goed ?
  #59  
Oud 28 February 2011, 19:58
lacsap65's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 59
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tvtje Bekijk bericht
Goede middag, na het werk gelijk achter de laptop om firmware 4.2.1 te proberen maar deze keer heb ik code 13, ook bij het proberen met 4.1. wat is er niet goed ?
Probeer het prog Recboot.
Hiermee kun je de iphone uit de DFU mode halen wanneer er een error code wordt weergegeven.
Hiermee negeer je deze foutmelding.
Recboot heb ik al eerder in een zip- bestand op een topic geplaatst. ff de zoekfunctie gebruiken.
Succes.
  #60  
Oud 1 March 2011, 07:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard code 1015

Goede morgen, deze kan ik helaas niet vinden en het progr. Ireb 4.2 schijnt ook te kunnen maar deze kan ik ook nergens (gratis) downloaden.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: start niet meer op na herstel via itunes... ant1990 Unlock 0 18 January 2011 11:39
Windows: behoud baseband of niet na herstel in itunes ABKtje iTunes 2 15 October 2010 09:45
iPhone: foutcode 1015 na restore 3.1.3 memo06 Jailbreak 9 20 July 2010 12:04
Jailbreak wil niet, Itunes foutcode 23 help!! j0han1987 Archief 1 9 February 2010 12:01
Itunes 8 herstel, of niet? Sabberdesab Archief 1 24 November 2008 14:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:18.