Itunes herstel niet foutcode 1015

Itunes herstel niet foutcode 1015 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ja dat probleem had ik ook. Toen heb ik hem gewoon opnieuw gerestored met een custom firmwire...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 2 November 2009, 20:00
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Locatie: Hasselt - Belgi
Berichten: 53
Stuur een bericht via Skype™ naar PieJi Send a message via twitter to PieJi
Standaard

Ja dat probleem had ik ook. Toen heb ik hem gewoon opnieuw gerestored met een custom firmwire
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 20 November 2009, 16:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 73
Standaard probleem bij het installeren van navigon/ foutmelding 1015

Hallo,

Beschik over een iphone 3g 8 gb geunlockt en gejailbreakt.
Wou hem even helemaal leeghalen omdat er veel troep op stond
dus heb ik fw 3.0 herstelt vervolgens probeerde ik navigon weer te installeren maar hierbij kreeg ik de melding niet geinstalleerd en een melding niet ondertekend. Iemand enig idee wat hieraan te doen is?

Vervolgens heb ik mijn iphone laten update naar de nieuwste fw.
Dit omdat ik dacht dat er misschien nog oude gegevens opstaan en dat deze dan werden verwijderd.
Vervolgens heb ik geprobeerd de fw terug te zetten naar 3.0 maar nu krijg ik dus de foutmelding 1015 en blijft er op mijn scherm een teken staan dat ik de iphone moet aansluiten op itunes?

Iemand een oplossing voor deze 2 problemen?
  #23  
Oud 20 November 2009, 16:45
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je kan van firmware 3.1.2 (waar je nu op zit) niet terug naar 3.0 firmware
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #24  
Oud 20 November 2009, 17:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 73
Standaard

hoe voer je een jailbreak dan uit op die fw?
  #25  
Oud 20 November 2009, 20:00
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jantje123 Bekijk bericht
hoe voer je een jailbreak dan uit op die fw?
Blackra1n. Gelieve in dat topic verdere reacties te plaatsen over het jailbreaken van de 3.1.2 fw
  #26  
Oud 6 January 2010, 20:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2008
Berichten: 79
Standaard error

doe precies 10 sec maar lukt steets niet heb ook een iphone 3g 8gb waneer ik normaal herstel doe komt er fout 28 als ik met shift herstel doe en de firmware kies die je boven aangemeld heb krijg ik 1600 en zo juist lees ik dat ik niet in dfu mode zit doe steets 10 sec met stopwatch wilt niet lukken word er gek van
  #27  
Oud 6 January 2010, 21:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Merksem
Berichten: 5
Standaard

Installeer blackrain en al uw zorgen zullen verdwijnen
  #28  
Oud 6 January 2010, 21:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2008
Berichten: 79
Standaard

blackrain doet het ook niet hij loopt gewoon vast tijdens blackrain kan namelijk niks meer doen met iphone en als ik blackrain doe moet ik de dfu mode uit zetten aan zetten of maakt dat niet uit? want zal weer proberen
  #29  
Oud 24 March 2010, 08:48
YiL YiL is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: R'dam
Berichten: 16
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fatshark Bekijk bericht
Installeer blackrain en al uw zorgen zullen verdwijnen
Ik heb precies dezelfde ellende, restoren naar orginele 3.1.2 staat apple niet meer toe. En bij gebruik van custom van destiny krijg ik constant error 1600.

verder is de iphone onbruikbaar
Wat bedoel je precies met installeer blackra1n???
  #30  
Oud 9 April 2010, 16:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard Code 1015 na OS4.0 update

Ja stom, maar ik kon me niet beheersen en heb via een torrent OS 4.0 binnengehaald. Het blijkt (achteraf) een developers versie te zijn en na de update te hebben genstalleerd wil deze niet werken omdat ik geen developer ben. iPhone in DFU mode gezet en hersteld. Maar na het installatieproces krijg ik nu 'code 1015' en kom dus niet verder.
Wie kan me hiermee helpen?

Laatst gewijzigd door macdotcom; 9 April 2010 om 16:48.
  #31  
Oud 9 April 2010, 20:54
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

Ik heb eventjes op google gezocht en heb dit gevonden. Een soort gelijk probleem alleen dan met een eerder os. Probeer eens of dit je verder kan helpen: Downgrade iPhone 3.1 to 3.0.1 | Redmond Pie
  #32  
Oud 9 April 2010, 20:59
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Jongens, wees nou toch voorzichtig :

How to PROPERLY install a beta OS on an iPhone!! iMuggle Productions
  #33  
Oud 9 April 2010, 21:05
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Ik weet dat je voorzichtig moet zijn maar dit is te laat voor macdotcom. Hij heeft een fout gedaan en nu proberen we er een oplossing voor te zoeken. achteraf advies geven hoe je een beta-os moet installeren heeft geen nut.
  #34  
Oud 9 April 2010, 21:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

Tsja, soms doe je nou eenmaal stomme dingen.
Dat zullen we allemaal wel eens meemaken, maar nu zit ik toch met een probleem.
De 'draadjes' hebben tot nu helaas geen oplossing gegeven.
  #35  
Oud 9 April 2010, 21:07
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbiedobbie Bekijk bericht
Ik weet dat je voorzichtig moet zijn maar dit is te laat voor macdotcom. Hij heeft een fout gedaan en nu proberen we er een oplossing voor te zoeken. achteraf advies geven hoe je een beta-os moet installeren heeft geen nut.
Misschien wel voor de volgende die op het punt staat om dit te gaan doen

Succes macdotcom !

(oh, en ik bedoel dat serieus. Hoop dat je het voor elkaar krijgt om 4.0 aan de praat te krijgen of terug te gaan naar 3.1.2/3.1.3 !)
  #36  
Oud 9 April 2010, 21:16
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

herstart je iphone met herstelmodus? Probeer dan eens om blackrain te gebruiken na de restore. misschien wil hij dan doorstarten.
  #37  
Oud 9 April 2010, 22:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 18
Standaard

Gelukt!

Heb na de restore mijn simkaart verwijderd.
blackra1n laten lopen en losgekoppeld want de iPhone wilde niet Rebooten.
Opnieuw aan iTunes gekoppeld waar de iPhone nu wel werd herkend.
Na het plaatsen van de simkaart werkte hij weer in zijn geheel.

Kon nu de iPhone herstellen of als nieuwe iPhone installeren.

Robbie, bedankt man!
  #38  
Oud 9 April 2010, 22:51
robbiedobbie's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Sittard-Geleen (NL)
Berichten: 290
Standaard

Graag gedaan. Zelf heb ik het ooit gebruikt na een downgrade van 3.1.3 naar 3.1.2. De firmware staat er dan al op alleen wil hij niet booten.
  #39  
Oud 9 April 2010, 23:01
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 November 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 87
Standaard

Voor alle mensen die problemen hebben met de iTunes error code 1015:

Download Quickpwn via Google, versie 2.5.5-2. Deze geeft je een bericht dat je via de home en power button je telefoon moet opstarten. Zo omzeil je deze code en kun je verder activeren in iTunes.
  #40  
Oud 9 April 2010, 23:21
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macdotcom Bekijk bericht
Ja stom, maar ik kon me niet beheersen en heb via een torrent OS 4.0 binnengehaald. Het blijkt (achteraf) een developers versie te zijn en na de update te hebben genstalleerd wil deze niet werken omdat ik geen developer ben. iPhone in DFU mode gezet en hersteld. Maar na het installatieproces krijg ik nu 'code 1015' en kom dus niet verder.
Wie kan me hiermee helpen?
Error 1015 is eigenlijk heel gewoon bij een downgrade van je firmware. Ik neem aan dat fout 1015 derhalve ook normaal is bij een downgrade van een beta versie van het iPhone OS. Om goed te downgraden moet je na de eerste 1015 foutmelding gewoon nog een keer herstellen met dezelfde lagere firmwareversie (3.1.3 bij jou, neem ik aan).

Je krijgt daarna wr de 1015 fout en je iPhone blijft in recover mode. Methodes om je iPhone 3Gs uit recovery te halen vind je op dit forum of elders op het internet.

Recap: 2x herstellen bij een downgrade. Fout 1015 2x negeren. iPhone uit recovery schoppen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: start niet meer op na herstel via itunes... ant1990 Unlock 0 18 January 2011 11:39
Windows: behoud baseband of niet na herstel in itunes ABKtje iTunes 2 15 October 2010 09:45
iPhone: foutcode 1015 na restore 3.1.3 memo06 Jailbreak 9 20 July 2010 12:04
Jailbreak wil niet, Itunes foutcode 23 help!! j0han1987 Archief 1 9 February 2010 12:01
Itunes 8 herstel, of niet? Sabberdesab Archief 1 24 November 2008 14:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:21.