//

Data overzetten

Data overzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Help! Iphone dusdanig kapot dat hij niet meer aangaat. Krijg van de verzekering een nieuwe. Is het mogelijk om zonder de telefoon te kunnen starten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-08-11, 22:41
ltcemmers ltcemmers is offline
 
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Zutphen
Berichten: 22
Standaard Data overzetten

Help!

Iphone dusdanig kapot dat hij niet meer aangaat. Krijg van de verzekering een nieuwe. Is het mogelijk om zonder de telefoon te kunnen starten (hij is immers kapot) de data van mijn oude telefoon (denk aan foto's, contacten, voorkeuren etc. ) over te zetten in mijn nieuwe iphone? Ik vind het namelijk erg zonde om alles opnieuw erin te moeten zetten.

Groeten Jasper
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23-08-11, 14:51
ltcemmers ltcemmers is offline
 
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Zutphen
Berichten: 22
Standaard

Iemand???????
  #3  
Oud 23-08-11, 17:19
johanneslol1 johanneslol1 is offline
• iOS 4.3.5
• 4.3.5
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2010
Berichten: 69
Standaard

Heb je de iPhone ooit gesync met je pc voor hij stuk ging ?
  #4  
Oud 23-08-11, 17:21
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Alleen als je nog een reservekopie hebt gemaakt via iTunes op je pc. Waar @Johanneslol1 al naar vraagt. Anders kun je inderdaad opnieuw beginnen met alles invoeren....
  #5  
Oud 23-08-11, 23:00
ltcemmers ltcemmers is offline
 
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Locatie: Zutphen
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Alleen als je nog een reservekopie hebt gemaakt via iTunes op je pc. Waar @Johanneslol1 al naar vraagt. Anders kun je inderdaad opnieuw beginnen met alles invoeren....
uiteraard heb ik hem regelmatig gesynct. Heb alleen nooit een reservekopie gemaakt! Doet ie dat automatisch eens in de zoveel tijd? lijkt me niet toch?
  #6  
Oud 24-08-11, 08:53
ballegooier's schermafbeelding
ballegooier ballegooier is offline
• iOS 15.1
• iPadOS 14.8
• Besturingssysteem: OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.775
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ltcemmers Bekijk bericht
uiteraard heb ik hem regelmatig gesynct. Heb alleen nooit een reservekopie gemaakt!
Synchroniseren met je pc / iTunes = automtisch reservekopie maken!
Kortom je bent gered. Nu alleen nog maar je nieuwe iPhone op je pc / iTunes aansluiten. iTunes vraagt zelf of je die iPhone als nieuw toestel wil configureren of een reservekopie terugzetten van je oude toestel..
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Overzetten data RWBA iTunes 0 22-09-10 17:13
overzetten data etc van 3 naar 4 hdevries Archief 2 26-08-10 11:45
Sim data overzetten Nokia naar Iphone? DarwinIII iPhone algemeen 5 22-08-10 17:08
Mac Gecrashed, data weg, wel Iphone data beschikbaar Lop iPhone algemeen 2 12-01-09 14:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:03.