Data overzetten

Data overzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Help! iPhone dusdanig kapot dat hij niet meer aangaat. Krijg van de verzekering een nieuwe. Is het mogelijk om zonder de telefoon te kunnen starten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 August 2011, 22:41
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2010
Locatie: Zutphen
Berichten: 22
Standaard Data overzetten

Help!

iPhone dusdanig kapot dat hij niet meer aangaat. Krijg van de verzekering een nieuwe. Is het mogelijk om zonder de telefoon te kunnen starten (hij is immers kapot) de data van mijn oude telefoon (denk aan foto's, contacten, voorkeuren etc. ) over te zetten in mijn nieuwe iphone? Ik vind het namelijk erg zonde om alles opnieuw erin te moeten zetten.

Groeten Jasper
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 August 2011, 14:51
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2010
Locatie: Zutphen
Berichten: 22
Standaard

Iemand???????
  #3  
Oud 23 August 2011, 17:19
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 69
Standaard

Heb je de iPhone ooit gesync met je pc voor hij stuk ging ?
  #4  
Oud 23 August 2011, 17:21
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Alleen als je nog een reservekopie hebt gemaakt via iTunes op je pc. Waar @Johanneslol1 al naar vraagt. Anders kun je inderdaad opnieuw beginnen met alles invoeren....
  #5  
Oud 23 August 2011, 23:00
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 July 2010
Locatie: Zutphen
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Alleen als je nog een reservekopie hebt gemaakt via iTunes op je pc. Waar @Johanneslol1 al naar vraagt. Anders kun je inderdaad opnieuw beginnen met alles invoeren....
uiteraard heb ik hem regelmatig gesynct. Heb alleen nooit een reservekopie gemaakt! Doet ie dat automatisch eens in de zoveel tijd? lijkt me niet toch?
  #6  
Oud 24 August 2011, 08:53
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ltcemmers Bekijk bericht
uiteraard heb ik hem regelmatig gesynct. Heb alleen nooit een reservekopie gemaakt!
Synchroniseren met je pc / iTunes = automtisch reservekopie maken!
Kortom je bent gered. Nu alleen nog maar je nieuwe iPhone op je pc / iTunes aansluiten. iTunes vraagt zelf of je die iPhone als nieuw toestel wil configureren of een reservekopie terugzetten van je oude toestel..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Overzetten data RWBA iTunes 0 22 September 2010 17:13
overzetten data etc van 3 naar 4 hdevries Archief 2 26 August 2010 11:45
Sim data overzetten Nokia naar Iphone? DarwinIII iPhone algemeen 5 22 August 2010 17:08
Mac Gecrashed, data weg, wel Iphone data beschikbaar Lop iPhone algemeen 2 12 January 2009 14:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:30.