Codeslot uitzetten

Codeslot uitzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Nadat ik mijn iPhone 3GS heb geupdate, heb ik ineens een codeslot erop staan. Ik wil het uitzetten maar dat lukt niet. In Instellingen - ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 September 2011, 17:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2011
Berichten: 2
Unhappy Codeslot uitzetten

Nadat ik mijn iPhone 3GS heb geupdate, heb ik ineens een codeslot erop staan. Ik wil het uitzetten maar dat lukt niet. In Instellingen - Algemeen - codeslot moet ik mijn code ingeven waarna ik verschillende opties te zien krijg. De optie Codeslot uitzetten is echter lichtgrijs gekleurd en kan niet worden aangeklikt. Iemand een oplossing zonder moeilijke dingen als jailbreaken enzo??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 September 2011, 18:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2011
Berichten: 38
Standaard

Dan moet je je iPhone ff herstellen in itunes, je behoud hiermee je gegevens gewoon
  #3  
Oud 12 September 2011, 18:29
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 627
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door casz1001 Bekijk bericht
Dan moet je je iPhone ff herstellen in itunes, je behoud hiermee je gegevens gewoon
Maar wellicht inclusief het codeslot!
Tenzij je de iphone als nieuwe iphone herstelt, zonder een backup terug te zetten.
Je bent alle instellingen, foto's en muziek op de iphone wel kwijt dan.
  #4  
Oud 11 December 2011, 12:21
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 October 2008
Berichten: 3
Standaard

Je hebt waarschijnlijk een mail account die exchange gebruikt die moet je verwijderen daarna kan je de codeslot uitzetten na uitzetten kan je die mail account opnieuw aanmaken. Ik heb precies hetzelfde gehad succes laat hier even weten of dat gelukt is...succes.. Dit bespaart je tevens al dat restore gedoe..
Reageren

Labels
codeslot, codeslot uitzetten, instellingen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
[Iphone 4] codeslot uitzetten werkt niet Mimbosa iPhone algemeen 4 8 February 2013 20:24
Muziek codeslot? skaffa Muziek, foto & video 2 6 March 2011 18:46
codeslot uitzetten via prog. cydia? nosferaturussia Jailbreak apps en thema's 0 22 February 2011 16:59
codeslot aanpassen simlockvrij Jailbreak apps en thema's 3 18 February 2011 23:54
Codeslot uitzetten Taatje iPhone algemeen 14 23 August 2010 19:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:15.