Codeslot uitzetten

Codeslot uitzetten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik kreeg tijdens het werken met de iPhone 3G (FW 2.2) ineens de vraag om een codeslot in te voeren. Geen idee wat dit geinitieerd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 December 2008, 16:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Zaltbommel
Berichten: 2
Question Codeslot uitzetten

Ik kreeg tijdens het werken met de iPhone 3G (FW 2.2) ineens de vraag om een codeslot in te voeren. Geen idee wat dit geinitieerd heeft, maar ik heb hem ingesteld.
Nu wilde ik hem er weer afhalen, en volgens de handleiding doe je dat in Instellingen -> codeslot (code invoeren). Vervolgens zou er een optie moeten zijn om het codeslot te verwijderen, maar die is er dus niet. Zou dat een wijziging sinds 2.2. zijn?
Ik heb:
- Wijzig toegangscode
- Vraag om code
- Toon deel van SMS
- Wis gegevens

Hoe haal ik dat codeslot eraf!
__________________
"Time is the fire in which we burn"
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 December 2008, 16:35
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

Ik heb ook fw 2.2 en bij mij staat ie er gewoon bij:
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0006.png‎ (36,9 KB, 130x gelezen)
__________________
life is awesome
  #3  
Oud 16 December 2008, 16:40
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

DIT heeft te maken met je mail Client. Als je jailbreakt kun je killexchangelock installeren. Dit zorgt voor verdwijnen van de lock.
  #4  
Oud 16 December 2008, 16:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 November 2008
Locatie: Zaltbommel
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mwfadebeer Bekijk bericht
DIT heeft te maken met je mail Client. Als je jailbreakt kun je killexchangelock installeren. Dit zorgt voor verdwijnen van de lock.
WTF? Mijn mailclient? Ik ben geschokt. Nou ja, dan maar jailbreaken die hap. Met dank aan de MAILCLIENT! Grrrr....

Bedankt voor het op het spoor zetten.
  #5  
Oud 16 December 2008, 16:46
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Suc6 met killen
  #6  
Oud 19 December 2008, 12:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2008
Locatie: IJmuiden
Berichten: 1.095
Stuur een bericht via MSN naar bako Stuur een bericht via Skype™ naar bako
Standaard

klopt niet hoor je hoort het gewoon uit te kunnen zetten
  #7  
Oud 19 December 2008, 12:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

als je de normale security policies op exchange hebt krijg je automatisch het codeslot voor je kiezen. Daar valt als gebruiker van de iPhone nietsaan te doen. Het enige is de eerder geschetste oplossing.
  #8  
Oud 24 May 2009, 14:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

Ik begrijp niet helemaal hoe dit zit ! Ook ik wil codeslot uitzetten en mis dus die optie. Welke mailclient veroorzaakt dit ? Heb een simlock vrije iPhone 3G (uit belgie) met firmware 2.21 erop en ga dus niet jailbraken oid.

GRT, Joep
  #9  
Oud 3 November 2009, 23:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2009
Berichten: 5
Standaard

Super, dit heeft op m'n 3GS met FW 3.1.2 + blackra1n geholpen.
  #10  
Oud 17 November 2009, 20:55
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Berichten: 3
Standaard

Beste iPhone gebruikers,

Ook ik heb "ineens" de melding gekregen een toegangscode aan te maken (en gedaan....) Dit gebeurde op het werk waar ik al weken gebruik maak van de Exchange server en het Wi-Fi zonder ooit eerder deze vraag te hebben gehad.

Ik wil weer van het codeslot af maar die optie zit er niet tussen. Is jailbreaken echt de enige mogelijkheid om van het codeslot af te komen??

Alvast bedankt!

Grt. Wouter
  #11  
Oud 11 January 2010, 13:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2010
Berichten: 2
Standaard

Er is hier geen sprake van een fout.

In Exchange kun je instellen in 'mobiele opties' om een wachtwoord te forceren.

Ik het geval van de iPhone betekend dit dat je codeslot actief is en niet meer uit te schakelen valt.

Als je dit niet meer wilt moet je dit instellen op de Exchange server of als je daar niet bij kan dit door je administrator laten doen, daarna kun je zelf op je iPhone het codeslot weer uitschakelen.

Ik had dit probleem ook sinds gisteren maar is nu opgelost
  #12  
Oud 2 March 2010, 23:15
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Berichten: 135
Standaard

Ik heb een iPhone 3gs 3.1.2 maar helaas werkt killexchance bij mij niet. Weet iemand een manier om codeslot toch uit te schakelen. Het is namelijk sinds dat ik mijn werk mail heb ingesteld en daar valt helaas niet te veranderen ( strenge regels is een groot bedrijf namelijk).

Alvast bedankt voor de reacties
  #13  
Oud 27 July 2010, 10:16
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Berichten: 2
Standaard

hallo iedereen.

Ik heb ook dankzij excange server een codeslot erop.
Deze heb ik ingevoerd en nu ik de codeslot eraf wil halen, weet ik de code niet meer.
Mijn collega zou die toen eraf halen, maar dit is niet gelukt, dus ik had de code nergens opgeschreven.
Weet iemand hoe ik de codeslot eraf kan halen zonder de code, want ik kan de iPhone niet meer uitschakelen.

heb IOS 4.0.1 op de iphone 3GS.

thnx!!
  #14  
Oud 1 August 2010, 00:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Berichten: 1
Standaard

Hoi, als ik dit zo lees.. kom ik nog niet veel verder.
Nadat ik het Apple blad gekocht had en las van het nut van de toegangscode, deze voor de grap ingevoerd. Nu ik om de 5 min. die code moet instellen, iets minder leuk en wil m er weer afhalen. Ja.. leuk. Helaas. die optie is er niet..

Weet iemand hoe ik deze eraf krijg. De afbeelding van het scherm hier boven krijg ik niet te zien.

Groetjes..
  #15  
Oud 23 August 2010, 19:40
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Berichten: 375
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fe-tje69 Bekijk bericht
Hoi, als ik dit zo lees.. kom ik nog niet veel verder.
Nadat ik het Apple blad gekocht had en las van het nut van de toegangscode, deze voor de grap ingevoerd. Nu ik om de 5 min. die code moet instellen, iets minder leuk en wil m er weer afhalen. Ja.. leuk. Helaas. die optie is er niet..

Weet iemand hoe ik deze eraf krijg. De afbeelding van het scherm hier boven krijg ik niet te zien.
Groetjes..
Tja, ik heb dat scherm wel gezien maar dat was VOORDAT ik het codeslot invulde en activeerde dus ik dacht dat ik het er ook wel weer vanaf kon halen....
Het enige wat ik wilde was dat niemand in mijn BERICHTEN zou komen (dus een codeslot voor berichten) en niet dat de hele telefoon geblokkeerd wordt.......
(Als ik mijn GSM helemaal uitzet, wat dus niet perse nodig is, moet ik ook al een code invoeren (simkaart?)).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
codeslot uitzetten via prog. cydia? nosferaturussia Jailbreak apps en thema's 0 22 February 2011 16:59
codeslot aanpassen simlockvrij Jailbreak apps en thema's 3 18 February 2011 23:54
alphanummeriek codeslot tkn iPhone algemeen 2 12 July 2010 22:48
Wekker + Codeslot sunaivod iPhone algemeen 2 15 July 2009 18:53
Bug in codeslot? neht iPhone algemeen 4 21 April 2009 16:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:38.