tussenperiode abonnement KPN en T-mobile

tussenperiode abonnement KPN en T-mobile discussie in Koopinformatie Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil een iPhone. En wil daar gewoon een fatsoenlijk abonnement bij afsluiten, geen via via gedoe bij Marktplaats of Ebay. Ik heb nu gewoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Koopinformatie en ervaringen > Koopinformatie Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 December 2008, 18:18
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Berichten: 3
Standaard tussenperiode abonnement KPN en T-mobile

Ik wil een iPhone. En wil daar gewoon een fatsoenlijk abonnement bij afsluiten, geen via via gedoe bij Marktplaats of Ebay. Ik heb nu gewoon Kpn Zakelijk abonnement 50,- per maand en wil bij T-mobile straks het abonnement van 45,- met gratis zwarte/witte iPhone. Nu zit ik met een probleempje; als ik straks mijn abonnement stopzet bij KPN (wat ik 4 mnd van tevoren kan doen, in februari) zal mijn internet etcetera van T-mobile pas gaan werken als het abonnement van KPN werkelijk wordt stopgezet in juni, snappen jullie het nog? Is er geen andere mogelijkheid zodat ik gewoon in februari al volop met mn iPhone aan de slag kan? Groet
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 December 2008, 01:25
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 December 2008
Berichten: 88
Standaard tussenperiode

hai,

Ik heb sinds deze week exact hetzelfde met vodafone. Om die tussenperiode op te vangen heb ik met een zgn. turbosimcard gewerkt. Geen succes. Ik kon ermee bellen maar dat was het dan ook. Wel internetten als ik in de buurt van een netwerk zat,

ik heb dus toch naar het tijdelijke nr van T-mobile in gebruik genomen en nu werkt alles van de iphone. Ik heb om geen telefoontjes te hoeven missen vodafone doorgeschakeld. Dat gaat, maar mijn mobiel gaat niet over maar schakelt gelijk naar voicemail (niet als ik naar het tijdelijke nr gebeld word) maar daar heb ik in het forum net een vraag over gesteld dus misschien is dat binnenkort ook opgelost,.

Dus: ik heb gekozen voor extra kosten tijdelijk. Misschien kan het simpeler en goedkoper maar ik kwam er niet uit..
  #3  
Oud 25 December 2008, 11:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 57
Send a message via twitter to marcoblom
Standaard

je zou de SIM unlock die de 31e uit zou moeten gaan komen kunnen toepassen en daarna je KPN SIM in je iPhone kunnen gebruiken totdat je abonnement is overgezet. Daarna kun je t-mobile SIM gaan gebruiken. Let wel op de data kosten bij KPN.
  #4  
Oud 25 December 2008, 17:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcoblom Bekijk bericht
je zou de SIM unlock die de 31e uit zou moeten gaan komen kunnen toepassen en daarna je KPN SIM in je iPhone kunnen gebruiken totdat je abonnement is overgezet. Daarna kun je t-mobile SIM gaan gebruiken. Let wel op de data kosten bij KPN.
ok thanks, en weet jij waar deze sim verkrijgbaar is vanaf de 31e?
  #5  
Oud 26 December 2008, 15:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Voorburg
Berichten: 57
Send a message via twitter to marcoblom
Standaard

het is geen sim maar een software hack waarmee je de iphone simlock vrij maakt, op eigen risico. Let op deze site vanaf 31 december, snuffel ook eens op dit forum rond om er meer over te vinden.
  #6  
Oud 3 January 2009, 09:52
sonnyh's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 85
Standaard

Zou wel even heeeeel goed nagaan of je op je huisadres wel bereik hebt met Tmobile, kan je een hoop ellende besparen
  #7  
Oud 4 January 2009, 14:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2008
Berichten: 3
Standaard

update: sinds vrijdag mn iphone 16g in bezit. heb nieuw abonnement afgesloten bij t-mobile (45) ben helemaal in mn sas ermee, super telefoon( en mp3 speler etc etc )!
slotje dan maar?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Traag internet KPN/Hi i-abonnement koekiee KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 6 14 April 2011 13:16
KPN-abonnement domenica KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 4 14 August 2010 16:42
Iphone met KPN abonnement? Marie76 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 73 2 July 2009 21:33
Data abonnement met KPN LuigiStyla KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 7 November 2008 18:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:04.