iPad 2 (3G+WIFI): Als ik deze in Amerika koop werkt die dan in NL?

iPad 2 (3G+WIFI): Als ik deze in Amerika koop werkt die dan in NL? discussie in Koopinformatie USA forum; ( verdwijnt na registratie ) Hay Iedereen, Ik heb een vraagje. Binnenkort gaat mijn vader naar Amerika en hij wil daar een iPad2 (3G + WIFI) kopen. Maakt het dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Koopinformatie en ervaringen > Koopinformatie USA
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-04-11, 10:47
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2011
Berichten: 6
Standaard iPad 2 (3G+Wi-Fi): Als ik deze in Amerika koop werkt die dan in NL?

Hay Iedereen,

Ik heb een vraagje. Binnenkort gaat mijn vader naar Amerika en hij wil daar een iPad2 (3G + Wi-Fi) kopen. Maakt het dan uit van welke provider hij hem koopt en werkt die dan (zonder jailbreak) met een Nederlandse simkaart?

Hoop dat jullie me kunnen helpen! Thnx alvast!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-04-11, 10:51
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Maakt niet uit.

Enkel opletten dat hij geen Verizon toestel koopt, maar eentje van AT&T
  #3  
Oud 05-04-11, 11:07
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2011
Berichten: 6
Standaard

Okay thnx! Dus wanneer hij een iPad2 koopt van AT&T dan kan deze in Nederland zonder jailbreak gewoon normaal werken?
  #4  
Oud 05-04-11, 11:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Ja, die werkt probleemloos.
  #5  
Oud 05-04-11, 11:12
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2011
Berichten: 6
Standaard

super bedankt!
  #6  
Oud 05-04-11, 11:34
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2011
Berichten: 6
Standaard

Ik heb net Apple Nederland gebeld en die geven aan dat ook AT&T een simlock heeft :S #twijfel
  #7  
Oud 05-04-11, 11:42
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.988
Standaard

Wellicht verwarring met de iPhone van AT&T?
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #8  
Oud 05-04-11, 11:45
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2011
Berichten: 6
Standaard

Nee ging over de iPad en op de website apple.com staat het volgende:
iPad with Wi-Fi + 3G Connects to the Internet via Wi-Fi and over 3G cellular networks with AT&T or Verizon Wireless. (3G service sold separately.) View rate plans Select the model that corresponds with the carrier you'd like to use for 3G service. The iPad you choose is configured to work only with one carrier.

  #9  
Oud 05-04-11, 11:47
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.988
Standaard

Ja. Kan ook betekenen dat de AT&T iPad niet werkt op het Verizon netwerk en vice versa.
Ik weet wel dat de iPad 1 nooit een simlock heeft gehad. Lijkt me vreemd dat de iPad 2 er ineens wel een heeft.
  #10  
Oud 05-04-11, 11:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2011
Berichten: 6
Standaard

Okay.... thnx!
  #11  
Oud 28-04-11, 01:38
Kurgann's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 15
Standaard

Dat heeft niks met SIM-lock te maken maar met het feit dat Verizon een ander netwerk gebruikt.
AT&T (en T-mobile US) gebruiken net als alle providers in Europa GSM.
Verizon en veel providers in Azie gebruiken CDMA.
je kunt het zien als Blu-ray en HD DVD: beide spelen films af, maar je kunt de disks van de een niet in de ander stoppen
De Verizon versie van de iPad 2 heeft een andere radio dan de AT&T versie, en kun je dus absoluut niet in Europa gebruiken.
goed opletten dus en ALTIJD naar de AT&T versie vragen.
Reageren

Labels
3g+Wi-Fi, amerika, ipad2



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone als Wi-Fi punt voor ipad kietjeteu iPad Apps 14 30-12-10 21:04
Wi-Fi Thuis werkt niet op mijn Iphone maar wel op die van vriend deaapdaar Wi-Fi 0 20-05-09 19:06
Wi-Fi verbinding die half tot eigenlijk niet werkt. RJhammer Archief 2 17-06-08 20:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:29.