edge uitzetten kpn! help dit kost mij heel veel geld.

edge uitzetten kpn! help dit kost mij heel veel geld. discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb al gelezen hoe het moet, maar hoe moet ik in de directory van de iphone komen en de 1en op 0 zetten? Sorry ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-05-08, 22:37
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard edge uitzetten kpn! help dit kost mij heel veel geld.

Ik heb al gelezen hoe het moet, maar hoe moet ik in de directory van de iphone komen en de 1en op 0 zetten? Sorry ben nu echt heel wanhopig en dit kost me bakken vol met geld!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-05-08, 22:40
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Installeer OpenSSH en log in met Cyberduck
Gebruikersnaam: root
Wachtwoord: alpine
Poort:22
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 02-05-08, 22:41
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Installeer OpenSSH en log in met Cyberduck
Gebruikersnaam: root
Wachtwoord: alpine
Poort:22
ik heb openssh geinstalleerd, maar weet niet wat ik nu moet doen... cyberduck installern?
  #4  
Oud 02-05-08, 22:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 201
Standaard

doublepost

ja, je moet cyberduck installeren en als root (pw: alpine) in je iPhone inloggen
  #5  
Oud 02-05-08, 22:45
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Ja idd doublepost.....Is het ZOOOO dramatisch dat je 2 topics opent :S. Als je gewoon niet internet is er niks aan de hand hoor. En anders zet je hem even uit totdat je antwoordt hebt
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #6  
Oud 02-05-08, 22:46
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Ja idd doublepost.....Is het ZOOOO dramatisch dat je 2 topics opent :S. Als je gewoon niet internet is er niks aan de hand hoor. En anders zet je hem even uit totdat je antwoordt hebt
haha sorry hoor, maarre ik kan cyberduck nergens vinden in de installer.
  #7  
Oud 02-05-08, 22:47
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Standaard

Zoek eens via google Cyberduck is voor je mac.........
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #8  
Oud 02-05-08, 22:55
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

bedankt... ik moet er nu wel uit kunnen komen.
  #9  
Oud 02-05-08, 23:19
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 10
Standaard

nou met cyberduck kom ik er ook niet uit...tot hier kom ik: pas dan het bestand preferences.plist in de map /var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration
Ik kom tot de map preferences, in die map staat helemaal niets dus ook geen systemconfiguration.
  #10  
Oud 02-05-08, 23:33
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.130
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Gebruik de zoekfunctie eens en zoek op GPRS. Genoeg mogelijkheden om GPRS uit te zetten zonder gedoe met OpenSSH.

Owja, goede alternatief voor OpenSSH: AFP. Wat is AFP ? Wiki is your best friend.

Succes.

Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hardware: Kost GPS geld? andreasksv iPhone Navigatie 45 27-06-10 11:55
Bitesms Kost Geld? chabirx Archief 1 10-08-09 11:19
Heel veel apps, veel starten niet meer op trevisnl Archief 4 22-05-09 20:39
KPN EDGE uitschakelen, help! kost me flink wat geld! lers Archief 2 02-05-08 22:56
edge uitzetten kpn! help dit kost mij heel veel geld. lers Archief 5 02-05-08 22:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:17.