error 1602

error 1602 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, ik krijg elke keer een 1602 error. Toen ik mijn iphone in dfu mode gezet heb en op de herstel knop had gedrukt kreeg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 July 2008, 13:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Berichten: 8
Standaard error 1602

Hallo,

ik krijg elke keer een 1602 error. Toen ik mijn iphone in dfu mode gezet heb en op de herstel knop had gedrukt kreeg ik deze fout melding

// Verplaatst naar iphone 1.0 Jalibreak en unlock.

Laatst gewijzigd door macfreaker; 20 July 2008 om 14:09.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 July 2008, 14:09
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

Heb deze foutmelding ook na het gebruiken van DFU en de custom 1.2 firmware van MIchael.

Laatst gewijzigd door xanadu.dm; 20 July 2008 om 14:16.
  #3  
Oud 20 July 2008, 14:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 July 2008
Berichten: 8
Standaard

Maar wat moet ik nu doen dan? En heb je hem nog wel aan de praat gekregen?
  #4  
Oud 20 July 2008, 14:16
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Locatie: belgie
Berichten: 44
Standaard

Krijg deze trouwens steeds opnieuw. Ik kan terug naar de originele 1.1.4 firmware door de sleep/power knop samen 20 seconden in te drukken.
  #5  
Oud 20 July 2008, 14:45
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Mensen zet je iphone niet in dfu met deze fout maar in recovery

Uit de dfu kom je door home en sleep in te drukken en dat een seconde of 25. Dan weer opstarten. In recovery door iphone aan te sluiten op de kabel als hij uit staat en vinger op de home button houden. Je ziet dan logo en stekker. Dan herstellen met custom.

Ga hem wel sluiten want anders een wildgroei van hetzelfde probleem Kijk ook hier https://forum.iculture.nl/f59/i...tml#post147204
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Update 4.3 afgebroken met error 1602 sinterklaasje iPhone algemeen 2 15 March 2011 13:43
Alle iDevices: Fout 1602 en 1604 Nilson88 Jailbreak 0 21 December 2010 13:03
Error 1602 na update: Itunes herkent DFU niet darkimpulze iTunes 18 18 December 2010 21:41
iPhone: Error 1600 en 1602--HELP niets helpt Nemisis2003 Jailbreak 0 20 June 2009 15:55
Iphone doet niks meer, error 1600/1602. dfu niet mogelijk carlitoslife iPhone algemeen 6 9 November 2008 13:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:13.