shit, zit vast met quickpwn

shit, zit vast met quickpwn discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, met mijn vorige pc had ik niet de mogelijkheid om itunes op te zetten.. Dus ik zat me FW1.1.3. Nu nieuwe laptop gekocht, itunes ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 October 2008, 01:39
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2008
Berichten: 6
Standaard shit, zit vast met quickpwn

Hey, met mijn vorige pc had ik niet de mogelijkheid om itunes op te zetten..
Dus ik zat me FW1.1.3.
Nu nieuwe laptop gekocht, itunes erop.... ik dacht lekker 2.1 erop gooien.
Nu werkt men iphone nimeer!
Geprobeert met quickpwn, maar quickpwn vraagt op een gegeven moment:

-browse to the location of the v3.9 and the v4.6 files...
Ik zit vast met andere woorden, weet niet wat hy hiermee bedoelt!!

jonges, ik ben echt geen iphone-held! ma heb hem wel graag!
Kan iemand me klaar en duidelijk helpen?
Dank u op voorhand
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 October 2008, 01:48
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joeridewolf Bekijk bericht
Hey, met mijn vorige pc had ik niet de mogelijkheid om itunes op te zetten..
Dus ik zat me FW1.1.3.
Nu nieuwe laptop gekocht, itunes erop.... ik dacht lekker 2.1 erop gooien.
Nu werkt men iphone nimeer!
Geprobeert met quickpwn, maar quickpwn vraagt op een gegeven moment:

-browse to the location of the v3.9 and the v4.6 files...
Ik zit vast met andere woorden, weet niet wat hy hiermee bedoelt!!

jonges, ik ben echt geen iphone-held! ma heb hem wel graag!
Kan iemand me klaar en duidelijk helpen?
Dank u op voorhand
Je kunt bootloader 3.9 en 4.6 files hier downloaden.
  #3  
Oud 10 October 2008, 12:47
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Deze kan dan ook weer op slot.
Met een klein beetje zoekwerk had je de oplossing zelf wel gevonden via dit forum.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Ik zit vast met mijn 3Gs ShortyEx Jailbreak 6 10 October 2010 18:51
iPhone 3GS: Zit een beetje vast met unlocken... Austyr Unlock 5 8 July 2010 18:39
Help, iphone zit vast. berommen Unlock [archief] 1 19 February 2008 01:10
Iphone zit vast? Essential Archief 5 9 January 2008 20:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:27.