Zit een beetje vast met unlocken...

Zit een beetje vast met unlocken... discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo mensen, ik heb een weekje terug een iphone 3gs 32 gb gekocht ben ik druk mee aan de slag geweest want er stond os ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 July 2010, 15:18
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2010
Berichten: 5
Talking Zit een beetje vast met unlocken...

hallo mensen,

ik heb een weekje terug een iphone 3gs 32 gb gekocht
ben ik druk mee aan de slag geweest want er stond os 4.0 op heb na 2 dagen intensief prutsen de firmware eindenijk terug kunnen krijgen op 3.1.3 daarna heb ik em gejailbreaked met spirit (werkt als een gekko) nu wil ik em alleen unlocken dat heb ik geprobeert met ultrasnow alleen dan reboot ik, stop ik mijn vodafone sim er in, zoek ie en vind ie het netwerk, alleen moet ik em nu nog activeren ofzo?? heb ook een t-mobile simkaartje bij de hand.

ik heb de oude bootloader en modemfirmware 5.13.4

heeft iemand dit ook gehad en is het makkenlijk op te lossen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 July 2010, 15:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Brasschaat, Antwerpen
Berichten: 335
Standaard

Als hij het netwerk kan vinden met je vodafone sim, wat is dan het probleem?
  #3  
Oud 8 July 2010, 16:42
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2010
Berichten: 5
Standaard

ik krijg dan een scherm in beeld '' connect with itunes'' dat doe ik en vervolgens zegt i-tunes deze sim word niet ondersteund oid. en kom ik niet in de iphone.
  #4  
Oud 8 July 2010, 16:52
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2008
Berichten: 14
Standaard

waarschijnlijk heb je wel verbinding met vodafone en kan je wel gewoon oproepen ontvangen. Ik heb waarschijnlijk het zelfde probleem.
  #5  
Oud 8 July 2010, 18:37
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2010
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dicapi Bekijk bericht
waarschijnlijk heb je wel verbinding met vodafone en kan je wel gewoon oproepen ontvangen. Ik heb waarschijnlijk het zelfde probleem.
Enig idee hoe dit op te lossen?
  #6  
Oud 8 July 2010, 19:39
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 12
Standaard

Probeer eens het volgende:

Wat ik heb gedaan is
1) een geactiveerde customfirmware 3.1.3 gepakt.
2) Customfirmware via DFU ingeladen
3) en daarna BlackSn0w RC2 via cydia geinstalleerd.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Ik zit vast met mijn 3Gs ShortyEx Jailbreak 6 10 October 2010 19:51
Ipad eigenlijk een beetje hetzelfde als een iphone 4 ? Bhola iPad algemeen 12 3 July 2010 15:49
Ik wil upgraden en unlocken en restoren maar zit met enkele vragen. Falastine Archief 1 23 November 2009 16:32
shit, zit vast met quickpwn joeridewolf Archief 2 10 October 2008 13:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:09.