Ervaringen met iPhone OS 3.0

Ervaringen met iPhone OS 3.0 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb vandaag ook de Beta 2 geinstalleerd.Op mijn 1e g iPhone ging soepel via updaten en met behoud van mijn jailbreak . Maar op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #261  
Oud 2 April 2009, 00:13
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 74
Standaard

ik heb vandaag ook de Beta 2 geinstalleerd.Op mijn 1e g iPhone ging soepel via updaten en met behoud van mijn jailbreak. Maar op mijn 3g uit Italie moest ik de toestel registreren op de developer site(ja ik ben geregistreerd) en ging alleen via "herstel".
weet iemand hoe dat zit?
Trouwens bij mij werkt you tube wel. Het is iets trager maar werkt.
__________________
iPhone 5s 32GB Gold
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #262  
Oud 2 April 2009, 06:48
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macgreek Bekijk bericht
ik heb vandaag ook de Beta 2 geinstalleerd.Op mijn 1e g iPhone ging soepel via updaten en met behoud van mijn jailbreak. Maar op mijn 3g uit Italie moest ik de toestel registreren op de developer site(ja ik ben geregistreerd) en ging alleen via "herstel".
weet iemand hoe dat zit?
Trouwens bij mij werkt you tube wel. Het is iets trager maar werkt.
Als je niet wet wat een herstel is kan je er beter niet aan beginnen.
Herstel doe je door in itunes op herstel te klikken terwijl je de option button in drukt en daarna kiezen waar je firmware staat en starten maar . Duurt ongeveer 10 minuten daarna kan je kiezen ofwel je laatste backup terugzetten of wel configgen als een nieuwe iphone. Greetz.
  #263  
Oud 2 April 2009, 10:00
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Blijkbaar kan je nu ook video's versturen via MMS
Iemand al gelukt?

Wil dat dan zeggen dat er een videofunctie zal inzitten?





Bron: Boy Genius Report
  #264  
Oud 2 April 2009, 11:22
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Als je niet wet wat een herstel is kan je er beter niet aan beginnen.
Herstel doe je door in itunes op herstel te klikken terwijl je de option button in drukt en daarna kiezen waar je firmware staat en starten maar . Duurt ongeveer 10 minuten daarna kan je kiezen ofwel je laatste backup terugzetten of wel configgen als een nieuwe iphone. Greetz.
Beste Macfreaker ik weet heel goed wat herstel is en wat update is en hoe werkt. (trouwens is de alt knop en niet de option).
Maar dat is mijn vraag niet!

Ik bedoel eigenlijk dat mijn 3G niet via de "update" naar 3.0 beta gaat en alleen via de "herstel" ik kreeg namelijk iedere keer "code 1016" als ik het via "update" doet.Dus als enige optie "herstel" drukken alt + FW 3.0.
Maar met mijn 1g ging heel soepel "update" drukken met alt+kiezen FW 3.0 en binnen 10 minuten klaar.
__________________
iPhone 5s 32GB Gold
  #265  
Oud 2 April 2009, 13:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

Heb hier de nieuwe beta met succes geinstaleerd op mijn 1ste gen iphone.
had voor de zekerheid ook maar even de nieuwe sdk geinstaleerd om te voorkomen dat ik een purple screen of death zou krijgen

vind hem veel sneller en stabieler aanvoelen. fijn dat skype nu ook goed werkt!
  #266  
Oud 2 April 2009, 13:14
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Ik krijg op de 2G wel de carrier te zien linksboven maar in iTunes de melding dat de simkaart niet compatible is, hoe los ik dat verder op ?
  #267  
Oud 2 April 2009, 13:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

raar,
ik heb zelf de sdk geinstaleerd voor dat ik aan de update begon, probeer die eens te instaleren. misschien helpt dat.
  #268  
Oud 2 April 2009, 13:21
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brimme Bekijk bericht
raar,
ik heb zelf de sdk geinstaleerd voor dat ik aan de update begon, probeer die eens te instaleren. misschien helpt dat.
Heb ik 2 dagen geleden al gedaan, denk dat het aan de firmware zelf ligt, probeer er wel een paar uit, thanks anyway
  #269  
Oud 2 April 2009, 13:50
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 74
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shapezzz Bekijk bericht
Ik krijg op de 2G wel de carrier te zien linksboven maar in iTunes de melding dat de simkaart niet compatible is, hoe los ik dat verder op ?
is je toestel simlock vrij af fabriek of een T-Mobile?
__________________
iPhone 5s 32GB Gold
  #270  
Oud 2 April 2009, 13:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 288
Standaard

moet niet uitmaken mijn toestel is ook amerikaans. en ik heb gewoon kunnen updaten van de 1ste naar de 2de beta. zonder activatie scherm of iets.
  #271  
Oud 2 April 2009, 14:14
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schoene Bekijk bericht
kan iemand mijn aan een adres helpen waar ik 3.0 kan downloaden.

gr eric
Apple Developer Connection

Je kan je hier registreren als developer en na betalen 79 EURO kan je legaal 3.0 (beta2) downloaden
  #272  
Oud 2 April 2009, 14:14
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macgreek Bekijk bericht
is je toestel simlock vrij af fabriek of een T-Mobile?
Amerikaans toestel met Vodafone simkaartje, update draait perfect op een T-Mobile 3G simlock-toestel en was in 10 minuten gedaan

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brimme Bekijk bericht
moet niet uitmaken mijn toestel is ook amerikaans. en ik heb gewoon kunnen updaten van de 1ste naar de 2de beta. zonder activatie scherm of iets.
1e Beta niet geinstalleerd gehad, misschien dat het 'm dan daarin zit

Laatst gewijzigd door iMario; 2 April 2009 om 14:27. Reden: Edit-knop/MQuote gebruiken a.u.b.
  #273  
Oud 2 April 2009, 14:57
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2009
Berichten: 1
Standaard

niet simlock vrij namelijk t-mobile
  #274  
Oud 2 April 2009, 15:00
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schoene Bekijk bericht
niet simlock vrij namelijk t-mobile
?

Mijn T-Mobile 3G met simlock werkt prima met 3.0
  #275  
Oud 2 April 2009, 15:37
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brimme Bekijk bericht
moet niet uitmaken mijn toestel is ook amerikaans. en ik heb gewoon kunnen updaten van de 1ste naar de 2de beta. zonder activatie scherm of iets.
Ik heb nu 3 verschillende firmwares geprobeerd en geven allemaal hetzelfde resultaat, carrier keurig netjes links bovenin de hoek en iTunes geeft aan dat de simkaart niet compatible is.

Iemand suggesties ??
  #276  
Oud 2 April 2009, 15:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2007
Locatie: Limboland
Berichten: 99
Stuur een bericht via Instant Messenger naar pdreissen Stuur een bericht via MSN naar pdreissen Stuur een bericht via Skype™ naar pdreissen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shapezzz Bekijk bericht
Ik heb nu 3 verschillende firmwares geprobeerd en geven allemaal hetzelfde resultaat, carrier keurig netjes links bovenin de hoek en iTunes geeft aan dat de simkaart niet compatible is.

Iemand suggesties ??
3G Is bekend, zolang je geen developer bent gaat dit niet lukken. Staat je device bij een developer te boek, moet het wel kunnen. Aangezien je een 3G hebt is dat je enigste oplossing, let wel je kunt met een 3G niet meer terug. Een 1st gen iPhone kan wel zonder developer ID updaten naar 3.0 en terug evt!
__________________
"Microsoft Products are Generally Bug Free"
-- Bill Gates
  #277  
Oud 2 April 2009, 15:54
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 74
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pdreissen Bekijk bericht
3G Is bekend, zolang je geen developer bent gaat dit niet lukken. Staat je device bij een developer te boek, moet het wel kunnen. Aangezien je een 3G hebt is dat je enigste oplossing, let wel je kunt met een 3G niet meer terug. Een 1st gen iPhone kan wel zonder developer ID updaten naar 3.0 en terug evt!
Dat was wat ik net wou zegen.
Ik heb het zelfde meegemaakt.
__________________
iPhone 5s 32GB Gold
  #278  
Oud 2 April 2009, 15:56
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door shapezzz Bekijk bericht
Ik heb nu 3 verschillende firmwares geprobeerd en geven allemaal hetzelfde resultaat, carrier keurig netjes links bovenin de hoek en iTunes geeft aan dat de simkaart niet compatible is.

Iemand suggesties ??
Staat je iPhone wel aangemeld als development device?
  #279  
Oud 2 April 2009, 16:01
him him is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 175
Standaard

Net Jailbreak gedaan op OS3 met nieuwste QuickPWN, werkt inderdaad en iPhone is nu jailbroken

Heb daarna met Icy repo;s toegevoegd en aantal geinstalleerd waaronder sbsettings en cydia maar bij reboot krijg ik nu apple logo en start verder niet meer op

Ga kijken of ik dit kan fixen zonder te restoren....
  #280  
Oud 2 April 2009, 16:05
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

De kans dat de apps uit cydia/icy/installer werken is volgens mij klein ...
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G met Vodafone - ervaringen? iSander Vodafone 266 6 January 2010 01:10
Ervaringen met iphone os 3.1 beta pieterwillems Ontwikkelen voor iOS 70 17 August 2009 16:34
Ervaringen met Iphone master? Niessie iPhone algemeen 3 18 February 2009 12:05
iPhone 3G met telfort: Ervaringen Dennisf KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 36 1 January 2009 22:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:30.