Reservekopie iTunes

Reservekopie iTunes discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb de nieuwste versie van iTunes met 3.0 iPhone 3G Ik maak een reservekopie nu en het duurt UREN. Hoe komt dat? (WIndows Vista ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 02-08-09, 13:23
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation Reservekopie iTunes

Ik heb de nieuwste versie van iTunes met 3.0 iPhone 3G

Ik maak een reservekopie nu en het duurt UREN.

Hoe komt dat?

(WIndows Vista PC)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-08-09, 13:51
john1979's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 496
Send a message via twitter to john1979
Standaard

Het kan zijn dat iTunes vast geslagen is (balkje loopt niet meer verder), heb ik ook wel eens last van gehad met Vista. iTunes afsluiten en opnieuw proberen hielp bij mij.
__________________
iPhone 8 Plus 64GB Space Gray | Firmware iOS 11 | Jailbreak: Nee
  #3  
Oud 02-08-09, 14:04
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door john1979 Bekijk bericht
Het kan zijn dat iTunes vast geslagen is (balkje loopt niet meer verder), heb ik ook wel eens last van gehad met Vista. iTunes afsluiten en opnieuw proberen hielp bij mij.
heb ik al 300x gedaan..

verwijderd en opnieuw ook geinstalleerd..

Het loopt wel, maar voor 50% reservekopie duurt het 2.5uur..!

Dit is gekte toch!!

Ik wil namelijk updaten naar 3.01, maar de Reservekopie maken duurt UREN.

Hoe komt dit?
  #4  
Oud 04-08-09, 15:14
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

NIEMAND?
  #5  
Oud 04-08-09, 16:46
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

pff ik weet niet echt wat het probleem kan wezen, misschien is het eens een idee om deze eens aan een andere PC-Notebook te hangen, kijken of je daar wel een reserve kopie kan maken, zo niet dan ligt het dus denk ik aan je toestel en niet op de computer zelf.

in iedergeval succes ermee
  #6  
Oud 04-08-09, 17:21
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
pff ik weet niet echt wat het probleem kan wezen, misschien is het eens een idee om deze eens aan een andere PC-Notebook te hangen, kijken of je daar wel een reserve kopie kan maken, zo niet dan ligt het dus denk ik aan je toestel en niet op de computer zelf.

in iedergeval succes ermee
thnQ maar al meerdere malen geprobeerd aan andere pc maar geen resultaat
  #7  
Oud 06-08-09, 16:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 33
Standaard

dat had ik ook. en ik heb toen maar niet op updaten gedrukt maar op herstellen en nu werkt die wel goed.
  #8  
Oud 08-08-09, 14:21
scoop1's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 16GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 994
Send a message via twitter to scoop1
Standaard

mag op slotje.

de adressbook was corrupt geraakt en dit leidde ertoe dat het uren duurt.

nu is het binnen paar minuten gedaan.
  #9  
Oud 08-08-09, 16:03
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Mooi, dan gaat deze dicht.

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: itunes reservekopie niet te vinden pleun iTunes 3 18-12-11 22:14
Reservekopie itunes 10 Kaasschaaf iTunes 3 23-09-10 16:20
Windows: itunes reservekopie ikkeg iTunes 0 14-08-10 09:38
itunes synch reservekopie kimmeketjuh iTunes 0 18-07-10 01:31
Windows: Reservekopie iTunes 7.7 -> 8.0 eek-87 iTunes 3 14-10-08 10:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:56.