Oktoprep niet gevonden

Oktoprep niet gevonden discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi! Ik heb eindelijk mn iphone, OTB 1.1.2 met bootloader 4.6 gekregen. Zonet gedowngrade naar 1.1.1, en jailbreaken is me gelukt. Nu ik terug naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 30 December 2007, 17:24
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 54
Standaard Oktoprep niet gevonden

Hoi! Ik heb eindelijk mn iphone, OTB 1.1.2 met bootloader 4.6 gekregen. Zonet gedowngrade naar 1.1.1, en jailbreaken is me gelukt. Nu ik terug naar 1.1.2 wil updaten, zou ik oktoprep via installer moeten installeren, maar die staat niet in de lijst met packages?
Heeft iemand daar een idee van? alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 December 2007, 17:28
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Kijk bij Tweaks 1.1.1, en anders heb je em mss al geinstalleerd?
  #3  
Oud 30 December 2007, 17:34
Aapvader's schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Etten-Leur
Berichten: 250
Stuur een bericht via MSN naar Aapvader
Standaard

Even de conceited software repository toevoegen in de installer.

Zie
__________________
"We keep the Yellow flag flying high, from Beatrix to everywhere"
  #4  
Oud 30 December 2007, 17:55
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 54
Standaard

feest!ging dus naar installer om deze oplossing uit te proberen, ondertussen gwn van Wi-Finetwerk gewisseld en bij openen van installer begon hij zelf met die sources te updaten, staat er nu tussen! geen idee hoe het komt, maar bedankt voor het antwoord
  #5  
Oud 30 December 2007, 18:06
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Opgelost.

//Slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 2g gevonden in West Friesland (eigenaar gevonden) Simple Archief 24 29 June 2010 10:02
Windows: iTunes updaten werkt niet (URL wordt niet gevonden) Bunny iTunes 1 13 June 2009 19:21
kan oktoprep niet vinden truckdiver Unlock [archief] 11 6 February 2008 20:04
OktoPrep - run OktoPrep before updating to 1.1.2. LJJ Unlock [archief] 40 22 January 2008 02:49
Oktoprep werkt niet! mcvdomoto Unlock [archief] 3 4 December 2007 21:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:18.