Probleem met Anysim

Probleem met Anysim discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik had met nadruk op had een goedwerkend 1.1.1. iPhone , ik wou naar 1.1.2. maar die werkte niet lekker . Dus heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 December 2007, 20:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Standaard Probleem met Anysim

Hallo,

Ik had met nadruk op had een goedwerkend 1.1.1. iPhone , ik wou naar 1.1.2. maar die werkte niet lekker . Dus heb ik hem weer hersteld naar 1.1.1. maar nu wil Anysim niet meer unlocken.

Hij zegt : " Please restart your iPhone "

Is het op een of andere manier mogelijk om de baseband weer terug te zetten naar fabrieksinstellingen te zetten zodat Anysim het wellicht wel doet.

Dus staat er 1.1.1. . Ook zie ik geen IMEI en Modem firmware meer onder General.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 January 2008, 03:42
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Wat werkte er precies niet lekker in 1.1.2? Het is namelijk aan te raden om op een zo hoog mogelijke firmware te zitten ivm updates, verholpen bugs, extra mogelijkheden.

Ik heb nog weinig mensen gehoord waarbij 1.1.2 niet lekker werkt, wellicht kunnen we erachter komen wat het probleem is van 1.1.2 zodat je op 1.1.2 kan blijven?
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #3  
Oud 1 January 2008, 15:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Ja ik was ook van plan weer naar 1.1.2. te gaan maar als Anysim het niet doet heb je er weinig aan .
  #4  
Oud 1 January 2008, 16:01
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Anysim werkt echt wel goed als je de instructies maar goed volgt
  #5  
Oud 1 January 2008, 16:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Thumbs down

Ik heb de instructies gevolgd en heb het zowel in Windows als in Mac OS X geprobeerd maar ik krijg steeds dat het niet lukt met Anysim 1.21u en modemfirmware 04.02.13_G.
  #6  
Oud 1 January 2008, 16:27
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Doe je anysim draaien in 1.1.1 of 1.1.2. Als je het in 1.1.2 doet moet je die vliegtuigmodus aanzetten. Maar het kan ook zijn dat je hebt geupgrade van 1.0.2 naar 1.1.2 Dan had je eerst je baseband moeten virginizen want anders werkt anysim 1.2 ook niet
  #7  
Oud 1 January 2008, 16:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Standaard

Ik had een iPhone met FW 1.1.1. dan moet je hem upgraden naar 1.1.2. voor de goede Modem firmware en daarna weer downgraden naar 1.1.1. . Nu heb ik dus 1.1.1. met de 1.1.2. modem firmware , maar Anysim werkt niet .
  #8  
Oud 1 January 2008, 17:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Berichten: 57
Standaard

OKe schiet mij maar lek . Anysim werkte niet , dus ik dacht kijken of ik hem simlockvrij kan maken in 1.1.2. dus Oktorep geinstalleerd en naar 1.1.2. en gjailbreakd. En heb nu een simlockvrije 1.1.2. raar maar waar.

Problems fixed !
  #9  
Oud 1 January 2008, 20:03
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Dat is mooi!

//Slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
1.1.1 iphone unlocken met anysim Daantjees Unlock [archief] 8 20 January 2008 21:13
Problemen met anySIM version 1.2.1u s.vanwijk Unlock [archief] 1 16 January 2008 07:46
AnySIM 1.1. stopt met werken vincentjanv Unlock [archief] 11 28 November 2007 17:12
AnySIM 1.1 geeft Anysim can not unlock this phone lemme201 Unlock [archief] 5 26 November 2007 20:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:46.