Voicemail aantal malen bellen instellen

Voicemail aantal malen bellen instellen discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Zou graag willen weten of het mogelijk is om op de iPHONE (versie 1.1.2), het aantal malen bellen in te stellen voordat hij doorschakelt naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 January 2008, 15:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 22
Standaard Voicemail aantal malen bellen instellen

Zou graag willen weten of het mogelijk is om op de iPHONE (versie 1.1.2), het aantal malen bellen in te stellen voordat hij doorschakelt naar de Voicemail. Zoals de iPHONE nu werkt gaat hij wel erg snel naar de Voicemail.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 January 2008, 16:03
Marcski's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 87
Standaard

dat ligt aan je provider, niet aan de iphone. Aan je naam te zien heb je orange;
kijk dan hier es; Orange - Vraag & antwoorden Orange Voicemail

dit lijkt me trouwens niet echt een gerucht
  #3  
Oud 4 January 2008, 16:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 22
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Marcski Bekijk bericht
dat ligt aan je provider, niet aan de iphone. Aan je naam te zien heb je orange;
kijk dan hier es; Orange - Vraag & antwoorden Orange Voicemail

dit lijkt me trouwens niet echt een gerucht
Nee ik heb Vodafone ! Kan ik dit instellen via hun website?
  #4  
Oud 4 January 2008, 16:27
Marcski's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 87
Standaard

die link heb ik gevonden door te googlen op "orange voicemail"....
probeer dat zelfs es mer vodafone
  #5  
Oud 11 January 2008, 11:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Berichten: 22
Standaard

Heb geprobeerd om via mijn provider (Vodafone), het aantal malen bellen in te stellen voordat de iPHONE overgaat naar de Voicemail. Instellen is geen probleem, maar de iPHONE blijft gewoon steeds na 5 maal overgaan naar de voicemail doorgestuurd.!!!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Voicemail instellen KPN McMiles KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 16 19 February 2013 15:14
Voicemail knop om naar je voicemail te bellen werkend Michael iPhone algemeen 28 2 March 2011 23:17
voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail sporting65 iPhone algemeen 11 15 October 2010 21:05
Voicemail bellen via 'Voicemail' knop Grotesmurf Archief 2 29 July 2008 12:04
Voicemail nr voorkeuze instellen ewd Overige providers Nederland 0 19 November 2007 22:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:08.