na update geen t-mobile service???

na update geen t-mobile service??? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb net CF 3.1.2 cydia, zonder activatie gedownload en gerestored. na installeren gaf mijn 3g t-mobile aan dat ie al geactiveerd was. alles was ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-10-09, 21:24
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 251
Standaard na update geen t-mobile service???

ik heb net CF 3.1.2 cydia, zonder activatie gedownload en gerestored.
na installeren gaf mijn 3g t-mobile aan dat ie al geactiveerd was.
alles was blijkbaar wel gelukt met backuppen, alleen heb ik geen t-mobile service. bovenin geeft mijn iphone alleen 3g en geen t-mobile erbij, bij instellingen netwerk staat ook geen t-mobile, hoe kan dit en wat moet ik doen???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-10-09, 21:28
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jcpearl Bekijk bericht
ik heb net CF 3.1.2 cydia, zonder activatie gedownload en gerestored.
na installeren gaf mijn 3g t-mobile aan dat ie al geactiveerd was.
alles was blijkbaar wel gelukt met backuppen, alleen heb ik geen t-mobile service. bovenin geeft mijn iphone alleen 3g en geen t-mobile erbij, bij instellingen netwerk staat ook geen t-mobile, hoe kan dit en wat moet ik doen???
Kan je wel bellen/smsen/internetten?
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #3  
Oud 22-10-09, 21:29
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Volgens mij is dat de bekende bug wanneer je met een customfirmware herstelt (dat je geen providernaam ziet, maar wel ontvangst hebt). Je kan toch bellen neem ik aan? Zie daarvoor dit of dit topic.
  #4  
Oud 22-10-09, 21:31
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 251
Standaard

ja bellen wel
  #5  
Oud 22-10-09, 21:33
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

Volg dan gewoon de handleiding in n van de twee topics die ik hierboven vermeldde Dan zal je opnieuw de naam van je operator zien.
  #6  
Oud 22-10-09, 21:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 251
Standaard

ok prima, bedankt
  #7  
Oud 22-10-09, 21:35
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Je kan toch bellen neem ik aan?
dat wou ik dus eerst even vaststellen

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Volgens mij is dat de bekende bug wanneer je met een customfirmware herstelt (dat je geen providernaam ziet, maar wel ontvangst hebt). Je kan toch bellen neem ik aan? Zie daarvoor dit of dit topic.
Dit is inderdaad een bekende bug. Aangezien dit al meerdere malen voorbij is gekomen gaat deze discussie dan ook slot. Voor een oplossing kan je terecht in de door WDS001 aangegeven discussies, of je kan in Cydia MakeItMine downloaden, daarmee kan je een 'fake' carrier plaatsten, je kan er zelf dan T-Mobile, Vodafoon of zelfs je eigen naam neerzetten.

Succes

// Slotje
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Na update 1.1 Cydia geen service takie Jailbreak apps en thema's 3 28-03-11 20:21
Geen service :S t-mobile OrangeY T-Mobile 1 20-10-10 19:43
iPhone 4: Help...Na Unlock met Ultrasn0w fouten als 'geen service' 'geen simkaart' T-mobile freediver007 Unlock 9 17-08-10 18:27
*geen service* na update 2.2.1 bpatje Archief 1 31-01-09 17:03
t-mobile (geen service/no service) ebbe T-Mobile 17 19-12-07 13:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:20.