cyberduck verbinding

cyberduck verbinding discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) weet iemand hoe ik met cyberduck verbinding kan maken? ik heb het ip adres en poort wel, maar hoe kom je achter je gebruikersnaam en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 January 2008, 20:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 45
Standaard cyberduck verbinding

weet iemand hoe ik met cyberduck verbinding kan maken?
ik heb het ip adres en poort wel, maar hoe kom je achter je gebruikersnaam en password?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 January 2008, 21:15
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

gebruikersnaam = root
wachtwoor 1.1.1 + 1.1.2 = alpine en 1.0.2 is dottie
  #3  
Oud 9 January 2008, 22:29
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 45
Standaard

ik heb het ip adres van mijn iphone ingevuld, poort op 22 en username root en pasword alpine, maar doet het niet...
wat doe ik dan fout?
  #4  
Oud 9 January 2008, 22:50
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 294
Stuur een bericht via Skype™ naar herbie65
Standaard

hen je wel ssh genstalleerd op je iPhone?
  #5  
Oud 9 January 2008, 23:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 December 2007
Berichten: 45
Standaard

dat was het!!!
wist helemaal niet dat die aan moest, thanks voor de hulp, het
heeft wat moeite gekost, maar het werkt nu allemaal naar mijn zin!!!
  #6  
Oud 9 January 2008, 23:52
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Top! Goed bezig mensen.

Opgelost, deze kan dus op slot.

//Slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cyberduck iCulture Wiki - Begrippen 37 4 August 2010 11:06
Cyberduck error 2G FW 2.2.1 Hosley iPhone algemeen 2 23 February 2010 11:43
Mac OS X: Cyberduck ferenc Desktop-applicaties 23 16 August 2009 19:14
Cyberduck (SSH) vraag HolmanP Unlock [archief] 1 19 March 2008 19:31
Cyberduck en opnieuw verbinden MacFrankieG Unlock [archief] 3 28 December 2007 01:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:32.