cyberduck verbinding

cyberduck verbinding discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) weet iemand hoe ik met cyberduck verbinding kan maken? ik heb het ip adres en poort wel, maar hoe kom je achter je gebruikersnaam en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 09-01-08, 19:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 44
Standaard cyberduck verbinding

weet iemand hoe ik met cyberduck verbinding kan maken?
ik heb het ip adres en poort wel, maar hoe kom je achter je gebruikersnaam en password?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 09-01-08, 20:15
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 393
Standaard

gebruikersnaam = root
wachtwoor 1.1.1 + 1.1.2 = alpine en 1.0.2 is dottie
  #3  
Oud 09-01-08, 21:29
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 44
Standaard

ik heb het ip adres van mijn iphone ingevuld, poort op 22 en username root en pasword alpine, maar doet het niet...
wat doe ik dan fout?
  #4  
Oud 09-01-08, 21:50
herbie65's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 294
Standaard

hen je wel ssh genstalleerd op je iPhone?
  #5  
Oud 09-01-08, 22:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 44
Standaard

dat was het!!!
wist helemaal niet dat die aan moest, thanks voor de hulp, het
heeft wat moeite gekost, maar het werkt nu allemaal naar mijn zin!!!
  #6  
Oud 09-01-08, 22:52
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Top! Goed bezig mensen.

Opgelost, deze kan dus op slot.

//Slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cyberduck error 2G FW 2.2.1 Hosley iPhone algemeen 2 23-02-10 10:43
Mac OS X: Cyberduck ferenc Desktop-applicaties 23 16-08-09 18:14
Cyberduck (SSH) vraag HolmanP Unlock [archief] 1 19-03-08 18:31
Cyberduck en opnieuw verbinden MacFrankieG Unlock [archief] 3 28-12-07 00:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:07.