Geen netwerk

Geen netwerk discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Help. Mijn Iphone van versie 3.0 via Itunes naar versie 3.1.2 gebracht. Wilde bij T-Mobile blijven dus had geen unlock nodig maar wel een jailbreak. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16-11-09, 21:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 6
Standaard Geen netwerk

Help. Mijn Iphone van versie 3.0 via Itunes naar versie 3.1.2 gebracht. Wilde bij T-Mobile blijven dus had geen unlock nodig maar wel een jailbreak. Dit gedaan met blackra1n. Alles werkte toen nog. Pas nadat ik de aptbackup heb gedaan had ik geen service meer en mis ook een blokje in de instellingen. Mijn Iphone was in versie 3.0 wel geunlocked, Zou hiervan misschien iets inn de aptbackup zijnn achtergebleven. Wie weet raad.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16-11-09, 21:52
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Heeft ie misschien Ultrasn0w teruggezet ?

Dan die weer verwijderen
__________________

  #3  
Oud 16-11-09, 21:53
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Ik begrijp dat je geen unlock nodig hebt? Dan gewoon herstellen, opnieuw jailbreaken en handmatig alle app's uit Cydia halen (dus geen apptbackup gebruiken)

OF

gebruik eens Blacksn0w, misschien werkt het dan wel

EDIT
Michel zn tip is ook een goeie

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 16-11-09, 21:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Heeft ie misschien Ultrasn0w teruggezet ?

Dan die weer verwijderen
Hoe kan ik die verwijderen Michel. bedankt voor de snelle respons. Via de zoekfunctie de hele avond al naar een oplossing gezocht. Helaas. Graag hulp.

Laatst gewijzigd door pd0amn; 16-11-09 om 21:58.
  #5  
Oud 16-11-09, 22:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Nice, dan kan deze op slot!

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: Geen unlock baseband 04-05-04G geen netwerk johngossen Unlock 1 08-04-10 19:59
iPhone 3G: Geen netwerk lienke Unlock 4 16-06-09 02:20
Geen netwerk konijntje666 Archief 2 03-05-09 17:23
Geen 3G netwerk gitaarhaantje T-Mobile 4 11-04-09 21:45
iPhone: geen netwerk fukutoshin Jailbreak 4 08-11-08 11:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:17.