jailen

jailen discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een 3g met software 2.1. Er zit een BEN Abo op, maar ik kan ook Tmobile gebruiken. 2 vraagjes: kan ik gewoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 December 2009, 21:16
WillyD's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 76
Standaard jailen

Hallo,
Ik heb een 3g met software 2.1. Er zit een BEN Abo op, maar ik kan ook Tmobile gebruiken. 2 vraagjes: kan ik gewoon jailbreaken van 2.1. naar 3.1 en als ik tmobile kan gebruiken dan is hij toch geunlocked!

Hij is niet van mij dus ben ik bang dat ik hem stuk maak!!

Alvast mijn hartelijk dank

Willy
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 December 2009, 21:18
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

ligt er aan waar die vandaan komt .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #3  
Oud 10 December 2009, 21:18
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Allereerst van harte welkom op het iPhone-forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Je kan je iPhone jailbreaken met Blackra1n. Daarvoor moet je eerst updaten naar een officile 3.1.2 firmware. Achteraf kan je dan eventueel unlocken met Blacksn0w. In onze wiki staat hier trouwens een fantastische handleiding over

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie. Je kan verder gaan in het Blackra1n- of Blacksn0w-verzameltopic.

//Slotje
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Probleempje met jailen Help me :P ferryjongmans Jailbreak 4 20 July 2010 12:22
Sites die beweren dat je via hun 3.1 kan unlocken en jailen! Randyamsterdam Archief 1 3 October 2009 01:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:29.