iPhone Sim in normale Telefoon

iPhone Sim in normale Telefoon discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Heya, ik wil binnenkort een iPhone gaan kopen, alleen ik heb een vraagje. Ik neem een 1.1.2., wat betekent dat ik alleen maar dmv een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 January 2008, 17:32
Skitel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 56
Stuur een bericht via MSN naar Skitel
Standaard iPhone Sim in normale Telefoon

Heya,

ik wil binnenkort een iPhone gaan kopen, alleen ik heb een vraagje.
Ik neem een 1.1.2., wat betekent dat ik alleen maar dmv een Hardware unlock hem kan gebruiken. Maar ik sluit pas een nieuw abbonoment af een paar maanden NADAT ik mijn iPhone heb. Ik wil in de tussentijd natuurlijk wel bellen dus doe ik er mijn huidige sim in, waar dus een stukje uit geknipt moet worden. Mijn vraag: kan ik deze sim daarna nog wel in normale telefoons (zoals mijn LG Chocolate) gebruiken?

MVG,
Casper
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 January 2008, 18:05
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 January 2008
Berichten: 19
Cool Past een geknipte sim nog wel?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Skitel Bekijk bericht
Mijn vraag: kan ik deze sim daarna nog wel in normale telefoons (zoals mijn LG Chocolate) gebruiken?
Goeie vraag, een verknipte sim past bijna altijd wel in andere telefoons. Ik zeg bijna, want er zijn telefoons in alle soorten en maten. Een tip die ik je kan geven is om het uitgeknipte stukje in een envelop te bewaren, zodat je, mocht dat nodig zijn, de sim weer compleet kunt maken. Klinkt onwaarschijnlijk, maar met een plakbandje op de achterkant kom je meestal al een heel eind.

Met jouw LG Chocolate heb je overigens geen probleem, kijk maar hierop onderstaande afbeelding. De knip zit meestal linksboven (zoals je er hieronder tegenaan kijkt) en je sim blijft dus prima zitten.

  #3  
Oud 25 January 2008, 18:20
Skitel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 56
Stuur een bericht via MSN naar Skitel
Standaard

Ok, dat wou ik weten; Thx!
  #4  
Oud 26 January 2008, 18:06
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2007
Berichten: 387
Standaard

Vraag beantwoord, Topic kan dicht.



//Slotje
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kreeg normale sim bij iphone4 (tmobile) borgqueenx T-Mobile 3 16 August 2010 17:25
iPhone 3GS: SIM koppelen aan Telefoon? Dkaijser Unlock 6 4 June 2010 14:35
Na herstelmodus vraagt me telefoon sim emc3e iPhone algemeen 0 13 January 2010 01:52
gegevens op sim of telefoon jacquelinebekkers iPhone algemeen 1 6 September 2008 13:07
Doe je T-Mobile iPhone 3G sim eens in een andere telefoon!!! calkoentje T-Mobile 18 26 August 2008 20:16

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:07.