Port forwarding

Port forwarding discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand welke ports de iPhone gebruikt in een modem/router?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 January 2008, 12:15
OwBeeGee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar OwBeeGee
Standaard Port forwarding

Weet iemand welke ports de iPhone gebruikt in een modem/router?
__________________
[ The dreams in which I'm iPhoning are the best I'd ever had! ]
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 January 2008, 12:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 61
Standaard

De iPhone zelf gebruikt geen poorten in je router. Alleen de standaard http poort (80) voor internet. Je mail applicatie gebruikt als je je mail via imap synchroniseerd ook poorten, maar welke dit zijn hangt af van je mail provider. Verder gebruiken sommige 3rd party applicaties ook poorten, VNsea bijvoorbeeld 5900.

Misschien moet je iets meer informatie geven over waar je het voor nodig hebt...
  #3  
Oud 29 January 2008, 12:59
OwBeeGee's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar OwBeeGee
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EdoubleDee Bekijk bericht
Misschien moet je iets meer informatie geven over waar je het voor nodig hebt...

Het gaat gewoon om het totale internet gebruik! Volgens mij het "kan de server niet vinden" probleem.

Het is alleen maar op mijn werk en dat is een speedtouch 780 modem met zakelijk adsl. Alle apparaten werken normaal zoals laptops en mac en pda`s. Alleen onze iPhone`s hier doen het niet!? Ik kan wel met het "192.168.1.254" inloggen op de modem via safari, alleen kom niet op inet!

Vandaar dat ik denk dat er een port open gezet moet worden ofzo, alleen de vraag is welke ?
__________________
[ The dreams in which I'm iPhoning are the best I'd ever had! ]
  #4  
Oud 8 February 2008, 21:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 35
Standaard

Er hoeft geen poort opengezet te worden om te internetten met een bepaald apparaat. Wel kun je misschien eens controleren of nieuwe units automatisch worde toegelaten. Bij sommige bedrijven heb je namelijk bijvoorbeeld een lijst met mac-adressen die worden toegelaten, en de rest niet.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes pakt iPod Touch (2G iOS 4.0) niet in 1 USB port TGYoshi iTunes 3 4 January 2011 22:18
iPhone: TinyUmbrella - port probleem DrEvilNL Jailbreak 3 17 September 2010 20:26
Internet alleen port 80??? Manier om te omzeilen? zik T-Mobile 5 12 August 2009 16:37
kan geen server port instellen blaugrana iPhone algemeen 4 29 November 2007 00:51
Kapote USB docking port djslash iPhone algemeen 0 7 November 2007 23:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:56.